Drago vi ste bili na godišnjem ?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drago vi ste bili na godišnjem ?!
Bio na cevape...bile lose...bilo njemu lose.
PSP2 možda?
Totalno neergonomicno... + zanima me sto bi to drzalo taj savitljivi oled da malo ne odleti naprije ili nazad... plus... mogu zamisliti sto bi bilo da igras vani i malo jaci vjetar zapuse...
Kul. Kad možemo očekivati full HD? Mislim bilo bi baš zgodno, malo igram Crysis pa malo zakačim monitor na užad i imam zmaja... Naravno, treba mi livada i vjetar za to...
Kul. Kad možemo očekivati full HD? Mislim bilo bi baš zgodno, malo igram Crysis pa malo zakačim monitor na užad i imam zmaja... Naravno, treba mi livada i vjetar za to...
Ma kakav FULL HD Uskoro ce integrirati U njegovu debljinu HD5970 4GB x2, 16 gb DDR3 na 2 GHZ i amd Phenom x6 1055...Makar jos razmišljaju i o intel soluciji....
PSP2 možda?
Totalno neergonomicno... + zanima me sto bi to drzalo taj savitljivi oled da malo ne odleti naprije ili nazad... plus... mogu zamisliti sto bi bilo da igras vani i malo jaci vjetar zapuse...
I da, di su fa*ing tipke? Nemoš samo s "gljivicama" igrat xD
al ipak, lijepo izgleda, to sam htio reć, doduše potpuno neupotrebljivo zasad :/
To ce preskociti... Ici ce direktno u Full HD 3D...
Ove ekrane ćemo nositi na svojim majicama i biti hodajući banneri.