Dovoljno jako napajanje

poruka: 6
|
čitano: 1.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dovoljno jako napajanje

Imam P4 3GHz, 1GB DDR,120GB HDD, intregriranu intelovu grafiku extreme 2 te napajanje 300 il 350W.

Sad bih zelio kupit novu graficku karticu na agp a ciljam ati 1950 pro 256MB DDR3, 256-bit sabirnica pa me zanima bih li ju mogao ugurat na ovu konfiguraciju da mi napajanje izdrzava takva opterecenja.

Hvala.

roko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dovoljno jako napajanje

Pročitaj malo o napajanjima pa ćeš vidjeti.

Napajanja nemožeš gledati po nazivnoj snazi nije isto napajanje neon 350w i npr. CORSAIR

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/sve-koje-zanimaju-napajanja/389.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 18:42 (Joso162).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dovoljno jako napajanje

Procitaj onaj tutorial o napajanjima..a ja ti od napajanja predlažem Fortron 400 W PNF- ako si malo kratak s lovom, a ako želiš potrošiti malo više uzmi Corsair CX-400...obadva mogu držati i današnje "nabrijanije" konfe..tak da s njima nećeš imati frke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dovoljno jako napajanje

To je vjerovatno napajanje koje si dobio sa kučištem(lc power mislim).To ti napajanje može držat tu konfu, ali je na granici velikoj.Pa sad ako nemaš baš novca napajanje ti može poslužit, a dok skupiš kupi si fortrona 350 ili 400W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dovoljno jako napajanje

pogledao sam napajanje mi je 300w, i sad me zanima ovo:

konfiguracija je P4 3ghz 1,5GB RAM , 120GB HDD, ATI HD3650 512MB, i jel bi mogao sa ovim napajanjem davat dovoljno snage za ovu konfiguraciju?

hvala

roko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dovoljno jako napajanje

Da, zasigurno ali preporuka 350w, naime od viška glava nikog nije boljela. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice