Puno toga je objašnjeno.
Meni ovo više smrdi na neku muljažu, nego na nagrađivanje.
Puno toga je objašnjeno.
Meni ovo više smrdi na neku muljažu, nego na nagrađivanje.
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video.
wooohooo, hvala jubito
"Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video."
Najs! sad neću morati više rezati clipove u komade po 15min!
Nažalost ja sam dobio šipak :D
Ne kontam, već duže vrijeme viđam po jubitou video-e mnogo duže od 15 minuta. Par puta sam gledao cijele emisije, dokumentarce po sat i pol.
To su YT partneri i slični koji imaju neograničeno vrijeme.
A ionako hrvati nemaju velike koristi kada je upload u ku..
hmmm....sumljivo
Ako Youtube nagrađuje dobro ponašanje onda će svi Bugovci dobiti nagradu!
I mene su "nagradili" iako imam jedan copyright strike. Baš su dobri
Meni nije ni čudno što me nisu nagradili.
Lijepo se ponaša ne psujem... Al nisam niš uploado.
Zašto?
Pa recimo zato što je naš upload u kurhcu, Youtube shere sa copyrightom...
Meni nije ni čudno što me nisu nagradili.
Lijepo se ponaša ne psujem... Al nisam niš uploado.
Zašto?
Pa recimo zato što je naš upload u kurhcu, Youtube shere sa copyrightom...
ah ja imam isti upload ko ti pa uspijem uploudat i 1080p video
Ak mi nije problem uploudat preko noci 1000mb na hotfile
nije niti 100mb na youtube
uglavnom ja nisam dobio produzenje jer imam 2 upozorenja
Ali YouTube više ne miče npr. zvuk ako je zaštićen. Sada samo napišu da video sadrži dio treće strane, ali vi ne morate ništa napraviti u vezi toga te da je video i dalje dostupan svima.
Meni je YT stavio zabranu prikazivanja videa jer sam u svoj originalni video stavio muziku u pozadinu i sada je vjerojatno samo dostupan u Lesotu i Svaziju gdje ljudi ni nemaju net.
Meni je YT stavio zabranu prikazivanja videa jer sam u svoj originalni video stavio muziku u pozadinu i sada je vjerojatno samo dostupan u Lesotu i Svaziju gdje ljudi ni nemaju net.
zato imas par caka i bit ce ti dostupan svagdje
neznam mislim da je danny_hr napisao tutorial pa pogledaj malo po njegovim temama
neznam mislim da je danny_hr napisao tutorial pa pogledaj malo po njegovim temama
Ja sam baš zbog toga dobio copyright strike (prekršaj, 3 takva i ban) Dakle ako vam nije toliko bitno, nemojte riskirat s tim. Sve ovisi o čemu se radi.
Ja sam baš zbog toga dobio copyright strike (prekršaj, 3 takva i ban) Dakle ako vam nije toliko bitno, nemojte riskirat s tim. Sve ovisi o čemu se radi.
ma da i ja imam 2 prekrsaja al nije me briga
vec sam si jedan jako dobar account unistio
zbog Freda (zaboravio sam se odlogirat)
joj trebao sam prije napraviti još jedan akaunt na jutjubu