Sad sam sjedio na pc-u, sve normalno radi i primjetim da se dimi, al bas jako, tamo gdje je napajanje ne znam preciznije opisati... sta bi to moglo biti, mozda se plastika neka topi, ak vec komp radi normalno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdrav razum nalaže da ugasiš računalo, isključiš ga iz struje i nosiš ga na popravak. Alternativno, možeš ga koristiti ako imaš pored sebe spreman protupožarni aparat.
E ako sve normalno radi ok, onda će biti da je Malik Tintilinić uzeo neku pauzu samo da zapali cigaretu.
edit: jel ti dimi? gasi, vidi gdje i šta i onda dalje...
Sad sam sjedio na pc-u, sve normalno radi i primjetim da se dimi, al bas jako, tamo gdje je napajanje ne znam preciznije opisati... sta bi to moglo biti, mozda se plastika neka topi, ak vec komp radi normalno?
"Sad sam sjedio na pc-u" ??? No dobro! Da komp radi normalno nebi se ništ dimilo. Ugasi to računalo i nosi ga nekam u servis, ak nećeš imat vatrogasce u kući/stanu!
Kad ga već puštaš da se dimi, okači kobasicu da se nadimi.
Provjeri da li ti radi ventilator u napajanju.
Tj. s toliko podataka, mogu ti reći--Nosi na servis!
svi vi s viskom humora normalno da sam ga ugasio odmah samo nisam primjetio da se dimi iz njega!
Jel bijeli dim? Naime, elektroničke komponente rade na bijeli dim...kad on izađe, više ne rade! :)
nije bijeli... ma odnijet cu ga na servis...
Kaj bi jeli izgoril?

Sta se desi jesi ga odnio na servis??
Ili po malo trolas..
evo sada sam bio u drugoj sobi i ja da zdjem u onu u kojoj mi je laptop kao ono dim iz njega ali radi sta mislite sta je ?? i dali da ga ugasim..bjeli je dim i dimi al bas jako. molim pomoc hvala.
| 1 | nista |
|---|---|
| 4 | nesto malo,nemoram gasit |
| 0 | veliki kvar,gasi! |
| 0 | nesto trece |
evo sada sam bio u drugoj sobi i ja da zdjem u onu u kojoj mi je laptop kao ono dim iz njega ali radi sta mislite sta je ?? i dali da ga ugasim..bjeli je dim i dimi al bas jako. molim pomoc hvala.
Ima kakvog mirisa po nećemu?