Huehehehehe, mi na wp možda i nemamo puno ali imamo sve ovo - besplatno! Reklame - nope, offline slušanje - check, background slušanje -check, platiti za sve to - big nope kaže metrotube, tubecast i još par odličnih tubju klijenata!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sry to break it for you... ovo šta imaš na WP u 95% slučajeva vuče korijene iz iOS/Android sustava. Sve šta si naveo postoji i na iOSu i na Androidu... a za reklame jednostavno lažeš.
kad naprave yt aplikaciju za mob da je mogu minimizirati i slusati muziku onda cu je koristiti, ovako ne vrijedi ništa.
Ne laže.
Sry to break it for you... ovo šta imaš na WP u 95% slučajeva vuče korijene iz iOS/Android sustava. Sve šta si naveo postoji i na iOSu i na Androidu... a za reklame jednostavno lažeš.
Ne znam zašto misliš da bi lagao za nešto što se da tako lako provjerit... Stojim iza onog što tvrdim a ti si, za potvrdu ako imaš win10, lijepo instaliraj neku od gore navedenih app pa si vidi. Univerzalne su tako da to što vidiš na ekranu isto to vidiš i na mobitelu.
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/tubecast-for-youtube/9wzdncrdx3fs
kad naprave yt aplikaciju za mob da je mogu minimizirati i slusati muziku onda cu je koristiti, ovako ne vrijedi ništa.
Dobije se s preplatom i pretplata na Google Music. Zašto bi slušao glazbu preko youtubea ako možeš preko specijaliziranog servisa baš za slušanje glazbe?
Dobije se s preplatom i pretplata na Google Music. Zašto bi slušao glazbu preko youtubea ako možeš preko specijaliziranog servisa baš za slušanje glazbe?
Jer je besplatno, barem meni! :D
U ugovorima ništa ne stoji vezano uz YouTube Red. Njihova platforma, mogu šta hoće.
Culi smo te i prvi put.
Culi smo te i prvi put.
Culi smo te i prvi put.
Čuli smo te i tebe prvi put.
Najveća glupost ikad :D Koliko mi je to nervi popilo haha
Culi smo te i prvi put.
Čuli smo te i tebe prvi put.
Najjači post otkad je foruma! :D
AdBlock Edge + Flash Video Downloader i imam identičnu "uslugu." Koji klasični crock of ######. Netflix je jeftiniji. :D
Ne postoje kod mene reklame na ytu bas provjerio. Pocinju stvarno pretjerivati.
* * * Reklame - nope, * * *
* * * a za reklame jednostavno lažeš. * * *
Sad ćemo da provjerimo. Jedan recezent da ne stavljam sliku (samo kliknite na taj link koji ste mi dali) kaže "sve je ok samo reklame ugasite". Imam na raspolaganju 20 slušanja pa ćemo da vidimo. Javim dojmove.
Baš me zanima koliko će ih platiti cenera misleći da je YouTube Red nešto kao RedTube
YouTube + Xposed = Free YouTube Red
http://repo.xposed.info/module/com.pyler.youtubebackgroundplayback