NZXT H9 Flow, Be Quite AIO 240 silent loop, CB AE5

poruka: 2
|
čitano: 203
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NZXT H9 Flow, Be Quite AIO 240 Pure loop, CB AE5

Ekipa,

molim procjenu NZXT h9 flow kucista, kupljeno ove godine ocuvano (ali model je iz 2023), unutra sam montirao Arctic p12 ventove ali mogu priložite i original.

Također je monitoran AIO Be Quite 240 Pure Loop on je kupljen 4/2024 ja mislim, također imam kutiju i sve što dolazi s njime također s artcit p12 pst ventovima.

Uz to molim procjenu zvučne kartice Creative Soundblaster AE5 ona nema više garanciju no u potpunosti je ispravna

Ako bi se uzelo kuciste i AIO u kompletu isao bi dodatan popust. Racunajte da cete dobiti preko 8 ventilatora ukupno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2025 13:41 (toxic).
16 godina
Re: NZXT H9 Flow, Be Quite AIO 240 Pure loop, CB A
toxic kaže...

Ekipa,

molim procjenu NZXT h9 flow kucista, kupljeno ove godine ocuvano (ali model je iz 2023), unutra sam montirao Arctic p12 ventove ali mogu priložite i original.

Također je monitoran AIO Be Quite 240 Pure Loop on je kupljen 4/2024 ja mislim, također imam kutiju i sve što dolazi s njime također s artcit p12 pst ventovima.

Uz to molim procjenu zvučne kartice Creative Soundblaster AE5 ona nema više garanciju no u potpunosti je ispravna

Ako bi se uzelo kuciste i AIO u kompletu isao bi dodatan popust. Racunajte da cete dobiti preko 8 ventilatora ukupno.

Ovako, javio sam se u PM za aio. ali pošto nitko ne daje neku procjenu..

Ja sam kupio rabljeni H9 Flow za 90e (na njusci prije 6 mjeseci) sa originalnim nekoristenim ventilatorima. Racunaj da P12 ventovi su novi cca 6eur/kom
aio eto kolega prodaje H110i za 20e, DeepCool ima model za 44eur u instara - znam da nisu isti brandovi ali eto ajde neka smjernica.
Zvucna kartica je bila prodana 2022 na njusci za 80eur, proslo je 3 godine pa procijeni sam koliko da stavis :)

Pa usturo kad se sve podvuce:
H9 Flow - 110e
AiO - 30-40e
AE5 - 70e

Lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice