Završena specifikacija BDXL

poruka: 8
|
čitano: 2.069
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Završena specifikacija BDXL".
16 godina

taj blu ray nikako da se finalizira,prvo 25 gb,pa 3d ,pa sad ovo,pa stari uređaji ne podržavaju neke audio codece,sony i ekipa samo sebi radu medveđu uslugu tko će lud kupiti ovaj uređaj kad će za max 2 godine taj uređaj biti zastarijeo jer dolaze nove standardi, a cijene medija  i playera su besramno skupe,i onda se još bune kad im se piratiziraju filmovi,filmofili su se u americi ,japanu i eu nakupovali filmova i playera sad je sve to zastarjelo,ako si pošten i kupuješ filmove na blu rayu sony i ostali te smatraju idiotom i pokušavaju te natjerati da ponovno kupiš blu ray jer sad izlazi 3d,sramotno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja sad počinjem skupljat filmove na blu ray-u pomalo (naručujem preko Amazona za cca 80kn komad) ali sve što već imam na DVD-ovima još neću kupovati nego to ide na kraju kad pokupujem sve ostalo što me znaima a još nemam original.

Na žalost to je tako - svakih 10tak godina formati se mijenjaju i skupljene kolekcije (glazbe, filmova..) postaju tehnološki 'zastarjele' Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Završena specifikacija BDXL
blackalbum kaže...

taj blu ray nikako da se finalizira,prvo 25 gb,pa 3d ,pa sad ovo,pa stari uređaji ne podržavaju neke audio codece,sony i ekipa samo sebi radu medveđu uslugu tko će lud kupiti ovaj uređaj kad će za max 2 godine taj uređaj biti zastarijeo jer dolaze nove standardi, a cijene medija  i playera su besramno skupe,i onda se još bune kad im se piratiziraju filmovi,filmofili su se u americi ,japanu i eu nakupovali filmova i playera sad je sve to zastarjelo,ako si pošten i kupuješ filmove na blu rayu sony i ostali te smatraju idiotom i pokušavaju te natjerati da ponovno kupiš blu ray jer sad izlazi 3d,sramotno

Pa nitko ne tjera ljude da kupe Sony. A takoionako sve to se dodaje na sve bolje BL playere s updatovima firmwara. Nisu ništa bitno mjenjali u pisanju - čitanju s BL diska od kad su pobjedili HD DVD, samo sitnice. (3d je prijevara stoljeća i to može playati svaki BL i LCD ako je na BL medij snimljeno kao 3D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 18:15 (gkelekov).
18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

U Europi je samo jedan 3d bluray u službenoj prodaji - nasuprot tisućama i tisućama DVD-a i "klasičnih" 2d bluray-ava. Što je tu sramotno (osim malog broja naslova) i kako te itko pokušava natjerati da ga kupiš?

18 godina
odjavljen

Kapacitet je daleko od fascinantnog. Skok sa CD-a na DVD i sa DVD-a na Blu ray je bio puno bolji. Ovo mi je nekako "mršavo". Kao premosnica do nekog "pravog" rješenja. Mislim da bi bilo normalno u današnje vrijeme imati medije kapaciteta barem 300-400 GB.

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
18 godina

ja sam odavno prešao na medij skoro beskonačnog kapaciteta sa višestrukom redundancijom na kojem se nalaze svi filmovi snimljeni, zove se thepiratebay Cool

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta, jel nije ta tehnologija vec odavno mrtva? BD sta? Neka bolje uloze trud i novce u razvoj memorije a ne u opticke pogone koji su uber super nepouzdani...

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz Asus P5K-V Kingston HyperX 2GB DDR2-800 WD 500GB 7200 16MB WD 320GB 7200 16MB WD 250GB 5400 8MB Ext. WD640 7200 16MB
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

ima nas još zaostalih što još kupuju fizičke medije kao što su cd,lp,dvd a to da su fizički mediji nepouzdani ha ha,kako ih čuvaš tako će te služiti,ova blu ray tehnologija mi se jako sviđa ali jako sporo padaju cijene uređaja i filmova,trenutačno posjedujem dvd uređaj denon 1940 i kad na njemu gledan divx ima bolju sliku nego ona što emitira htv,rtl,nova a da o dvd u ne govorimo,taman će mi ovaj dvd poslužiti par godina dok blu ray ne postane dostupniji i pristupačniji cijenom,strpljen spašen

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice