Zahtjevi Androida 3.0

poruka: 57
|
čitano: 8.757
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zahtjevi Androida 3.0".
17 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Know the differnce...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

10 0 hvala 0
18 godina
Zahtjevi Androida 3.0

Znaci moj legend je osudjen na 2.x :(

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

LOL, pogledajte zahtjeve Windowsa XP, koji se jos uvijek naveliko koristi (kao i diskete, u drzavnim uredimaSmijeh): http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP#System_requirements

In a world without walls and fences, what need do we have for Windows and Gates?
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zahtjevi Androida 3.0

Desire bi mogao pogoniti taj OS ima gigagercni procesor dovolno rama i dovolno velik ekran. 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
18 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Pretjerase ga brate ako ce stvarno ovakvi zahtjevi biti. Bice da su skrenuli pogresnim putem.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Eto ga... kad HTC izbaci 2.2 update za Desire, vec bu izasao 3.0 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

A sta ces, zato imamo custom ROM-ove(jednim dijelom razlog zas kupujem HTC, ogromna baza Developera), ali sumjnam da ce tako brzo 3.0...nekako mi to jako jako brzo

Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
Malo su pretjerali s minimalnim zahtjevima...
Što će opće novo donosit? glavna poboljšanja?
pa na ovakvom hardware već lagao moš win7 vrtit :S
16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Ti zahtjevi su bili i očekivani,barem trebali biti s obzirom da proizvođači poput HTCa i Motorole već sada njihove pametne telefone grade s takvim specifikacijama pa po tome neka im,ali jedino što će mnogim korisnicima ići na živce je autonomija jer mobiteli s velikim touchscreenom trebaju jako mnogo energije.Jedino što ne razumijem je zašto mijenjati sučelje,ovo je i više nego dobro prihvaćeno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zahtjevi Androida 3.0

Zbilja koma, novi os i odmah moraš kupit novi mob!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Stvarno su pretjerali sa zahtjevima... :)

I sad jedam SE X10 nece moci na Android 3.x jer ima 384 MB Ram-a Izlanuo se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Malo mi je glupo da određuju veličinu zaslona..... Malo mi je glomazno 3.5" :)))

0 0 hvala 0
17 godina
Zahtjevi Androida 3.0

I bolje da stave veliki minimum, trebali su staviti jos veci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Tek je froyo došo a oni već novi izbacuju

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
infinityzg kaže...

A sta ces, zato imamo custom ROM-ove(jednim dijelom razlog zas kupujem HTC, ogromna baza Developera), ali sumjnam da ce tako brzo 3.0...nekako mi to jako jako brzo

Iz istog razloga sam i ja kupio HTC, iako prije toga nisam imao niti jedan njihov (osim FSC PDA koji su oni proizvodili kao sto proizvode i tudje :D). Uzivam u custom ROM ;)

18 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Postaje jako interesantno sa "novim tehnologijama", prvenstveno mislim na software. Kak dolazi novi OS zahtjevi za hardwareom se duplaju. Stvarno je smjesno da su zahtjevi za mobilni OS isti kao i za desktop (npr Windows 7). Jesu li oni svijesni da razvoj na podrucju akumulatora i potrosnje struje NE PRATI njihove nerealne zahtjeve. Rezultat je to sto danas svako moze biti programer i sto su se programerske tehnologije napravljene za druge stvari pocele korisiti svugdje. Pod ovim mislim na Javu kojoj nije mjesto u OSu. Rezultat je vidljiv i bit ce jos gore.

3 1 hvala 0
17 godina
Zahtjevi Androida 3.0

Danas bi svi htjeli HD, svakakve 3D kerefeke itd. sto ima svoju cijenu.

Mislim da su ovi minimalni zahtjevi stavljeni upravo zbog toga, ne zbog samog OS-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Drazen kaže...

Postaje jako interesantno sa "novim tehnologijama", prvenstveno mislim na software. Kak dolazi novi OS zahtjevi za hardwareom se duplaju. Stvarno je smjesno da su zahtjevi za mobilni OS isti kao i za desktop (npr Windows 7). Jesu li oni svijesni da razvoj na podrucju akumulatora i potrosnje struje NE PRATI njihove nerealne zahtjeve. Rezultat je to sto danas svako moze biti programer i sto su se programerske tehnologije napravljene za druge stvari pocele korisiti svugdje. Pod ovim mislim na Javu kojoj nije mjesto u OSu. Rezultat je vidljiv i bit ce jos gore.

Osim sto buncas i cinjenice iznosis jako konfuzno i krivo :) nisi bas ni dovoljno strucan, al ipak imas svog krivca za to... :) 

svasta :P

16 godina
Zahtjevi Androida 3.0

sto se tice os.a custom rom FTW... a sad sto ce nam baterija trajati po 12 sati koga briga, zasto jednostavno mobiteli ne ostanu ono sto im je glavna namjena? razgovor i tocka. ako zelite prijenosne didje midje ovo ono tu je veliki izbor notebooka palmova i slicnih stvarcica

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
ipetri68 kaže...

LOL, pogledajte zahtjeve Windowsa XP, koji se jos uvijek naveliko koristi (kao i diskete, u drzavnim uredimaSmijeh): http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP#System_requirements

Ne valja ti logika. Čak se ni procesori iste klase, konkretno x86 procesori za PC-je, ne mogu direktno uspoređivati prema radnom taktu (sjetimo se Pentiuma IV i Athlona 64). 

17 godina
smiglcro kaže...

sto se tice os.a custom rom FTW... a sad sto ce nam baterija trajati po 12 sati koga briga, zasto jednostavno mobiteli ne ostanu ono sto im je glavna namjena? razgovor i tocka. ako zelite prijenosne didje midje ovo ono tu je veliki izbor notebooka palmova i slicnih stvarcica

Zato i imas:  phone, smartphone, mid, tablet itd. pa biraj.

Svakom svoje..

16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

Ja samo želim smartphone kojemu baterija traje 3-4 dana..... Sramota što je to nemoguće nači :S

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
n00bina22 kaže...

Ja samo želim smartphone kojemu baterija traje 3-4 dana..... Sramota što je to nemoguće nači :S

Problem nije u proizvodjacima hardwarea i softwarea... hw se razvija *ebenim tempom, sw to u korak prati (jasno da postoji i dobar i los SW, al nije o tome tema tu)... problem je u baterijama njihovom razvoju tokom proslog stoljeca...

visokokapacitetne su se baterije razvijale jos prije 100tinjak godina, ali je njihov razvoj zaustavljen,,, zbog, pogodi?!?!?1 naftne industrije i njezine dominacije u prometnom i energetskom sektoru... baterije se doslovno nisu puno promjenile od pocetka proslog stoljeca pa negdje do kraja istoga... posljednjih 15tak godina trziste mobilnih uredjaja dalo je ponovo zivota toj industriji i svjedoci smo odredjenih pozitivnih pomaka... jednostavno... poluvodicka industrija je danas na svom vrhuncu i ima mnogo toga za pokazat dok je industrija baterija negdije u svojim pocecima i trebati ce malo vremena da nas i oni "pocaste kojim revolucionarnim otkricima" :)

18 godina
n00bina22 kaže...

Ha može na bilo kojem jačem modelu samo što mu moraš pogasit funkcije - ne koristit 3G nego EDGE, isključit GPS, isključit WiFi. Po mogućnosti produljit interval za syncanje podataka.

17 godina
Denis kaže...
n00bina22 kaže...

Ha može na bilo kojem jačem modelu samo što mu moraš pogasit funkcije - ne koristit 3G nego EDGE, isključit GPS, isključit WiFi. Po mogućnosti produljit interval za syncanje podataka.

Smanjiti svjetlinu ekrana, po mogucnosti ga uopce ne koristiti... :P

Nema smartphonea kojem drzi baterija toliko dugo sa "normalnim smartphone" koristenjem (za sad)

16 godina

pretjeruju s pumpanjem snage u mobitele,što ti treba 1 ghz ako želiš poslati poruku ili nekog nazvati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
blackalbum kaže...

pretjeruju s pumpanjem snage u mobitele,što ti treba 1 ghz ako želiš poslati poruku ili nekog nazvati

ako ti mobitel služi samo za to onda nećeš kupovati smartphone nego neki mob za kunu.

17 godina
Denis kaže...

I onda potpuno izgubimo smisao korištenja smartphone...meni moj desire je rekordno izdržao 2 dana i ostalo mu 65% baterije ali kada praktički nisam ništa radio osim telefoniranja/poruka te jedno pol sata potrošio na igre/programe, a kad se upali internet krene slušanje internet radia i 3D igranje, znao sam ga i 2 puta na dan puniti.

Jednostavno moraju te baterije evoluirati. Stalno čujem vijesti kako japanci imaju nekog asa u rukavu sa kojim planiraju cijeli cestovni promet prešaltati na čistu struju, baterije koje imaju i do 1000x veći kapacitet a veličinom iste trenutnim baterijama i koje se uz velike struje mogu jako brzo puniti. E sad kad će to zaživiti neznam, ali volio bi što prije jer ako je to istina što govore, zamislite da u mobitelu ili prijenosniku sa baterijom istih dimenzija imate 1000x veći kapacitet, odnosno koliko malena baterija bi mogla biti i opet veći kapacitet od trenutnih bi imala? Ah maštanja, valjda ću i doživjeti dan da se tako nešto ili slično ostvari(isto kao što čekam komercijalnu primjenu bežičnog prijenosa električne energije)

Stoja
16 godina
neaktivan
Zahtjevi Androida 3.0

znaci bolje da kupim HTC Desire , a ne ko što sam htio HTC Legend , a dobro izaci ce me oko 500 kn vise al sta se mora ,mora se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
n00bina22 kaže...

Imaš nokiju e71, e72, e52, e55..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice