da mi je znati sta su dobili s time.
a mozda je netko u MS uredu instalirao Firefox? Ili se Firewall pregrijao?
Idioti glupi, odma za osvetu izbacit Grcki LIP iz svih dosadasnjih i buducih Windowsa...
Linuxaši samoubojice napadaju! 
Definitivno Chrome! 
Koji trash 
72 djevice.
Neznaju hakirati, pa se razbacuju benzinom, očito tamo nije takva kriza...
Linuxaši samoubojice napadaju! 
Ma jok to su bili modno osvješteni huligani,
a ovo je njihova vatrena osvetnička akcija povodom izbacivanja AERO sučelja iz Windows 8.

Sigurno su ukrali Windowse i Office pakete...
Drugi put neka kombi napune s 2 tone anfo-a.
Idioti.
Ma kakvi,vidli ste kako su bili lijepo našminkani u roza majcama,to mora da su bili macovci!
Mora da Microsoft veliku lovu mlati od licenci državnim službama.
Nego meni na ovoj temi piše:14 poruka 0 čitanja...mora da je bol-ov CMS odlučio da mu je sve došlo do k+rca pa ga više nije briga...
To se inace zove borba protiv kapitalizma, u grckoji ista traje vec 10ak godina.
To se inace zove borba protiv kapitalizma, u grckoji ista traje vec 10ak godina.
Ma koja borba, pa živjeli su kao da su u Njemačkoj i to sve na kredit. Sada kad im ukidaju benificije i lagodan život odmah pobuna, a da treba im dati još više love pa opet po starom.
Opet pirati krivi naravno...
Microsoft office - Not responding...
Samo se vi salite.. to i nas ceka, a sada zvuci glupo...
Ma koja borba, pa živjeli su kao da su u Njemačkoj i to sve na kredit. Sada kad im ukidaju benificije i lagodan život odmah pobuna, a da treba im dati još više love pa opet po starom.
Potpis!!!!! Živjeli su ko kraljevi, dobivali ogromne place i sve to zahvaljujući drzavi koja je dizala kredite. Sada jos se i usude prijetiti da nece vratiti dug. A i da ne spominjem da Makedoniji ne dozvoljavaju da koristi svoje ime tvrdeći da je Makedonija ustvari Grčka i da je Aleksandar Makedonski bio Grk. Otisao sam malo u offtopic ali sam samo htio naglasiti da je to nacija lopova, cak i gora od ovih naših političara.
Samo jedna opaska na grke; oni su SVAKE GODINE DO KRIZE dobivali božićnicu na primjer, svaki radno sposobni stanovnik u visini 2000.00 Oera, najmanja plaća 2000.00 Oera, najmanja plaća, za ne povjerovat, industrija skorom 0 prekrižena, samo turizam, otoci, maslinovo ulje i off course, djevice, ali nema više, a to njih boli, debele zbog ničeg zaslužene premije, beneficije, ogromne beneficije!
Sada, koliko imaju ovi koji rade u MS-u, ia dali uopće imaju, o tom po tom, možda su to i otpušteni djelatnici MS-a, sve je moguće, posebice danas!
Pravi programeri programiraju binarno!
Potpis!!!!! Živjeli su ko kraljevi, dobivali ogromne place i sve to zahvaljujući drzavi koja je dizala kredite. Sada jos se i usude prijetiti da nece vratiti dug. A i da ne spominjem da Makedoniji ne dozvoljavaju da koristi svoje ime tvrdeći da je Makedonija ustvari Grčka i da je Aleksandar Makedonski bio Grk. Otisao sam malo u offtopic ali sam samo htio naglasiti da je to nacija lopova, cak i gora od ovih naših političara.
Samo jedna opaska na grke; oni su SVAKE GODINE DO KRIZE dobivali božićnicu na primjer, svaki radno sposobni stanovnik u visini 2000.00 Oera, najmanja plaća 2000.00 Oera, najmanja plaća, za ne povjerovat, industrija skorom 0 prekrižena, samo turizam, otoci, maslinovo ulje i off course, djevice, ali nema više, a to njih boli, debele zbog ničeg zaslužene premije, beneficije, ogromne beneficije!
Sada, koliko imaju ovi koji rade u MS-u, ia dali uopće imaju, o tom po tom, možda su to i otpušteni djelatnici MS-a, sve je moguće, posebice danas!
Već na LINK1 i ime Paul Krugman, sam prestao išta čitati, jer ako netko drži nekoga za jojca to su Goldman&Sachs i ona druga banka, a koje su u vlasništvu židova, koji oduvijek, od kad je svijeta i vijeka drže financijsku branšu, a Krugman je evidentno po prezimenu židov, pa automatski sumnjam da nije ekspozitura velikih igrača, tako da iskreno sumnjam u točnost ovih tvojih navoda/članaka!
Ma,ono,nije ovo stvar za smijati se ljudi...
Dakle ti zaključuješ da članak nije istinit jer ti prezime autora zvuči židovski !? 
Majko mila svakakve debilarije sam pročitao na ovom forumu ali ovo je jedna od najboljih, da sam ljubitelj sig-ova (što nisam) stavio bi ovo u sig da pokazujem svima primjer krajnje gluposti.
Da ne govorim da je izuzetno blizu granici sa čije je druge strane širenje mržnje što nije dopušteno na ovom forumu pa bi modovi morali to sankcionirati.
Dobro da autor nema srpsko zvučeće prezime, šta bi onda tek bilo...
P.S.
Kako ti Noam Chomsky zvuči ?
P.P.S.
E i vi teški naivci neinformirani šta vjerujete u bajke za malu djecu kako su Grci upali u tešku krizu jer su bili lijeni i razmaženi i uživali u obilju na dug, dajte se zaboga malo informirajte, umjesto da progutate prvu bajku koju vam serviraju na Dnevniku, a koju oni kopiraju iz američkih masovnih medija, a kojima upravljaju interesni lobiji kao što je opće poznato.
Ne mogu virovat kakve sam sve izmišljotine čuo u zadnje vrijeme o preobilju u kojem su Grci živili donedavno, čovik bi se mogao zapitati zašto se zaboga nisu svi Amerikanci, Šveđani, Švicarci i slični iz bogatih krajeva svijeta preselili u Grčku, jer ni oni nisu toliko uživali !
Ono što se događa u Grčkoj trenutačno je manipulacija od strane visoke svjetske politike i krupnog kapitala da bi se u Grčkoj uveo liberalni kapitalizam (i to ekstremni i najgore vrste) koristeći kao opravdanje gospodarsku krizu koju je i izazvao liberalni kapitalizam i njegova pretjerana i nenadzirana pohlepa (američka kriza kredita za nekretnine). Navukli su ljudima vunu preko očiju i rade isto i vama !
Pročitajte malo o tome recimo kako su isti Švabe koji su davali kredite Grčkoj uzimali veliki dio istog tog novca nazad za oružje koje su prodavali Grčkoj, i kako je Angela Merkel prijetila Grcima da moraju održati ugovore o kupnji oružja napravljene prije krize iako su već bili upali u duboku krizu, i kako su Merkel i grčki ministar obrane iliti grčki Sanader podvalili gladujućem grčkom narodu da bi zaradili njemački proizvođači oružja i grčki vjerovatno podmazani političari...
Ili pogledajte malo kako skoro jednako pate Španjolci, Talijani, Portugalci, Ciprani itd. Svagdje dugovi, svagdje banke u problemima, svagdje otpuštanja.
Jedini su na ovu gospodarsku krizu ispravno reagirali Islanđani. Nisu kao Amerikanci porezom od običnih ljudi spašavali banke koje su se uvalile u probleme svojom pohlepom nego su ih lijepo pustili da propadnu i pokrenuli nove, a ljude iz bankarskog i političkog sektora odgovorne za krizu lijepo poslali na sud. IMHO trebao bi se na njih ugledati cijeli svijet.
Sve je ovo offtopic pa se ispričavam za to, ali ne mogu dopustiti da se šire onakve propagandne bajke kakve su gore spomenute.
P.P.P.S.
Da kažem jednu stvar on topic, na svijetu (a pogotovo u Grčkoj) ima bar 1 000 000 000 000 ... većih problema od malo paljevine u Microsoftovom uredu. Brinite se malo za nezaposlene i gladne ljude a ne firmu koja mora platiti račun za popravak od 60 000 $ a ima miljarde i miljarde !
Moć medija je skoro i mene uspjela okrenuti protiv Grka "neradnika". Talijani neradnici, Španjolci neradnici, a uskoro će i Hrvati biti neradnici. Zapravo, svi su neradnici, jedino kinezi žele raditi. A možda nije problem u "neradnicima" nego u bogatim radnicima koji prebacuju sav posao u Kinu, Aziju, Mexico.
Naime, u jednom trenutku sam i ja sam skoro "popapao" medijsku hajku na Grke, dok nisam popričao sa jednim grkom kojeg znam već 10-tak godina ali nikada mi nije palo na pamet pitati ga iz prve ruke. naime, tip ima 40+, programer koji je radio u USA, vratio se u Grčku, ima dvoje djece. Dolaskom "krize" nestalo posla, nemaju novaca, jedva preživljavaju, a političari jedino rješenja kao i naši vide u prodaji svega. Naime, baš bih volio vidjeti tvoju reakciju da Vlada kaže da bi se spasili da moramo prodati 10 otoka i sve državne firme.
Pročitajte malo o tome recimo kako su isti Švabe koji su davali kredite Grčkoj uzimali veliki dio istog tog novca nazad za oružje koje su prodavali Grčkoj, i kako je Angela Merkel prijetila Grcima da moraju održati ugovore o kupnji oružja napravljene prije krize iako su već bili upali u duboku krizu, i kako su Merkel i grčki ministar obrane iliti grčki Sanader podvalili gladujućem grčkom narodu da bi zaradili njemački proizvođači oružja i grčki vjerovatno podmazani političari...
A sad bi ta Grcka lijepo s tim svim kupljenim oruzjem mogla napasti Njemacku. Grci ionako nemaju posla, pa mogu malo ratovat, a usput oslobodit ostale EU zemlje od njemackog ropstva. 
Moć medija je skoro i mene uspjela okrenuti protiv Grka "neradnika". Talijani neradnici, Španjolci neradnici, a uskoro će i Hrvati biti neradnici. Zapravo, svi su neradnici, jedino kinezi žele raditi. A možda nije problem u "neradnicima" nego u bogatim radnicima koji prebacuju sav posao u Kinu, Aziju, Mexico.
Naime, u jednom trenutku sam i ja sam skoro "popapao" medijsku hajku na Grke, dok nisam popričao sa jednim grkom kojeg znam već 10-tak godina ali nikada mi nije palo na pamet pitati ga iz prve ruke. naime, tip ima 40+, programer koji je radio u USA, vratio se u Grčku, ima dvoje djece. Dolaskom "krize" nestalo posla, nemaju novaca, jedva preživljavaju, a političari jedino rješenja kao i naši vide u prodaji svega. Naime, baš bih volio vidjeti tvoju reakciju da Vlada kaže da bi se spasili da moramo prodati 10 otoka i sve državne firme.
Ma neka prodaju i otoke i državne firme ali da običan čovjek živi, a ne da se svodi na to da se povećavaju cijene, pdv, hrana i nekakvi porezi na ovo ili ono.
A što se tiće Grka pa imali su veće zarade nego mi i prodali bi i svaki kamenčić turistu, a o njihovom plaćanju poreza državi kao i porez na dobit da ne pričam.
Umirovljenici su imali najniže mirovine veče nego naše plaće, porodiljne naknade daleko više nego u Hrvatskoj i da ne nabrajam , a otkuda nego iz velikih kredita i ne kaže narodna poslovica zabadava " Dužan si ko Grčka".