Značajno brži iPhone?

poruka: 14
|
čitano: 2.862
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Značajno brži iPhone?".
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

ma i ovaj je iphone super....bas me zanima kakav ce biti......4G

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Značajno brži iPhone?

Vise ram-a, brzi procesor, novija kamera, biti ce nesto od novog iPhonea... Ja sam pogotovo sretan jer je frend uzeo iPhone prije mjesec dana, ja sam mu prije kupnje rekao da saceka do lipnja jer kruze glasine o novom iPhone-u no on je rekao da je to glupost da ce samo novi software doci... Ja sam isto mislio sebi uzeti jedan ali sam odlucio sacekati, i tu vrijedi ona stara: tko ceka docekaSmijeh

Pitanje je samo kada ce to doci kod nas i koliko ce kostati...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 16:44 (Independent).
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

I kada on izadje, vjerojatno ce doci u hr nakon 6 mj. pa tako da mu se isplatilo... Jedino ako ti se da bahtat sa kupovinom u inozemstvu i otkljucavanjem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma rade bih pricekao jos malo, znaci nekih 8 mjeseci. Nije da je njemu bio potreban iPhone, a mobitele mjenja svakih 3-4 god, tako da nebih rekao da mu se isplatilo, bolje sacekas jos malo kada vec toliko dugo cekas...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

Kod nas će doći u isto vrijeme kad i u ostatku svijeta!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

Moguce...

0 0 hvala 0
18 godina
Značajno brži iPhone?

Samo još jedna u nizu reklama. Bla, bla, bla...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Značajno brži iPhone?

"Naravno, kako je ipak riječ o glasinama, ove informacije treba uzeti s rezervom, a za stvarno stanje stvari valja pričekati još mjesec ili dva."

Ko zna šta će se za mjesec dva promjenit,možda ne bude ni pola od toga što su rekli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

Joj što volim ovakva nagađanja... :D

Citat:"takt procesora sa sadašnjih 400 (točnije 412) megaherca na 600. Tu su i bolja 3,2-megapikselna kamera, digitalni kompas te FM radio."

Koliko ja znam sadašnji iPhone ima Samsungov procesor koji kucka na ugodnih 620 MHz, a digitalni kompas radi s gps aplikacijama s AppStore-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

lol, zašto bi pored itunesa ugradili FM radio, a tko bi radije slušao top 15 crkvenih pjesama na katoličkom radiju umjesto onog što su sami odabrali

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MaterAos kaže...

lol, zašto bi pored itunesa ugradili FM radio, a tko bi radije slušao top 15 crkvenih pjesama na katoličkom radiju umjesto onog što su sami odabrali

a sta ako neko prati neku emisiju na radiju ??? :)
ne vidim razlog zasto ne bi imao FM prijemnik kad ga danas ima i najeftiniji mobitel... 
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan
0bserver kaže...

Joj što volim ovakva nagađanja... :D

Citat:"takt procesora sa sadašnjih 400 (točnije 412) megaherca na 600. Tu su i bolja 3,2-megapikselna kamera, digitalni kompas te FM radio."

Koliko ja znam sadašnji iPhone ima Samsungov procesor koji kucka na ugodnih 620 MHz, a digitalni kompas radi s gps aplikacijama s AppStore-a.

Samsung ARM 1176JZ(F)-S v1.0 620 MHz underclocked to 412 MHz, 32-bit RISC[6]

Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone
http://irale.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 0:33 (RaLe).
17 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

Nadam se da će se povećati količina memorije. Naime, nerijetko se aplikacije crashaju zbog premalo slobodne memorije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Značajno brži iPhone?

Nadam se boljoj kameri....

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 2:40 (deno100).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice