CORSAIR VX550 - Vent problem

poruka: 14
|
čitano: 2.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CORSAIR VX550 - dali ima pinove za ventilatore?

Spoio sam navedeno napajanje danas, ali koliko vidim napajanje nema utor za vent.
Inaće kučište je coolermaster centurion5 i ima 1x 120mm i 1x 8mm vent...sad neznam kuda ih mogu upiknut..

xxx
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 19:41 (bmw m5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iznenađen Kako to misliš glede napajanja? Ventilator ima 120mm na zadnjoj stranici i pretpostavljam na bočnoj strani 80mm ili..... tako je barem na slikama koje sam pronašao ali nevidim gdje je tu problem?

Glede napajanja ono ide gore u kučište i ventilator napajanja mora biti postavljen prema dolje odnosno prema MBO nikako drugačije neide.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: CORSAIR VX550 - Vent problem
Smille kaže...

Iznenađen Kako to misliš glede napajanja? Ventilator ima 120mm na zadnjoj stranici i pretpostavljam na bočnoj strani 80mm ili..... tako je barem na slikama koje sam pronašao ali nevidim gdje je tu problem?

Glede napajanja ono ide gore u kučište i ventilator napajanja mora biti postavljen prema dolje odnosno prema MBO nikako drugačije neide.

Moze i drugacije. Meni je napajanje dolje jer to Stacker omogucuje i vent je postavljen prema gore.

16 godina
neaktivan
Smille kaže...

mislim da on želi onaj 3-pin konektor od ventilatora uključiti u napajanje..

ako je to, to ne možeš direktno napraviti, treba ti onaj molex-3pin konektor...

17 godina
neaktivan

Pa neka nadje na maticnoj 3pin connectore

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napajanje je pravilno spojeno, al ne vidin di mogu uštekat ova dva ventilatora od kučišta, vidim da su neki shvatili da mi vent od napajanja ne radi..
Mislim da se radi o 3pin konektoru kojeg nema na matičnoj.

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo ti treba onda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

valjda ovo misliš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aha, hvala vam na pomoči.
još 1 pitanjce, dakle kupim taj 3pin konekto, jedan dio ide u matičnu ajedan ide u vent?

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bmw m5 kaže...

Aha, hvala vam na pomoči.
još 1 pitanjce, dakle kupim taj 3pin konekto, jedan dio ide u matičnu ajedan ide u vent?

Ne. Jedan dio ti ide na molex konektor s napajanja. ova 2 najmanja (ili kolko ih je) na njih spajas ventove dodatne.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

Mislim da je najbolje uzeti OVO ili OVO pogotovo ako nemaš regulaciju za te ventove te ovako riješiš problem glede vrtnje i buke prištekaš ih na 7V ili 5V što će ti biti dosta sve zavisi na koliko se vrte ti ventilatori na kučištu

naravno ako ti išta znači tišina.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno da mi znaći tišina jako mnogo.

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
bmw m5 kaže...

Naravno da mi znaći tišina jako mnogo.

eto i ja volim tišinu a kad stavin slušalice tokom igre buku od venta i nečujem kodmene se za to brine

http://www.nzxt.com/products/sentry_lx/

ima na sebi opciju auto i manual a na manual moš namistit minimalnu vrtnju od 500 rpm tako kad sam na netu niti nečujem vente

I Jadantisi
15 godina

Ljudi imam problem, kad igram crysis, gta4 ili tak nekaj zahtjevno ubija me buka ventilatora sa napajanja. Konfa je slijedeća Amd x2 6000+ , grafa ati 4850, imam kučište cm 690  i u njemu 6 vent. od 120mm tako da mi temp. nije problem. U everestu su temp. cpu 50 stupnjeva , hardovi 38 stupnjeva a grafa 60 stupnjeva, al ipak kad je topliji dan napajanje je opako glasno , neznam zakaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice