što se tiče tih dionica, ja sam sada kupio isto taj AMC za 30$, mislim nije neki novac, al eto da malo isprobam i to. I stavim nalog da kupim dvije dionice i to je prošlo, ali mi piše da se tržište otvara u 15:30, i moje pitanje je je li ja tada svakako dobivam dvije dionice, ili ako se promijeni vrijednost dionica, dobivam ovisno o vrijednosti za 30$? Znači npr ako skoči cijena onda dobijem jednu ili jednu i pol ili tako nešto?
Ako si kupio dvije dionice, onda imaš dvije dionice nebitno o cijeni. Ako cijena naraste na dobitku si, ako padne, na gubitku si.
na revolutu kupujes na nacin da upises koliko love ulazes, i onda kad ti transkacija bude obradena dobis dionica u vrijednosti koliko si novca ulozio. npr odes kupit amc dionice i upises 500 dolara, dobit ces onoliko dionica koliko ce vrijedit dionica u trenutku obrade tvog zahtjeva.
Da da, ovo ima logike, samo ja nisam znao kako stvari funkcioniraju, mislio sam pošto mi dozvoljava kupnju da kupujem odmah, ali eto to je samo nalog. ne znam jel ga mogu povući, to ću vijdeti
dobro samo 30$ je u pitanju, al kad su veći iznosi ovo je jako glup potez
Možeš povuć.