YouTube sve popularniji

poruka: 14
|
čitano: 2.288
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube sve popularniji".
15 godina
neaktivan
YouTube sve popularniji

Offtopic: ovi novi naslovi su vam vaš bezveze .. :-))

Ontopic:

Ne sjećam se kad sam zadnji put bez živciranja gledao youtube filmiće. Toliko su im serveri opterećeni da mi prvo pustim cca 3 minute da se film učita, pa tek onda počnem streamati (i zna me opet zadesiti onaj progress bar). Jedino gledljivo je 240p.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: YouTube sve popularniji
zoran123456 kaže...

Offtopic: ovi novi naslovi su vam vaš bezveze .. :-))

Ontopic:

Ne sjećam se kad sam zadnji put bez živciranja gledao youtube filmiće. Toliko su im serveri opterećeni da mi prvo pustim cca 3 minute da se film učita, pa tek onda počnem streamati (i zna me opet zadesiti onaj progress bar). Jedino gledljivo je 240p.

meni se isto u zadnje vrijeme konstanto to događa.,katastrofa,prvo sam mislio da mi je net sporiji,ali uvijek je preko 4mbit-a.

Malo čudno,ali u nekim videima mi pomogne da stavim u HD kvalitetu i povećam sliku,i onda ide normalno,a na 360p se vuče i blokira.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 11:05 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
YouTube sve popularniji

Kod mene sve ide normalno. 8 mbps. Full HD streaming ne pravi nikakve probleme. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
YouTube sve popularniji

I kod mene nema nikakvih problema. 100 mbps :))

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
YouTube sve popularniji

Nažalost, skoro su jedini gdje se može uploadati video za širu publiku.

Imaju previše ograničenja za uploadere.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

To ti je brzina mrežne kartice.

13 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...
EZY-E kaže...

Pa možda ima dedicated server sa 100 mbps linkom - pa preko remote desktopa gleda YouTube {#}

16 godina
YouTube sve popularniji
Koliko uploadanog sadrzaja, a mi jadnici sa katastrofalnin up-om nismo ni u tih 0.01 posto lol (ne racunam firme i sl.)
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SaidSikiraX kaže...
EZY-E kaže...

nevjernik...

http://www.speedtest.net/result/1727326735.png :P

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
SaidSikiraX kaže...
EZY-E kaže...

nevjernik...

http://www.speedtest.net/result/1727326735.png  :P

.... Nego, koliko plaćaš to.Glupo pitanje jer znam da nije njegovo piše Cro academic....

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Koliko uploadanog sadrzaja, a mi jadnici sa katastrofalnin up-om nismo ni u tih 0.01 posto lol (ne racunam firme i sl.)

moram ti reći da nije problem uploadati dugi video. Ja sam uploadao nekoliko videa svaki od 15ak minuta što nije maleno i nema problema. Klikneš na upload, odabereš video i odeš na kavu ... sve drugo odradi youtube. Treba mu neko vrijeme, ali zato se upload radi ili navečer prije spavanja, dok gledaš film ili igraš minesweeper.

Inače, sad kad je skinut limit na dužinu videa, ljudi su kao zahvalu YouTubeu uploadali 10 sati Nyan Cata, 10 sati Ricka Astleya idr...

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
17 godina
neaktivan
YouTube sve popularniji

Novi izgled playera je katastrofa. Nema sanse da mi se video loada nakon sto kliknem misem na, recimo, sredinu videa. Uzas.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zoran123456 kaže...
lovac82 kaže...

moram ti reći da nije problem uploadati dugi video. Ja sam uploadao nekoliko videa svaki od 15ak minuta što nije maleno i nema problema. Klikneš na upload, odabereš video i odeš na kavu ... sve drugo odradi youtube. Treba mu neko vrijeme, ali zato se upload radi ili navečer prije spavanja, dok gledaš film ili igraš minesweeper.

Inače, sad kad je skinut limit na dužinu videa, ljudi su kao zahvalu YouTubeu uploadali 10 sati Nyan Cata, 10 sati Ricka Astleya idr...

Nisam mislio na to, sto ako hocu uploadati video u visokoj razlucivosti bez gubitka kvalitete odnosno minimalnog gubitka..... ako file s npr 10 GB shirinkam na npr 50-500 MB to ce liciti na nista

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
SaidSikiraX kaže...
EZY-E kaže...

Nee to mu je brzina, pa i ja imam isto tu brzinu, uploadao sam par videa na youtubeu od pola GB, za minut dvije.
(SCVZ je zakon što se tiče toga :P)

lovac82 kaže...
zoran123456 kaže...
lovac82 kaže...
Koliko uploadanog sadrzaja...

Nisam mislio na to, sto ako hocu uploadati video u visokoj razlucivosti bez gubitka kvalitete odnosno minimalnog gubitka..... ako file s npr 10 GB shirinkam na npr 50-500 MB to ce liciti na nista

To ovisi o tvojoj video obradi, moraš testirat par puta i vidjeti koje je najbolje. Ja obično u Sony Vegasu pravim AMV, exportam u WMV  jer malo zauzima i uploadam na Youtube, ali ponekad mu kvaliteta nije nešto, dok ponekad je odlična, treba vidjeti najbolje i efikasnije formate.

Nego mene živcira, stavim video, u videu se nalazi isječak pjesme. Uploadam video. Onda na youtubeu ga blokira u pola zemalja, i još govori za autorska prava, i riskiram ban sa stranice. Svaki put kad uploadam strahujem da mi nebi sve izbrisali.

Također još jedna mana je ta što neke videje je nemoguće nać na youtubeu radi tih prava, npr. orginal Opening za Naruto, zbog čega neki okrenu sliku malo muziku ubace u drugi ton i uploadaju, ali to je glupost za gledati.

Sve ostalo može stat.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice