Evo ovo moram napisati u novom postu nadam se da se modovi neljutite
Evo vratio sam drugu karticu i sve radi!!!! (znači prikazuje 3D frekvencije)
Evo slike
A bsod-ovi i crashanja?
Jesi ti to riješio ili? Ništa te više nekužim!
Evo ovo moram napisati u novom postu nadam se da se modovi neljutite
Evo vratio sam drugu karticu i sve radi!!!! (znači prikazuje 3D frekvencije)
Evo slike
A bsod-ovi i crashanja?
Jesi ti to riješio ili? Ništa te više nekužim!
Nema BSOD-ova i padanja sustava sve radi dobro. Stvar je bila u tome što CCC (i Riva Tuner i GPU-Z) nije htio prikazati 3D clockove Sapphire kartice, nego samo 2D clockove i to me bunilo. Sada fino radi sve.
Za tjedan dana javim dojmove (problemi, prednosti, skaliranje, zagrijavanje...)
Nema BSOD-ova i padanja sustava sve radi dobro. Stvar je bila u tome što CCC (i Riva Tuner i GPU-Z) nije htio prikazati 3D clockove Sapphire kartice, nego samo 2D clockove i to me bunilo. Sada fino radi sve.
Za tjedan dana javim dojmove (problemi, prednosti, skaliranje, zagrijavanje...)
Znači samo si zamjenio slotove i to je to.
Da zamjenih slotove i onda je opet bilo isto, pa sam izvadio Gainwardicu pa samo sa ovom odvrtio testove i vidio da kartica radi na maksimumu iako to CCC ne prikazuje (ali je tada GPU-Z počeo prikazivati). Vratio sam Gainwardicu i enablao CF i sve je onda proradilo
Da zamjenih slotove i onda je opet bilo isto, pa sam izvadio Gainwardicu pa samo sa ovom odvrtio testove i vidio da kartica radi na maksimumu iako to CCC ne prikazuje (ali je tada GPU-Z počeo prikazivati). Vratio sam Gainwardicu i enablao CF i sve je onda proradilo
Banalan problem, a šta si sve uradio : mijenjao os, deset puta nove drivere mijenjao, mijenjao napajanje.... i to ti je sve pojelo 10kg živaca.
Skoro sam kump posadio u vrt skupa s krompirom
Stvarno neznam što je uzrokovalo ovakav kiks, jer se pojavio od kada sam prvi put enablao CF
Sada barem imam dobar frame rate u Crysisu na 1920 x 1080 i very high postavci
Skoro sam kump posadio u vrt skupa s krompirom
Stvarno neznam što je uzrokovalo ovakav kiks, jer se pojavio od kada sam prvi put enablao CF
Sada barem imam dobar frame rate u Crysisu na 1920 x 1080 i very high postavci
Jesi na corsu ili raptoxx-u sad?
Dobro da nisi kupio corsair TX750 hehe.
Na Raptoxxu (Corsair sam stavio u "Phenom" komp)
Da, dobro da nisam, sada imam 1000 kuna više za objekiv