Šta mislite o Corsairu HX520W?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Corsair ima odlična napajanja. Ako se ne varam serija VX je tiša.
Corsair ima odlična napajanja. Ako se ne varam serija VX je tiša.
Varas se. Hx serija je tisa od vx.
Mislia san da govori o HX seriji.
ja imam to napajanje i mogu reci da je odlicno. tiho je i stabilno jednostavno nemam primjedbe na napajanje
HX serija je tiša od VX serije a i bazirana je na S12E+ seriji Seasonica koja je tiša i kvalitetnija od S12II serije
kvalitetan review
HX serija je tiša od VX serije a i bazirana je na S12E+ seriji Seasonica koja je tiša i kvalitetnija od S12II serije
kvalitetan review
osobno bi radije uzeo HX520 jer je made by seasonic (a ima mi i ljepše kablove) dok je VX550 made by cwt no koji god uzeo nećeš fulat
oba su izrazito efikasna i napon je stabilan (HX ima max ripple oko 50mV, a VX max oko 60mV)
Samo san konstatira da je meni VX bolji, a ako buden uzima novo to će definitivno bit Hiper 630W Type M ( isto channel well ), ili neki od novih enermaxa.
Ja imam HX520W CORSAIR i prezadovoljan sam njime,malo je skuplji u odnosu na neke druge [tagan,fortron....]
Vrhunska kvaliteta-grobna tišina=Corsair HX520W
Ja imam HX520W CORSAIR i prezadovoljan sam njime,malo je skuplji u odnosu na neke druge [tagan,fortron....]
Vrhunska kvaliteta-grobna tišina=Corsair HX520W
Dobro nemam ja nego ima moj brat,ali ja kupujem jaču konfu pa tražim pomoč
Dobro nemam ja nego ima moj brat,ali ja kupujem jaču konfu pa tražim pomoč
Da.
Na ovoj konfiguraciji: 4GB RAM DDR2 1066Mhz, Core 2 Duo 3.0, HDD 320GB. nVIDIDA GeForce 8800GTS 640MB,2 DVD pržilce
No pak ti pošaljem slike pa ak mi ne vjeruješ!!!!
corsair je u suradnji sa seasonicom napravio vrhunska napajanja. izrazito efikasna i za čaudo tiša su od istih iz seasonic.
hx620w kad je izišao pokupio je sve hvalospjeve. u to vrijeme koštao je preko 1200 kn, a sad mu je cijena 850 kn i stalno pada.
na corsairovim stranicama imaš grafove o efikasnosti u buci pa odluči sam.
ni s jednim napajanjem nečeš pogrješiti, ali po mojoj preporuci ti je bolje uzeti hx seriju, jer jačina ti nije toliko bitna koliko je kvaliteta.
meni chiftecovo napajanje od 36ow tjera athlon 64 3000+, 2 GB rama, sli matična msi sa creative zvučnom, 2 dvd pržilice, 3 harda i struje gladna grafulja 7800 gt extreme od asusa i sve radi bez ikakvih problema.
kvaliteta košta ali se i isplati
Da.
Na ovoj konfiguraciji: 4GB RAM DDR2 1066Mhz, Core 2 Duo 3.0, HDD 320GB. nVIDIDA GeForce 8800GTS 640MB,2 DVD pržilce