Zahtjevi Windowsa Mobile 7

poruka: 35
|
čitano: 9.619
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zahtjevi Windowsa Mobile 7".
18 godina
neaktivan

Još nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Onda nista od nadogradnje na sadasnjim mobitelima... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samo da stave multi-touch

mroncevic

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Zahtjevi Windowsa Mobile 7
BlackDwarf kaže...

Onda nista od nadogradnje na sadasnjim mobitelima... :(

mislim da ce to ici na HD2

JESUS SAVES!!!
18 godina
neaktivan

kamera od 5mpx ? Bolje da stave snimnje videa u HD rezoluciji

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zahtjevi vrlo visoki,sad treba vidjeti samo kako ce funkcionirati...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
neaktivan

Ovi zahtjevi su po meni presmješni! Ako oni na takav način misle konkurirati androidu ili symbian-u onda će teško popušiti. Mislim ono,minimalno gigahercni procesor, 3.6 inčni display... Pa što oni misle tko će im kupovati takve mobitele. Primjer toga je HTC HD2 koji košta ko suho zlato, a to su samo minimalni zahtjevi... Ja se iskreno nadam da je to samo kriva informacija jer ovo nikako nemože biti realno,pogotovo ako se stavite u kožu proizvođaća jer se njima definitivo ne isplati proizvoditi mobitele s takvim zahtjevima. Naravno da će ih proizvoditi, ali u puno manjim količinama. Ono što mene zanima što će biti recimo sa sony ericcson xperia x2 koja je deklarirana da će podržavati upgrade na WM7? Ako je ovo istina za zahtjeve onda je to zavaravnje kupca ili je Microsoft sj... Sony-a.Osmijeh

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

Verojatno ce UI i ostali programi koristiti Silverlight koji trosi dosta resursa, pa zato i veliki sistemski zahtevi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa konačno je Windows Mobile počeo postavljati standarde. I iskreno, ovo mi se i sviđa. Svaki ozbiljan smartphone koji bude predstavljen ove godine jednostavno mora imati sve navedene specifikacije, jer u suprotnom nemam razloga da uzimam slabije opremljene (ovogodišnje) telefone kad se mogu za manje novca okrenuti prošlogodišnjim proizvodima. Prema tome, očito je cilj napraviti smartphonove koji su moćniji od iPhona... Drugo, svi znamo da će windows napucati svoj "marketplace" aplikacijama za mobilnu verziju OS-a. Polako se pretvaraju u Apple, što je i dobro jer konačno imamo direktnu konkurenciju. Izdali su moćni Zune HD (direktan konkurent iPod touchu), imaju u planu vjerovatno izdati sličan telefon (već dugo se najavljuje i Zune Phone), plus imaju nekoliko svjetskih proizvođača telefona koji izdaju uređaje na WinMobile. Prema tome, pretpostavljam da je ovo godina u kojoj imperija uzvraća udarac...

10 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

sve ce to xda-developersi rijesi da ide :)

ako ne cijeli OS onda oni naj komadi .... tako da i stariji uredaji mogu zasigurno ocekivati upgrade

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mah. kuzim za proc da mora bit jak, al 3.6"? onda mobiteli neće bit mobiteli više, svi će imat preko 200g. ja bi to stavljo u uredjaje slične iPadu...možda i u netbooke
*n00b u53r*
17 godina
neaktivan

ovo je skoro isto ko i za pravi win 7 XD

Neznam di se ide za to .

1 0 hvala 0
18 godina

...ne znam! Možda u vrijeme kad Windows Mobile 7 bude dovršen i bude standardan ovakav hardware kakav su preporučili, ali meni se, iskreno, to ne sviđa.

Nekako sam se nadao da će se postojeći uređaji moći nadograditi na njega, ali kako sada stvari stoje, ništa od toga.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel ko zna dali če nadogradnja na postoječi mobitel biti besplatna ili? ...npr HD2 koji sada ima 6.5 professional verziju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 11:47 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam sad što je odjednom svima ove specifikacije problem? Iphone ima 3,5'' pa svi govore kako je mali pa trebaš ipad...a sad je 3,6'' previše?! a gigahercni procesor-ništa čudno već imamo HTC HD2,nexus one i nadolateća xperia x10 koji će iat takav proc(samo zadnja dva ne vrte winse)Uostalom ajde mi nađite iole zanimljiviji smartphone koji nema takav ekran ili veći(HTC HD2 ima oko 4'') Očito žele napravit bez da trokira i da ima najbolje iskustvo, i oni su stavili te standarde koje će trebati da vrti, a na proizvođačima je da stave to, ili pak jači hardver unutra(bolja kamera,veči ekran/reza itd.)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
alien kaže...

jel ko zna dali če nadogradnja na postoječi mobitel biti besplatna ili? ...npr HD2 koji sada ima 6.5 verziju?

pa prema xda developerima je besplatno,i po duty-u! ali i mene zanima kakva je situacija s legalnom nadogradnjom ali na obicnom HD-U?dakle na winmo. 6.5

JESUS SAVES!!!
18 godina
neaktivan

Pa mora i MS svoj tablet napraviti ... :D

A.

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kupil sam TyTN koji je dosel sa Win 5 i nakon par mjeseci bio je dostupan upgrade na Win 6. Medjutim vrlo brzo je upgrade skinut uz objasnjenje da Microsoft nije dozvolio upgade TyTNa na Win 6. Pretpostavljam da ce ista stvar biti i sa ostalim telefonima. Inace, ja trenutno vrtim Win 6.5 koji se brze boota od Win6 i radi super (vrtim Spb Shell).

Sto se tice zahtjeva za Win7. Ludi su! Kolko dugo bu taj telefon radil na akumulatoru? Par sati i ponovo puni. Nego, 8GB je za flash, kolko RAMa?

800x600 rezolucija znaci da ce sve biti sitno i da se ne bu dalo citat.

17 godina
Drazen kaže...

Krivo znači da ti stane više toga na ekran i da izgleda ljepše a normalno da stave veći font da opet bude čitljivo...i xperia x1 ima 800x480 rezu na 3,0'' pa je opet sasvim čitljivo...

18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Drazen kaže...

Krivo znači da ti stane više toga na ekran i da izgleda ljepše a normalno da stave veći font da opet bude čitljivo...i xperia x1 ima 800x480 rezu na 3,0'' pa je opet sasvim čitljivo...

Tako je. Ovo je kraj pixel-artu na mobitelima Namigiva

Faith is only fiction.
18 godina

Svaki upgrade je BESPLATAN niti jedan se ne plača.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HCSC kaže...

kako bi ja onda na svoj touch HD puknuo wm 6.5, tj koga moram zicat?

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
HCSC kaže...

Koliko sam pročitao za tvoj model nema službenog upgrade-a

18 godina

za očekivati od Microsofta - zašto bi oni nešto optimizirali ako budale imaju novaca za hardver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
HCSC kaže...

ove dečke: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

kod mene normalno radi.....
18 godina
skank666 kaže...

Kao što ti kažu, nema za HD službeni update, nego otiđi na xda, link imaš i tamo ćeš pronači sve potrebno.

17 godina
odjavljen
HCSC kaže...
skank666 kaže...

Kao što ti kažu, nema za HD službeni update, nego otiđi na xda, link imaš i tamo ćeš pronači sve potrebno.

veni,vidi,vici prije par dana,puknuo sam duty-ev ROM, radi savrseno,klizi. ima samo malo vecu potrosnju rama(10%-15%) i to je to. 

nego zanimalo me ,znaci, legalnim putem ali kao ste rekli-ne ide to tako.

JESUS SAVES!!!
17 godina

Vjerojatno će krajnji "minimalni" zahtjevi biti da se ubodu dva mobitela, vanjski storage i da se sve pukne u HPC. I naravno dve grafe u SLI/CROSS, ako hoćete da aero "klizi". Sve skupa povezati sa ljepljivom trakom (not included, sold separately)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 21:22 (redrum781).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
funat kaže...

za očekivati od Microsofta - zašto bi oni nešto optimizirali ako budale imaju novaca za hardver.

S ovakvim razmišljanjem smo mogli ostat i na 386 :)

Naravno da se trebaju postavljat novi standardi. Sve veci zahtjevi korisnika za razno raznima aplikacijama, sučeljima koja su super extra kul dovode do ovakvih stvari. Jeste da se stvari mogu optimizirat, ali kolicina novih gudiza zahtjeva i nove hardverske specifikacije (sve ima svoje maximume).

18 godina
neaktivan

Lično mislim da se MS nije snašao na ovom tržištu i da ih je konkurencija dočekala ovdje (na desktop tržištu su im priznali pobjedu). Ključ je da nisu optimizovali svoj OS, tj. da su ga loše napravili sa te strane, pa sad prikrivaju potrebu za GHz-nim procesorom iza potreba za kamerom i ostalim stvarima.

MS se iz motora razvoja planete pretvorio u birokratiju koja koči razvoj. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice