Youtube u 60 FPS-a i na mobilnim uređajima

poruka: 8
|
čitano: 1.756
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Youtube u 60 FPS-a i na mobilnim uređajima".
14 godina

mi na windows phoneu mozemo gledati cak QHD videoe u 60fps :)

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina

Odlično, ali zašto ne daju izbor 60 ili 30 FPS? Na mobitelu to znači 2x veća potrošnja prometa za gledanje u 720p, a na desktopu to znači da moram gledati u 720p jer mi net nije dovoljno brz za 1080p60, a za većinu videa mi više znači rezolucija nego framerate

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Zato jer većina svijeta danas ima puno veće brzine i nije im to problem progutat naspram nas malih za koje praktički i ne postojimo...

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Youtube u 60 FPS-a i na mobilnim uređajima
power_user kaže...

Odlično, ali zašto ne daju izbor 60 ili 30 FPS? Na mobitelu to znači 2x veća potrošnja prometa za gledanje u 720p, a na desktopu to znači da moram gledati u 720p jer mi net nije dovoljno brz za 1080p60, a za većinu videa mi više znači rezolucija nego framerate

Ak koristiš Chrome/ium postoji plugin youtube html5 blocker, gubiš 60fps i instantno mijenjanje kvalitete ali možeš gledat normalni 1080p, i novi videi nisu samo u 360p.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 6:34 (8ax).
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
power_user kaže...

Ak koristiš Chrome/ium postoji plugin youtube html5 blocker, gubiš 60fps i instantno mijenjanje kvalitete ali možeš gledat normalni 1080p, i novi videi nisu samo u 360p.

Pa samo odeš na stranicu: https://www.youtube.com/html5 i sam promjeniš...

17 godina
Bilal kaže...

I kaj sad trebam kliknuti? (nista mi nije klikabilno, ulogiran sam).

16 godina
Bilal kaže...

Možeš odabrat da ga koristiš ak nije po defaultu, al nemreš da ga ne koristi ak je...

16 godina
Stoja kaže...

Zato jer većina svijeta danas ima puno veće brzine i nije im to problem progutat naspram nas malih za koje praktički i ne postojimo...

Da, za doma mi je još i jasno, ali neograničeni mobilni paketi ipak nisu tako rašireni da si svatko može priuštiti duplo više prometa. 

8ax kaže...
power_user kaže...

Znam, ali nije ni to najsretnije rješenje, HTML5 player mi je draži od flasha, a i sumnjam da će flash player postojati za nekoliko godina.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice