Corsair CX-400

poruka: 36
|
čitano: 9.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Corsair CX-400
zvonac kaže...

Čuj na 12v daje 360watta, a potrošnja sa i7 clockanim procom i 5870 je oko 320 watta..

A moja je konfa ipak slabija po pitanju potrošnje spram intela.

Samo ti uzmi taj Corsair i nema frke sve bude radilo kak treba.Cool

17 godina
neaktivan
Corsair CX-400

s time da u igrama ce tvoj komp sa 5870 trosit Max 250w jer igre ne opterete do kraja ni proc ni grafu...taj cors ce drzat,imo sam ga,drzao je bez problema 4870 koja voli malo vise struje...al on moze dat na kratko vrijeme do 470w tako da se nemoras bojat za njega

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
šiloman kaže...

s time da u igrama ce tvoj komp sa 5870 trosit Max 250w jer igre ne opterete do kraja ni proc ni grafu...taj cors ce drzat,imo sam ga,drzao je bez problema 4870 koja voli malo vise struje...al on moze dat na kratko vrijeme do 470w tako da se nemoras bojat za njega

Aj ipak bu malo više trošil od 250w, kolko vidim 5870 po potrošnji je isti kao i 4890..

15 godina
neaktivan
Corsair CX-400

ma corsair je Zakon napajanje uzimam njega u admu i grafu sapphireovo hd 5750 1gb pa je planiram cloakat s stock hladnjakom(kazu da su uspjeli je clokat s njenim hladnjakom do 900 Mhz,sto je negdje oko 30% povećanje takta!)!Zato i za buduće nadogradnje to će corsair držat ko ništa ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

HD5000 serija se daje clockat ko luda!!!

Ja sam svoju isto tako na stocku clockao na 900/1250MHz

Mislim čak da ide još više.

Probat ću kad me bude volja ići dalje da vidim koliki je potencijal na stock cooleru i naponu?

Pa da se vrti Crysis 2 24.9.!!!Belji se

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

HD5000 serija se daje clockat ko luda!!!

Ja sam svoju isto tako na stocku clockao na 900/1250MHz

Mislim čak da ide još više.

Probat ću kad me bude volja ići dalje da vidim koliki je potencijal na stock cooleru i naponu?

Pa da se vrti Crysis 2 24.9.!!!Belji se

Istina pogotvo kad imaju vapor-x hladjenje nenormalno :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice