- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

qaleluja......na ipadu napokon.
već sam se umorio od Yasmina da djetetu puštam minuscule....
Cini mi se kako se Googleu i ne zuri previse sto se tice mapa. Necete nase? Pasite onda malo vlastita gov... :)
nije do googla.
apple im ne da jer štiti svoju OS funkcionalnost...
inače, kak znaš da je droidov jutjub bolji od ovog novog iOSovog?
nije do googla.
apple im ne da jer štiti svoju OS funkcionalnost...
inače, kak znaš da je droidov jutjub bolji od ovog novog iOSovog?
Jer koristim oba.
Imam iPad 3, Nexus 7 i Nexus 1.
Klošari, bilo je i prokleto vrijeme. Iphone 5 je predstavljen u 9mj i oni sada skoro 3mj kasnije updateaju app?? Svaka im čast, pa to je za j*benu naslovnicu. A i iskreno već sam se navikao iz safarija gledati..
I Bog nam se treba podrediti.
I Bog nam se treba podrediti.
Potpis

Pa posto nasi deviceovi rade glavninu mobilnog prometa razumije se ko bi trebao imati prioritet!
Ono, tri puta vise!
I jos na to imas vise od 60% svih deviceova na najnovijem OS-u samo mjesec dana , iOS bi im trebao biti prioritet!
Al valjda je politika firme Appleovcima shitty app, a ostalima android experience.
A zasto google ne bi svoj web servis napravio kako treba, po opce prihvacenim standardima/HTML5 pa da nam radi i u browseru bez potrebe za dodatnim bloatwareom?
A zasto google ne bi svoj web servis napravio kako treba, po opce prihvacenim standardima/HTML5 pa da nam radi i u browseru bez potrebe za dodatnim bloatwareom?
to onda mozes reci za bilo koju net aplikaciju. aplikacije posebno radjene za tablete ili mobitele koje su sadrzajem vezane za neki web redovito nude bolje iskustvo od koriscenja browser verzije.
meni se googleove aplikacije bas i ne svidjaju. imaju nekakav dizajn koji izgleda kao da je sve još "u radu". tako im izgledaju i web verzije.