Corsair 550VX, vasa iskustva

poruka: 6
|
čitano: 1.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Namjeravao sam kupit napajanje Corsair 550VX, znam da nije seasonic al to mi ne smeta previse,

medutim kad sam krenuo malo istrazivati po net-u, citam da je dosta bucno i puno ljudi se zali

da im ventilator zvuci kao filmski projektor Iznenađen, pa me zanima kakva su vasa iskustva s ovim

napajanjem, da li je stvarno toliko bucno ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Corsair 550VX, vasa iskustva
drnde kaže...

Namjeravao sam kupit napajanje Corsair 550VX, znam da nije seasonic al to mi ne smeta previse,

medutim kad sam krenuo malo istrazivati po net-u, citam da je dosta bucno i puno ljudi se zali

da im ventilator zvuci kao filmski projektor Iznenađen, pa me zanima kakva su vasa iskustva s ovim

dobra iskustva,pravio je nešto buke (bio je u tihom kućištu),a mislim da Corsair uzima Seasonicova napajanja i sredi ih,pa ih prodaje kao svoja,imaš HX450 i HX520,koji su dosta tiši
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
drnde kaže...

dobra iskustva,pravio je nešto buke (bio je u tihom kućištu),a mislim da Corsair uzima Seasonicova napajanja i sredi ih,pa ih prodaje kao svoja,imaš HX450 i HX520,koji su dosta tiši
 Ja imam HX520 i nikada tiše napajanje nisam imao.
Tolko od mene!
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
pod009 kaže...
drnde kaže...

Ja imam HX520 i nikada tiše napajanje nisam imao.
Tolko od mene!
 Je stvarno je HX520 jako tih.
E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Ako se 550vx stvarno cuje i iz tihog kucista, mozda i nije prava stvar za mene, jer ja i nemam neko tiho kuciste

a uz to mi najcesce jedna strana kucista otvorena...

Hm, ovaj 450hx se ne cini lose, ima cak 2 pcie 6+2 konektora, a uz to je modularno i samo 20kn skuplje od 450vx....

Planirao sam 550vx da imam malo vise rezerve ali posto ne korisitm sli ili cf ( niti mislim koristiti ) i nisam bas

sklon oc-anju mislim da ce mi 450w biti i vise nego dovoljno.... tisina mi je imperativ

al svakako sam otvoren za sugestije, ako neko zna tiho napajanja sa oko 500w.... a da je jeftinije od 520hx

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti racunalo nije pasivno hladjeno, 100% ostali ventilatori stvaraju vecu buku od ventilatora na 550VX napajanju; dakle, napajanje neces cut.

Jedno vrijeme imao sam na procu GeminII sa 120mm ventom koji se vrtio na 5V i isti takav jedan vent na S1 hladnjaku na grafickoj; i tek tada se cuo lagan zvuk iz napajanja. Tako da nemas brige oko glasnoce napajanja..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice