Zeleni Caviar u prodaji

poruka: 9
|
čitano: 2.203
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zeleni Caviar u prodaji".
17 godina
Zeleni Caviar u prodaji

A kod nas bu preračunato u 250 eura.. 

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zeleni Caviar u prodaji

Evo, konacno :)

Ako budu relativno pristupačni, znači oko 1300kn kod nas ili nekih 180-ak eura vani, znam puno ljudi (uključujući i sebe) koji će uzet odmah par komada...

0 0 hvala 0
18 godina
Zeleni Caviar u prodaji

Žalosno ali istinito je to što se kod nas koristi neka vrsta matematike, koja je nepoznata čak i svemircima, pa me baš zanima dali su se dogodile bilo kakve promjene, vezane uz maržu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zeleni Caviar u prodaji
Zoki kaže...

A kod nas bu preračunato u 250 eura.. 

bumo videli, i hope not.
Ako bude to 1300kn bit ce best buy. I još ako bude dovoljno brz, gdje ce mu bit kraj.
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
18 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
 bumo videli, i hope not.
Ako bude to 1300kn bit ce best buy. I još ako bude dovoljno brz, gdje ce mu bit kraj.
 To je caviar GREEN... on ne mora bit brz. Ionako je namjenjen cisto kao storage disk... WD ima seriju brzih diskova Black... a sumnjam da će njih izbacit uskoro od 2TB, kad im je trebalo godinu dana da izbace 1TB black...
18 godina
Zeleni Caviar u prodaji

Anandtech - "Western Digital says the 2TB Caviar Greens will ship late this week, so expect to see them at e-tailers soon. WD's suggested list price for the drive is $299, which is certainly more than two of their top performing Caviar Black 1TB drives ."

hm, $299 > $250, kome vjerovati? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 19:43 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konverzija kod nas je u biti vrlo jednostavna:

korak 1. X dolara = X eura

korak 2. X eura = 7.7 * X kn

korak 3. dodaj 22% PDV-a

napomena: ako je pocetna cijena u eurima, preracunaj je u dolare po pravom tecaju i vrati se na korak 1. 

S štovanjem, brahle!
18 godina
protjeran
Zeleni Caviar u prodaji

znaci 2709 kunica :)

aj,bash bumo vidjeli...

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zeleni Caviar u prodaji

Ako bude koštao toliko nitko ga neće kupit. Kad black košta oko 800kn, za tu lovu ih kupim 4.

Realno gledano, maximalna cijena bi morala bit oko 1600kn. Sve više od toga nema smisla kupovat.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice