YouTube ima novog rekordera

poruka: 14
|
čitano: 2.864
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube ima novog rekordera".
17 godina
Ja bi video spotove izbacil iz takvih "rekorda". Zakaj? Zato jer vecina tih "pregleda" je zapravo preslusano. Video pogledas par puta i onda dalje pustas zbog muzike. Meni redovito dok igram neki MP dela youtube u pozadini. Prejde i do 50 pjesmi bez problema.
Moj PC  
12 0 hvala 0
11 godina
Re: YouTube ima novog rekordera
ukay1000 kaže...
Ja bi video spotove izbacil iz takvih "rekorda". Zakaj? Zato jer vecina tih "pregleda" je zapravo preslusano. Video pogledas par puta i onda dalje pustas zbog muzike. Meni redovito dok igram neki MP dela youtube u pozadini. Prejde i do 50 pjesmi bez problema.

Hmmm 50 pjesama i 48 reklama.. kod mene ne bi islo

Battlenet - TheProdigy#2234
15 godina
Zemljanin kaže...
ukay1000 kaže...

Adblock? Reklamu na youtubeu (bar na pc-u) nisam vidio godinama

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina

Šta nije bilo neko ograničenje kad je gangnam došao do 2.6 mlrd? Imao bi daleko vise da nije tog ograničenja preko kojeg brojac nije išao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma Despacito će prebaciti te 3 milijarde do kraja 8.mjeseca, nevjerojatno kako je pjesma zarazna :D

Why so serious?

7 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Cesc kaže...

Ma Despacito će prebaciti te 3 milijarde do kraja 8.mjeseca, nevjerojatno kako je pjesma zarazna :D

Meni je vise zarazan onaj komad sto se pojavljuje u spotu 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
14 godina
odjavljen

Zbog Gangama je Youtube morao promijeniti s 32 bita na 64 bita jer se brojač otišao u minus.

16 godina
unimatrix001 kaže...
Cesc kaže...

Na prvi pogled ja mislio da je to nikolina fisek...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
15 godina
neaktivan

Despacito ide despacito do vrha. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...
Cesc kaže...

Nikada se nisam osječao kao ovakav "detektiv" dok sam pauzirao spot i "analizirao" određene scene.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
12 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Da ga ebeš ako ja mogu skužit zašto je ta pjesma toliki hit. Još kužim ove koji gledaju spot bez tona  al neš ti pjesme. Najobičniji reggaeton sa ritmom već viđenim u stotinama pjesama tog žanra a bome ni tekst nije ništa drugačiji od ostalih tekstova. Daddy Yankee je do sad imao desetke gotovo takvih pjesama, a bome i Alexis & Fido, Tito el Bambino, Chino y Nacho i hrpetina drugih. A i ovaj Luis Fonsi u toj kombinaciji je svakome tko pozna njegov prijašnji opus ko Tony Cetinski u duetu sa Stokom.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
neaktivan

A gle, očito nešto ima u pjesmi kad je tak popularna. Iako meni ide na jetra: melodija, tekst, pjevači, ona glupača kaj tapše i čmoka starčeke po glavama...

Ali ima 2-3 milijarde pregleda, nekaj su dobro upiknuli.

11 godina
maxy0 kaže...
Zemljanin kaže...
ukay1000 kaže...

Adblock? Reklamu na youtubeu (bar na pc-u) nisam vidio godinama

Mislio sam na smartphone i tu nisam nasao neki dobar blocker

Battlenet - TheProdigy#2234
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
Cesc kaže...

Da ga ebeš ako ja mogu skužit zašto je ta pjesma toliki hit. Još kužim ove koji gledaju spot bez tona  al neš ti pjesme. Najobičniji reggaeton sa ritmom već viđenim u stotinama pjesama tog žanra a bome ni tekst nije ništa drugačiji od ostalih tekstova. Daddy Yankee je do sad imao desetke gotovo takvih pjesama, a bome i Alexis & Fido, Tito el Bambino, Chino y Nacho i hrpetina drugih. A i ovaj Luis Fonsi u toj kombinaciji je svakome tko pozna njegov prijašnji opus ko Tony Cetinski u duetu sa Stokom.

Iskreno meni se više sviđa obrada od 2 Cellos

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice