koje je od navedenih napajanja bolji ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TX650 normalno.
ok .hvala
Za napajanja ne znan ali CROSAIR satovi su dobri, iako malo pricy, al kvaliteta se plaća. Pogotovo ruska "nit se lomi nit savija" tehnika.
http://www.watch-shop.com/en/moscow-classic/crosair/?Lang=en
Hahah, ma covjek je krivo napisao u naslovu :P

potpisujem da je tx650 bolji, više snage,ampera na railu, izdržljivije...to je baš napjanje za iživljavanje...kažu da je tx njihova najbolja serija...gameri često imaju tx od corsaira...ako si ga možeš priuštit uzmi, bez ozbira na sadašnju konfu, to je dugoročnije ulaganje...bolje da imaš lufta nego da ti fali
potpisujem da je tx650 bolji, više snage,ampera na railu, izdržljivije...to je baš napjanje za iživljavanje...kažu da je tx njihova najbolja serija...gameri često imaju tx od corsaira...ako si ga možeš priuštit uzmi, bez ozbira na sadašnju konfu, to je dugoročnije ulaganje...bolje da imaš lufta nego da ti fali
krivo, njihova AX serija je najbolja, onda su HX, pa onda TX/VX, i na kraju CX... Ako sam sto ispustio slobodno me ispravite.
Inace od ovih 2 je bolji TX ali ja bih dobro razmislio i o VX-u, posto je po mom iskustvu tisi, ima dosta snage za potjerat 80-90% danasnjih konfiguracija (gamerskih) tako da bi on cak bio i moj prvi izbor ispred TX650.