YouTube 3D na 3D Visionu

poruka: 2
|
čitano: 739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube 3D na 3D Visionu".
15 godina
neaktivan
YouTube 3D na 3D Visionu
YT je od Googlea, pa me čudi da svoju uslugu propagiraju putem konkurentskog browsera Firefoxa, a ne putem svog Chromea. Nista od tog 3Da u mojoj kući dok za to sadržaja ima na kapaljku, trebam za to naočale, posebnu graficku, poseban browser, poseban monitor... Umjesto da se usluga prilagođava korisnicima, mi bi se trebali sa svime navedenim prilagođavati usluzi.
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: YouTube 3D na 3D Visionu
alen-c kaže...
YT je od Googlea, pa me čudi da svoju uslugu propagiraju putem konkurentskog browsera Firefoxa, a ne putem svog Chromea. Nista od tog 3Da u mojoj kući dok za to sadržaja ima na kapaljku, trebam za to naočale, posebnu graficku, poseban browser, poseban monitor... Umjesto da se usluga prilagođava korisnicima, mi bi se trebali sa svime navedenim prilagođavati usluzi.

Zapravo Firefox (Mozilla) nije neki konkurent Chrome-u (Google-u) jer obe kompanije sarađuju.

A to što je ovo za sada moguće samo na Firefox-u je problem drugih browsera što nisu implementirali ovu HTML5 specifikaciju. Čist primer ti je IE koji uvek gura neki svoj standard.

Što se tiče ostalih browsera, siguran sam da će uskoro i oni implementirati ovu opciju.
Chrome će najverovatnije biti sledeći.

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice