- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lp!

ima garanciju, nema... ne daš najbitniju informaciju...o bože...
Ima do pocetka iduce godine
odeš na neki strani sajt/trgovinu u EU koji isporučuje u Hrvatsku, pogledaš cijenu nove i spustiš 30%.
znaci minus 30 % bi bilo cca 5500 kn to mi nekak puno zvuci ili ?
Haha..previse!
Racunaj za sada 3000/3500 i to je upitno
znaci minus 30 % bi bilo cca 5500 kn to mi nekak puno zvuci ili ?
Ta ti je isto rabljena pa možeš probati i s tom cijenom
Ok hvala na sugestiji
Ok hvala na sugestiji
samo nemoj nasjedati na ove preprodavače koji zarade na naivcima preko tisuću € tjedno.
aktivno ruše cijene, takvu karticu bi kupili za 3000 kn, pa na njuškalu prodali za 4500 ili 5000kn..
to je odlična, brza kartica s puno memorije, a tko ne želi, ima novih pa neka si kupi.
Ok hvala na sugestiji
samo nemoj nasjedati na ove preprodavače koji zarade na naivcima preko tisuću € tjedno.
aktivno ruše cijene, takvu karticu bi kupili za 3000 kn, pa na njuškalu prodali za 4500 ili 5000kn..
to je odlična, brza kartica s puno memorije, a tko ne želi, ima novih pa neka si kupi.
Ta kartica vrijedi manje od rtx 3070 koje se prodaju za ispod 4k....
Budem, mislim bar sad imam odokativnu cijenu to mi je pocetak.
Hvala
Samo je pitanje, želi li karticu prodati kroz kratko vrijeme ili želi čekat mjesecima da uvali nekome što je isto relativno upitno...
Ugl sretno s prodajom!

kakva je ovo zaj **** cija
ma da...
ne radi bug upload
ne.
u rangu je s 3070 TI, ali zbog više memorije svakako je isplativija kupovina za budućnost.
deder, gdje ima tih polovnjača rtx 3070 s nekih 6 mj garancije za 3800 kn ?
*inače, kod grafičkih preferiram novo, ili iz ruke poznanika za koga znam da ga mogu ufatit za gušu ako nešto ne valja.
cijena 3070 je 600 eura i pada jos, sta je 4500 u kunama
kada gledas kupit/prodat novu s garancijom skines 20-25% sta je oko 3 i po
s obzirom da garancija uskoro istice, i nove grafe uskoro izlaze, ja nebi dao iznad 3k za ovu
je da ima vise rama, ali ima slabiji RT i veci je potrosac, pa nek se odluce sta je kome bitno
ja sam radije uzeo 1080ti, nego 2070 samo radi rama
nezahvalno je prodavati top end hardware od pred par generacija, koji je onda vrijedio preko 1k eura za puno manje
ne.
u rangu je s 3070 TI, ali zbog više memorije svakako je isplativija kupovina za budućnost.
*inače, kod grafičkih preferiram novo, ili iz ruke poznanika za koga znam da ga mogu ufatit za gušu ako nešto ne valja.
Ne, nije u rangu 3070 Ti nego je malo sporija, u prosjeku izjednacena sa rtx 3070.
Da, ima vise rama ali i puno kracu garanciju..
3070-ka se prodavala tu na forumu i nije bilo interesa za 4k kn, otisla za 3800kn...
I zadnje, ovo je budget model 2080 Ti, losiji cooler i nizi power limit...
cijena 3070 je 600 eura i pada jos, sta je 4500 u kunama
gdje ?
kod nas nisam vidio model ispod 5300 za keš.
gledaj van HR s dostavom u hr i osvarivom garancijom
posto smo u EU nema smisla samo HR gledat
vecinom pratim preko geizhals.de i amazona, i vidim da nije samo jedna firma i jedan model ima tu cijenu, nego vise njih
ne.
Ne, u rangu je RTX 32070
https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-3070-founders-edition/35.html
Polovnjača po 3800 je bilo i tu na forumu.
To su grafe sa više garancije od stare RTX 2080 Ti koja možda ni nema više garanciju, pa si ti onda radi kupi neš tak radi budućnosti sa više memorije.
Polovnjača po 3800 je bilo i tu na forumu.
https://forum.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-rtx-3070/289555.aspx?jumpto=6528978&sort=asc&view=flat
To su grafe sa više garancije od stare RTX 2080 Ti koja možda ni nema više garanciju, pa si ti onda radi kupi neš tak radi budućnosti sa više memorije.
dobro, Bero je prvo tražio 4500 kn, pa smo mu objasnili da je nova kod nas 5200 te se je prilagodio..s 3800 kn.
A još mi je draže da nije nikom na forumu rafi ponuda...
Ov kartica ne vrijedi više nego moja karta.par fpsa razlika u nekim igrama negdje ona jača negdje moja bivša draga..
Hvala svima na procjeni i sugestijama.