ako već netko želi imati autorsku pjesmu, treba je samo malo "modificirati" tipa produžiti pjesmu za 0.5s i google algoritam više ne funkcionira..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako već netko želi imati autorsku pjesmu, treba je samo malo "modificirati" tipa produžiti pjesmu za 0.5s i google algoritam više ne funkcionira..
pa i ne baš, google uzima i uzorke zvuka i uspoređuje ih sa zaštićenim uzorcima... iako im baza zaštićenih zvukova baš i nije najpouzdanija, jednom sam koristio pjesmu dostupnu pod CC licencom, ali navodno neka kompanija polaže pravo na pjesmu (tj. istu pjesmu ali snimljenu pod drugim okolnostima pa se prilikom slušanja čuje razlika, ali ju je algoritam prepoznao kao identičnu), pa sam im morao priložiti žalbu i izvor zvuka da mi maknu upozorenje
a ovo što se tiče "vijesti", koliko ja znam baza besplatnih pjesama na youtubeu postoji već par godina, samo je sada valjda nadopunjena
Ako te algoritam i ne skuži uvijek ti netko od onih koji čuju pjesmu može metnuti a ti onda dokaži googlu kada te zatraži da je to tvoja stvar; posebno neka svjetski poznata. Budeš kako ne. :p
Baza nije nadopunjena nego te dosadašnje pjesme nisi mogao koristiti za unovčavanje takav video sa pjesmom iz njihove baze se nije mogao unovčiti.
Ovo je novo.