Završeno preuzimanje Linksysa

poruka: 5
|
čitano: 1.883
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Završeno preuzimanje Linksysa".
17 godina

RiP kvaliteta i Cisco renome. Od svega mrežnog što imam i što sam imao Cisco/Linksys roba se pokazala nenadmašnom kad je u pitanju kvaliteta. Vidjet ćemo kako će to dalje.

Deckard
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen

Belkin Linksys-bljak.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Linksys je bio odlican i kvalitetan brand i prije kupovine od strane Cisco-a, nakon kupovine je zadrzao kvalitetu, ali kako je Belkin dno ponude kvalitetom, ocekujem da ce sj*bati i Linksys :( Ako mislite kupovati tu opremu, sad je vrijeme :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Meni je Linksys do prije nekih 2 godine bio omiljena marka za kupovinu routera, ali su se pokazali krajnje neprofesionalni kada sam imao problem na 1 modelu u firmi (imali smo ih cca. 40 komada). Zavlacili su me godinu dana sa izdavanjem zakrpe, zvrckali iz Pakistana ili gdje im je vec support, bili ljubazni na live chatu i obecavali popravak propusta, a kad je istekla garancija, fino odh....i i rekli da zovem telefonom ako imam problem. Cak se ni na live chatu vise nisu trudili pomoci nego sam mogao koristiti iskljucivo telefonsku podrsku. Bljak.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 23:58 (deda-cro).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Linksys je kvalitetu imao prije Cisca. Originalni WRT... :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice