GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 1.815
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6

Molim i tražim procjenu navedene grafičke kartice, GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6.

Bez kutije i bez garancije, ispravna, očišćena i uredno radi.

Kovačić
16 godina
Re: GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6
Dobar dan,

Ja sam za svoju GTX1660Ti dobio 210 eura, ali na njuškalu. Prodao sam je u 3 dana nakon oglasa, ali je imala originalnu kutiju i ambalažu.
Nove su bile debelo preko 300 eura. To je bilo negdje u 7. mjesecu ove godine.

Par lešinara na ovom forumu će ti napisati da ne vrijedi više od 50 eura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 5:28 (Tvrdipanj).
12 godina

A na njuskalu vidim da je cijena super verzije oko 100-120€, a sad cisto sumnjam da se moze 120€ dobit za tu karticu.

Kovačić
4 godine
Tvrdipanj kaže...

Teško.

Mogli su "tražiti" preko 300 €, no mogao si kupiti 3060 TI staru 5-6 mjeseci za 300 €

Ja sam u ožujku ove godine jedva prodao Gainward 3060 TI Ghost za 320 €, kartica stara 4 mj. odigrana jedna igra.

Na oglasniku je bila dva mjeseca, ni jedna poruka za nju, ni jedan poziv.

Njih troje iz moga grada je došlo k meni kući i maltretirali su karticu benčmarcima dva sata, da bi ju tek nakon toga kupili.

合氣道 Meni, kao laiku je, npr. super umjetnost NOB. To su bila vremena.@PzKpfw
11 godina
protjeran

Tvrdi panj to je tvoj obraz što si upalio karticu za te novce. 

Što se tiče te kartice jača je 10 posto od rx 580 8gb koja se prodavala za 80e ovi šta je prodaju za preko 100e oglase će vrijeme izlizat. Sa računom i garancijom bar 6 mjeseci 1660 super vrijedi max 120e kako je već netko naveo. Sad je do kupca želi li prodat brzo i efikasno ili muku mučit i odgovorit na 1000 poruka snižavanje nebi hvala, da bi se našao jedan koji bi kupio za 15 do 20e više.

Inače sretno s prodajom!

Bero
12 godina

Rx580 je izašla sredinom 2017. godine, 1660 Super je došla ravno 2,5 godine nakon nje, znači krajem 2019. godine. Ukoliko se već radi usporedba tada je bitno napomenuti da su generacijski RX580 u rangu 1060 kartica koje su došle sredinom 2016. godine.

Da li ta razlika starosti same kartice vrijedi par desetaka Eura bez da se uopće gleda razlika u performansama, po meni vrijedi.

12 godina
Zaporožac kaže...

Njih troje iz moga grada je došlo k meni kući i maltretirali su karticu benčmarcima dva sata, da bi ju tek nakon toga kupili.

Stari moj ti nemaš posla sa kupcima nego sa pacijentima, i to sa onom vrstom koja valjda nema za kiflu da ih okreneš naglavačke svu trojcu.

Takvima samo kažeš dečki moji moje vrijeme isto košta novaca pa ako ga niste spremni platiti ajmo zaključiti prodaju jer žurim.

Jedna je stvar odraditi benchmark da kartica dođe na radnu temperaturu napuni memoriju i zavrti ventilatore do operativnih specifikacija a drugo je da sada rade unboxing i review kod tebe.

Sjećam se svojevremeno sam prodavao nešto vezano na HiFi, došao čovjek počeo sipati nekakve cifre, reko za taj novac ne bi išlo.

Pa znate pa vi nećete dobiti taj novac, reko moja stvar da li hoću ili neću ukoliko ne kupujete po iznosu za koji ste došli po opremu ja bih morao krenuti.

16 godina
Bero_ng95 kaže...

Tvrdi panj to je tvoj obraz što si upalio karticu za te novce. 

Što se tiče te kartice jača je 10 posto od rx 580 8gb koja se prodavala za 80e ovi šta je prodaju za preko 100e oglase će vrijeme izlizat. Sa računom i garancijom bar 6 mjeseci 1660 super vrijedi max 120e kako je već netko naveo. Sad je do kupca želi li prodat brzo i efikasno ili muku mučit i odgovorit na 1000 poruka snižavanje nebi hvala, da bi se našao jedan koji bi kupio za 15 do 20e više.

Inače sretno s prodajom!

Netočno. 

GTX1660Ti je od 20-40% jača od RX580, ovisno o naslovu na 1080p. Imao sam i jednu i drugu i razlika je nebo i zemlja.

Bilo koji nasumični benchmark to može potvrditi.

16 godina
Zaporožac kaže...
Tvrdipanj kaže...

Teško.

Mogli su "tražiti" preko 300 €, no mogao si kupiti 3060 TI staru 5-6 mjeseci za 300 €

Ja sam u ožujku ove godine jedva prodao Gainward 3060 TI Ghost za 320 €, kartica stara 4 mj. odigrana jedna igra.

Na oglasniku je bila dva mjeseca, ni jedna poruka za nju, ni jedan poziv.

Evo baš gledam jedan dućan u ZG-u za cijene nove 1660 Super. Imaju dostupne dvije kartice, raspon cijena od 275€-352€ nove, minus 5% za gotovinu.

Uglavnom, u 7. u istom dućanu mogao se nabaviti  i 1660Ti. Cijena je bila oko 360€...

Suludo, znam, ali tu nema pomoći. :-(

12 godina

Te jeftinije kartice uvijek dobro drže cijenu jer ljudima to nije puno novaca i dosta je ljudi kojima je takva kartica više nego dovoljna a dobiju je u pola cijene koliko košta nova.

Slabiji modeli idu 100-120 EUR-a kvalitetniji i do 140EUR-a pogotovo ako su pod jamstvom.

Znam da mi je 1060 6GB bila tip top za naslove poput WoT-a, WoWS i slične stvari a 1660 super je prebacuje za 25%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 12:40 (UncleJimbo).
12 godina

Dobro, znaci ako bi se stavila na oglasnik za nekih 110€, mogla bi se prodati?

Kovačić
12 godina

Mislio sam da su ovdje komentari iz 2021 posto je 1660ti jos prek 200€.. cova naisao na jednog neznalicu koja je njegovu grafu kupilo za 210€ i odma misli da tolko vrijedi... care, i ja imam 1660ti, prvi vlasnik sa org kutijom, ambalazom i znam da ta grafa danas ne vrijedi niti 150€ jer za 200€ vec imas rtx 3060 koja po je de 1660ti

4 godine
Tvrdipanj kaže...
Evo baš gledam jedan dućan u ZG-u za cijene nove 1660 Super. Imaju dostupne dvije kartice, raspon cijena od 275€-352€ nove, minus 5% za gotovinu.

Uglavnom, u 7. u istom dućanu mogao se nabaviti  i 1660Ti. Cijena je bila oko 360€...

Suludo, znam, ali tu nema pomoći. :-(

Da, pisam sam na temama kad su se pojavile kartice 4xxx da starije neće puno pasti u cijeni, no puno ih je pisalo da pišem gluposti, te da će cijena rapidno padati.

Evo što pada.

Ja sam Gainward 3060 TI platio u rujnu prošle godine 460 €, a eto nema je i dalje ispod 400€. (kod nas)

Tako je godinama i nema tu pomoći.

合氣道 Meni, kao laiku je, npr. super umjetnost NOB. To su bila vremena.@PzKpfw
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2023 13:38 (Zaporožac).
12 godina
acmilan2 kaže...

Dobro, znaci ako bi se stavila na oglasnik za nekih 110€, mogla bi se prodati?

Gledanje u kuglu (bliža budućnost) se dodatno naplaćuje.

Procjena je gratis.

15 godina

tih 275e za 1660S je cista glupost, vjerojatno nisu updejtali cijene ili kolicine...

RX6600 rastura takve kartice

12 godina
DISPLAY kaže...

tih 275e za 1660S je cista glupost, vjerojatno nisu updejtali cijene ili kolicine...

RX6600 rastura takve kartice

Cijena rabljenih rx6600 se kreće od 180 EUR-a tako da je nebitno rasturanje (od 20%) o kojima pričaš, plus radi se o AMD-u pa niti nema smisla raditi usporedbe ako gledamo samo Nvidia tabor a gledamo jer isto kao i kod automobila nema smisla uspoređivati modele različitih marki ako se kupuje rabljeno. Nekih ima malo i drže cijenu nekih ima više i ne drže cijenu.

Onaj tko razmatra kupnju 1660Super ili Ti vjerovatno niti ne gleda AMD tabor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice