YouTube na Iskon.TV-u

poruka: 19
|
čitano: 4.297
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube na Iskon.TV-u".
17 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Sad si ga T-Com može pušiti sa maxtv-om.Smijeh

How about a nice cup of shut the fuck up?

12 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

to je super. a da dodaju koji kanal? npr arena sport 1,2 

0 0 hvala 0
16 godina
RE: YouTube na Iskon.TV-u
lzgr kaže...

Sad si ga T-Com može pušiti sa maxtv-om.Smijeh

I Iskon je T-com...

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

to je test. kad se to usavrši onda ce to biti i na t-comu. iskon, pokusni kunić 

11 0 hvala 0
17 godina
YouTube na Iskon.TV-u

Najbolji IPTV ikad, koristim ga već preko godinu dana, nikad nijedan problem i bolesno puno opcija!!!

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Odlicno...

s time da ce YouTube kao usluga biti dostupna od 1.10.

Ostale fore tipa pauziranja programa i dodatnog TV-a su dostupne vec sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

to je test. kad se to usavrši onda ce to biti i na t-comu. iskon, pokusni kunić 

Pa sad... nije bas da im je Iskon pokusni kunic, jer da je to tako - MaxTV bi vec odavno imao znacajno smanjene zahtjeve za bandwidthom kao sto je to slucaj kod Iskona. 3 Mbps u odnosu na 5,3Mbps zahtjeva kod T-Coma je znacajna razlika, a Iskon.TV ipak nije usluga od jucer.

15 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Ista stvar kao i u optimi

0 0 hvala 0
17 godina

Šta sve to znači kad ta usluga nije dostupna nikome van gradova. Isto je i sa drugim operaterima svi pričaju priče a ljudi ne mogu dobit ništa osim osakaćenih usluga T-coma. Sve van gradova je osuđeno na propast. Kada će se promjeniti? teško je reći.... T-com je htio uložiti nekoliko milijardi u optiku ali HDZ-ova vlast izdaje posebna pravila za ovu godinu da iskomplicira stvari i Mudrinić javno kaže da se to sada uopće ne isplati onda raditi na optici i obustavlja sve radove.

Pitate se zašto to radi HDZ-ova vlada? zato što nemaju dovoljno novaca i pritom će T-com biti primoran dati novac dioničarima - dividende - i tako vlada dolazi do novaca.

Eto kako se to radi u Hrvata, brzo izmisli nova pravila ili zakone u svrhu "zgrtanja" još više novaca.

15 godina
protjeran
YouTube na Iskon.TV-u
Slazem se,svi ovi jeftiniji operatori su na podrucju zagreba i mozda jos kojeg veceg grada.ostalima samo t-com

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Svakako palac gore za podršku YouTubea...

Trebalo bi dodati i GrooveShark i imate sve što trebat...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
makopos kaže...

Šta sve to znači kad ta usluga nije dostupna nikome van gradova. Isto je i sa drugim operaterima svi pričaju priče a ljudi ne mogu dobit ništa osim osakaćenih usluga T-coma. Sve van gradova je osuđeno na propast. Kada će se promjeniti? teško je reći.... T-com je htio uložiti nekoliko milijardi u optiku ali HDZ-ova vlast izdaje posebna pravila za ovu godinu da iskomplicira stvari i Mudrinić javno kaže da se to sada uopće ne isplati onda raditi na optici i obustavlja sve radove.

Pitate se zašto to radi HDZ-ova vlada? zato što nemaju dovoljno novaca i pritom će T-com biti primoran dati novac dioničarima - dividende - i tako vlada dolazi do novaca.

Eto kako se to radi u Hrvata, brzo izmisli nova pravila ili zakone u svrhu "zgrtanja" još više novaca.

Ako se ne varam isto tako je DT postupao u Njemackoj prije par godina tj. pokusao natjerati vladu da mu ostavi monopol tako da je ovo samo ponavljanje taktike od tamo

16 godina
neaktivan

Super potez Iskona.Vjerujem da če usluga Youtubea biti korisna :D

15 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Imam Optimu, tj. Opti TV i ova definitvno nema Youtube.

Ne radi im dobro ni ono gledanje u nazad, samo par sati, vidio sam kod prijatelja da u Iskonu to radi 2 dana unazad.

Kad vidim koje stvari Iskon ima cini mi se da Optimi IPTV nije bas jako bitan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Vlada blokira uvođenje optike jer kad te t-com prišteka na svoju optiku alternativnog operatora nećeš dobiti više nikad, odspajaju ti bakrenu paricu i možeš imati samo teeeeekoooom..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

Baš dobro, jer krajem godine (po preseljenju u drugi stan) prelazim na Trio uslugu (5MBit-a) tako da mi sve novosti vezane uz IskonTV itekako dobro zvuče! Smijeh

Inače, moji starci imaju IskonTV već preko 6 mjeseci i totalno su zadovoljni uslugom, a kad dođem kod njih malo 'probrowsam' po programima i zaista je ludilo koliko stvari ima za gledati a da su zanimljive.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ništa revolucinoarno. Kao da se otvara https://www.youtube.com/xl

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Pričekaj iduću godinu.

Radi se po tome pitanju.

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...
16 godina
neaktivan
YouTube na Iskon.TV-u

nek propušu prkno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice