Kabel za napajanje

poruka: 25
|
čitano: 5.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Pozdrav,

Kupio sam grafičku karticu no nisam dobio kabel za napajanje. Treba mi konektor koji se sjedne strane spaja u grafičku (koji ima 8 pinova) a sa druge u napajanje (koje ima 6 pinova)

Gdje bih to mogao kupiti? Tražim na internetu no nigdje nema...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kabel za napajanje

Uzmes ovakav i gotovo !  Koje napajanje imas ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kabel za napajanje

U Linksa imaš 6 to 8 pin adapter.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Kabel za napajanje
Haf932 kaže...

Uzmes ovakav i gotovo !  Koje napajanje imas ?

Takav neće valjati za napajanje. 

Corsair 750 W. 

Bio sam već do linksa, izgleda da tamo nemaju.

D=mc2, Deinstein
15 godina
Kabel za napajanje

Kako nece valjat ? sta nemas molex prikljucke na napajanju ? Ja nisam nasao onakav kakav ti trazis !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Haf932 kaže...

Kako nece valjat ? sta nemas molex prikljucke na napajanju ? Ja nisam nasao onakav kakav ti trazis !

Ovako izgleda napajanje.

I treba se spojit iz tih (6 pin) u grafičku na kojoj je 8 pin. 

Pogledaj utore za kabel Pogledaj utore za kabel
D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Mislim da je to to no u dućanu su rekli da nema.

Ima li negdje drugdje?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Axlus kaže..

I treba se spojit iz tih (6 pin) u grafičku na kojoj je 8 pin.

Mislim kako to što tražiš budeš teško našao, jedino da ti netko od prijatelja posudi (ako ima viška) ili piši Coolermasteru.

Naime čitao sam tu na forumu kako su imali problema s Corsairom i nakon upita firmi poštom dobili kablovinje u paketu.

Eto probaj nemaš  što izgubiti.

17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Ne razumijem zašto se ne mogu kupiti takvi kabeli. Pa da barem ima i negdje recimo 4 pinski koji se spaja u 6 pinski pa bi kupio takva dva i slično....

Zar se ne može kombinirati? Ne, nemam prijatelja koji mi to može dati. A zaista ne shvaćam, to košta 10 kn i zbog toga ne mogu priključiti grafičku i napon - dakle bez kompjutera sam zbog jednog kabela.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kabel za napajanje
Uzmi onaj koji ti je haf932 preporučio. Njega uštekaš u molex i onda u grafičku, najjednostavnije.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
nj0fra kaže...
Uzmi onaj koji ti je haf932 preporučio. Njega uštekaš u molex i onda u grafičku, najjednostavnije.

Gdje mogu nabaviti molex? Imam taj kabel.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Kabel za napajanje
Pa molex vjerovatno već imaš na napajanju, pogledaj na google slike kako izgleda.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Dakle imam ovakav kabel. (Slika 1)

Priključim 8 pinova na grafičku. 

Zatim nabavim molex konektor (Slika 2)

Priključim kabel na molex.

Zatim nabavim kabel sa 6 pinova. I priključim kabel koji izgleda isto kao na prvoj slici, samo što ima 6 pinova, na napajanje.

Ne, nemam molex na napajanju.

I sve to ponovno, budući da mi treba x2.

To je to? Samo što mi treba još molex konektor.

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 10:43 (Axlus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kabel za napajanje

Pa to što ti zoveš molex konektor je zapravo male to female molex. Znači ženski molex (slika 1) i muški molex (slika 2) možeš spojit jedan u drugi, ali nikako ne možeš muški u muški i ženski u ženski. To ti zapravo ne treba ako nisu dva muška ili dva ženska molexa koji se trebaju spojit.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Bio sam ponovno u Linksu. Rekli su da za moje modularno napajanje CoolerMaster 750 W Silent Pro dolaze specijalni kablovi. To se nemože nigdje kupiti jer dolazi sa napajanjem, no možda imaju u Chipoteci. 

Pogledati ću tamo danas. Ako itko ima, voljan sam platiti. Trebaju mi takva dva za grafičku...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Jel postoji ženski molex sa 4 pinova koji se spaja na napajanje sa krajem od 6 pinova?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Axlus kaže...

Jel postoji ženski molex sa 4 pinova koji se spaja na napajanje sa krajem od 6 pinova?

Misliš ovo ?

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
17 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Axlus kaže...

Misliš ovo ?

To je muški.

D=mc2, Deinstein
15 godina
odjavljen
Axlus kaže...

To je muški.

To je ženski.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
17 godina
odjavljen
nj0fra kaže...

Pa to što ti zoveš molex konektor je zapravo male to female molex. Znači ženski molex (slika 1) i muški molex (slika 2) možeš spojit jedan u drugi, ali nikako ne možeš muški u muški i ženski u ženski. To ti zapravo ne treba ako nisu dva muška ili dva ženska molexa koji se trebaju spojit.

MARKOZD15 kaže...
Axlus kaže...

To je muški.

To je ženski.

Pa sada je nj0fra objasnio dobro da je ženski molex onaj na slici 1.

D=mc2, Deinstein
15 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Vidim što je njofra mislio.

Dobro ti govori

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 20:20 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

To ti nepostoji koliko ja znam, ali nađi nekoga tko se razmije u te stvari i možeš napraviti homemade adapter.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Kako je ovo GLUP problem! Nemogu vjerovati da nemogu spojti grafičku karticu i napajanje zbog običnog kabela! Kaj, da prodam napajanje koje imam i kupim novo tako da ju mogu spojiti?? A sve radi apsolutno savršeno s njom, samo što nemam taj jedan kabel...

A najlošije od svega je to što se apsolutno nigdje u Hrvatskoj taj kabel ni ne prodaje. Kako glupo....

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kabel za napajanje

Ovo tu mi treba...

A radi se o ovome napajanju http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4202

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kabel za napajanje

Tebi treba 8-pin PCI-E Power Cable.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice