E pa ovo se cekalo
Mozda CPU nece biti toliko dobro ohladen,ali vjerujem da ce GPU biti ohladen odlicno
Jos da cijena bude "narodna",ali posto je zalman u pitanju,malo u to sumnjam.
E pa ovo se cekalo
Mozda CPU nece biti toliko dobro ohladen,ali vjerujem da ce GPU biti ohladen odlicno
Jos da cijena bude "narodna",ali posto je zalman u pitanju,malo u to sumnjam.
Nadam se samo da mu cijena neće biti kolika i prethodnicima.
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi kupuju zalmanove coolere??
Ne samo ove za GPU nego općenito, preskupi su, a niti ne rade nešto posebno dobro (ima puno boljih coolera za duplo manju cijenu).
Možda ima nešto do dizajna (ili LED-ica), ali opet kome je to bitno vjerojatno ima 12-ak godina pa sad...
da ima boljih coolera za duplo manju cijenu, nenzam... ali smatram da moj zalman, kupljen pred 3godine odlicno sluzi... oko 250kn svaki...
svo to vrijeme radi besprekidno na cpu & gpu & nb(pasivni doduse) gotovo 3 godine, 24h na dan,,, cistim ih od prasine svaka 6mj,,, nemam zamjerki ;) do sada sam sve bacao jako brzo... i nemaju ledice, niti mi je 12godina... al mozda doguraju i do 12god radnog staza? ;)
Slažem se!
Imam CNPS9500A starog 3 godine, prije je hladio Athlona 64 3000+ clockanog na 2700MHz, sad uredno hladi E5200, istina na defaultu ali kako temp jezgri pod punim opterećenjem ne prelazi 45C, smatram da je opravdao svoju cijenu (koliko se sjećam ispod 300 kn).
i ja imam zelmanovog hladnjak na grafickoj i mogu reci da je fenomenalan temperature nikad ne ide preko 50 C a taj bi morao jo bolje hladiti!!
ovaj cooler je možda malo preskup..ali za manje par se dobije stariji Zalmanov cooler koji hladi dobro..a i vidim da su svi zadovoljni!