Kakvo je ovo kućište ?

poruka: 20
|
čitano: 2.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

ev vako sklopio sam sebi odgovarajuću konfu i naletio sam ne jedno povoljno kućište..http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=317 evo link od njega,šta mislite bi li u njega mogla stati akrtica veličine HD 5870 ili CF HD 5850 ili slično ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kakvo je ovo kućište ?

U današnje vrijeme nebi nikad uzeo midi kućište.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

ee koje bi mi onda kućište iz te gore navedene trgovine u linku preporučio do 150km max (600kn) da unutra može HD 5870 ili kakav CF od 5770.. ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kakvo je ovo kućište ?
fad kaže...

ee koje bi mi onda kućište iz te gore navedene trgovine u linku preporučio do 150km max (600kn) da unutra može HD 5870 ili kakav CF od 5770.. ????

Kaj ce ti crosfire na to zaboravi samo imas vecu potrosnju struje i zagrijavanje normalno vece u kucistu. Jedna graficka jaca je danas dosta bez frke i nema problema a kuciste recimo ovo dole za keš je 157 maraka.Cool

http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=916

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 20:45 (rambox).
17 godina
Kakvo je ovo kućište ?

NZXT M59

NZXT Alpha

Xigmatek Asqard ili Midgard

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

A mozda Thermaltake M5 ili M9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

U današnje vrijeme nebi nikad uzeo midi kućište.

Moj Midi je veći od nekih big towera...

Midi je širok pojam...

EVC midi je kao Cheiftech mini...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
rambox kaže...
fad kaže...

Kaj ce ti crosfire na to zaboravi samo imas vecu potrosnju struje i zagrijavanje normalno vece u kucistu. Jedna graficka jaca je danas dosta bez frke i nema problema a kuciste recimo ovo dole za keš je 157 maraka.Cool

To sam kućište prije par dana kupio u Sarajevu u Plus Computersu. Mogu reći da sam zadovoljan sa kućištem.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=65&jumpto=901345&sort=asc&view=flat

Tada kada sam kupovao tražio sam CoolerMaster 690 Advanced ali ga nije bilo na lageru, pa sam kupio NZXT M59PureBlack.

Mislim da bi mogla duža kartica ali da bi bila baš na knap.

Ako ti ne predstavlja problem kupi CM 690 Advanced - 193 KM keš ili obični CM 690 za 172 KM keš.

Ako si iz Sarajeva, prilikom traženja kućišta na Skenderiji sam u blizini trgovine Plus Computers naišao na još jednu trgovinu u kojoj radi jedan malo deblji plavi tip  sa naočarama koji prodaje polovni Cooler Master 690, meni ga je prodavao za 130 KM. Pa eto... ako ti se sviđa to kućište mogao bi proći jeftinije.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
rambox kaže...
fad kaže...

To sam kućište prije par dana kupio u Sarajevu u Plus Computersu. Mogu reći da sam zadovoljan sa kućištem.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=65&jumpto=901345&sort=asc&view=flat

Tada kada sam kupovao tražio sam CoolerMaster 690 Advanced ali ga nije bilo na lageru, pa sam kupio NZXT M59PureBlack.

Mislim da bi mogla duža kartica ali da bi bila baš na knap.

Ako ti ne predstavlja problem kupi CM 690 Advanced - 193 KM keš ili obični CM 690 za 172 KM keš.

Ako si iz Sarajeva, prilikom traženja kućišta na Skenderiji sam u blizini trgovine Plus Computers naišao na još jednu trgovinu u kojoj radi jedan malo deblji plavi tip  sa naočarama koji prodaje polovni Cooler Master 690, meni ga je prodavao za 130 KM. Pa eto... ako ti se sviđa to kućište mogao bi proći jeftinije.

nezz moraću razmisliti između ovog CM 690 Advanced i ovog NZXT ili kako već...samo još jedno pitanje da li bi Corsair VX450 mogao držati Gugabyte HD 5770 1GB GDDR5,4GB RAM 1600mhz Kingston HyperX,AMD Phenom II X4 955 3.2ghz,HDD Seagate 750GBi ovu neku am3 ploču ?????

17 godina
fad kaže...

...

da li bi Corsair VX450 mogao držati Gigabyte HD 5770 1GB GDDR5,4GB RAM 1600mhz Kingston HyperX,AMD Phenom II X4 955 3.2ghz,HDD Seagate 750GBi ovu neku am3 ploču ?????

Hm, takvu konfiguraciju držao bi i Fortron PNF 400W ili LC 600W, a kamo li Corsair CX 400W ili neko jače...

Dakle, s VX450 imaš i dost za rezervu xD.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

Naravno da bi držao. Taj VX450 ide do 570 w

EDIT: Kolega me prestigao Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 21:34 (lordlojkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Naravno da bi držao. Taj VX450 ide do 570 w

EDIT: Kolega me prestigao Smijeh

kako 570w ??? waljda svako napajanje daje manje snage nego što piše evo npr CoolerMaster Extreme 1000w daje 890w čiste sirove snage dok ovih 110 ide u rad,zar je VX450 izuzetak ?

15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

E vidiš, to je izuzetak. Dosta rijetko, ali ipak se dogodi i da su napajanja jača od deklarirane snage

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

ma vjerujem ja vama ali sve me neki đavo stišće unutra pa me vuče na vx550 koji nije puno skuplji od ovoga...možda kasnije stavim novu karticu..Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam Chieftec Aegis i može ti u njega stati bilo koja grafa, a MIDI je.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
neaktivan
Kakvo je ovo kućište ?

eo pokrašću ukućane...Smijeh nategnut ću Ovaj cm 690 advanced i vx550 negooo samo još jedno pitanje

je li veći corsair obsidian 80D (ili kako već..) ili Coolermaster HAF 932 ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je Obsidian 800D.    ne 80D

Pa i da je u stvari manji opet je duplo bolji

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 21:59 (Zvonimir Zubić).
17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

I to kućište košta oko 2000KN...pola nečijeg kompjutera.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina

2200 zapravo

ali mislim da tko god je kupio nije se pokajao, ustvari mislim da su se preporodili

15 godina
neaktivan
boxer kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

I to kućište košta oko 2000KN...pola nečijeg kompjutera.

al tu bez prob stane 4way sli GTX 480...uzeću ovaj NZXT i vx550..aj vozdra raja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice