XP i dalje popularniji od Windowsa 10

poruka: 58
|
čitano: 9.522
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "XP i dalje popularniji od Windowsa 10".
16 godina
odjavljen

Pa ako nema potrebe za DX12, zašto mijenjat konja koji pobjeđuje

Moj PC  
13 12 hvala 1
14 godina

Ostajem na sedmici do daljnjeg.Destka je vrlo dobar OS koliko sam neko vrijeme koristio ali imam par zamjerki sučelje koje je daleko od jednostavnosti onaj start su mogli bolje riješiti i dosta su nepregledne aplikaciju na istom,pa do gomilu postavaka koje moraš svako malo podešavati.Sedmica jednostavno isto radi što i desetka uz po meni vrlo važnu jednostavnost,kompatibilnosti i ostalo,brzina podizanja ista uz SSD.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

- razlike u decimalama su sporedne, naravno da je trend na novo.. xp može samo padati, 10 samo rasti.

- veći problem je 'tendenciozni' naslov.. nije XP popularniji, nego (trenutno) zastupljeniji. Slično ali...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

28 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja ne znam što je komplikovano kod Windows 10.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
15 3 hvala 0
18 godina
odjavljen
Re: XP i dalje popularniji od Windowsa 10
ihush kaže...

- razlike u decimalama su sporedne, naravno da je trend na novo.. xp može samo padati, 10 samo rasti.

- veći problem je 'tendenciozni' naslov.. nije XP popularniji, nego (trenutno) zastupljeniji. Slično ali...

Joj, vi linuksaši...

Freak Show Inc.
17 godina

.. lagent provocateur!

...

klikam prijavi, al nema nikog na 911 SZKuu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 12:37 (ihush).
16 godina
neaktivan

Linux Ubuntu ima sve što mi treba. Ostajem na njemu do daljnjega.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
4 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako se linux bude usavršavao, ode windows pa pa. Linux je i za mene prvi izbor. Pas mater, dosta više tog njihovog monopola.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 13:32 (dai53nja).
Moj PC  
2 8 hvala 0
18 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Linux Ubuntu ima sve što mi treba. Ostajem na njemu do daljnjega.

Ja ostajem na krevetu do daljnjeg. Ni jedan BSOD u sve godine korištenja!

Freak Show Inc.
16 godina
dai53nja kaže...

Kako se linux bude usavršavao, ode windows pa pa.

Tako govore linuxaši već 25 godina...

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan

Nikako da se ufura u penziju taj xp.

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
protjeran

W10 je sasvim solidan OS. Jedini pravi problem je zapravo sveprisutno kršenje privatnosti.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

4 1 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...

W10 je sasvim solidan OS. Jedini pravi problem je zapravo sveprisutno kršenje privatnosti.

Na što si pristao nakon što si stisnuo "Accept", postoje načini za maknuti telemetriju te pogasiti updateove, sve je na tebi.

14 godina
protjeran
sirka666 kaže...
NiramX kaže...

Na što si pristao nakon što si stisnuo "Accept", postoje načini za maknuti telemetriju te pogasiti updateove, sve je na tebi.

Naravno, ali ovo je više pitanje morala.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
dai53nja kaže...

Internet već prelazi na webgl (html5), developeri sve više rade igrice za linux,  Libre office je već više nego adekvatan. Da ne pričam da je linux lakše održavat i najbitiniji argument, ljudima je već pun k windowsa. Da ne lobiraju toliko oko njega, winsi bi već bili na aparatima.

15 godina
neaktivan

Također mislim da je Windows 10 je ok OS i nemam ništa protiv njega, ali imam protiv Microsofta i njihove nove politike privatnosti.

Za sada ostajem na sedmici jer mi sve radi brzo i glatko, a i nisam gamer da mi je potreban DX12 itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 18:57 (Marko :D).
16 godina
dai53nja kaže...

Internet već prelazi na webgl (html5), developeri sve više rade igrice za linux,  Libre office je već više nego adekvatan. Da ne pričam da je linux lakše održavat i najbitiniji argument, ljudima je već pun k windowsa. Da ne lobiraju toliko oko njega, winsi bi već bili na aparatima.

Adobeovih alata nema na Linuxu niti ikakvih alternativa, ok ima jedan solidan uredski paket, ali zato mu fali masu ostalih stvari, evo po zadnjim testovima ni pefromanse u igrama nisu jednake na Linuxu i na Windowsima.

Ne idu Windowsi nigdje još dugo vremena.

12 godina
neaktivan

XP je zakon. Samo po njemu. Neka me netko probudi iz letargije kad Linux konačno dobije funkcionalnu zamjenu za Office.

Hint: Libre nije funkcionalna zamjena za Office.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 15:49 (Yo Momma).

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

grafikon mudrome sve govori. šteta što takvi ne rade u mikrosoftu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da sam vlasnik takve analitičarske kuće, pročitao bih 2-3 izvještaja od konkurencije, izmislio svoje slične brojeve i naplaćivao novinarima recimo $100 po izvještaju. Nitko nikada ništa ne bi provjerio, ni točnost brojeva ni kako radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dai53nja kaže...
sirka666 kaže...
dai53nja kaže...

-a tema je?

ili kakve veze ima html5 .. možda s flashom

devovi i igrice? hmm  možda kad počnu raditi (the) igre, znaš.. to je pravi biz-industrija, deminutivi su neprimjereni.

-LO je adekvatan za što, pogotovo dvije ptrethodne tvrdnje.. previše šaraš, jer ovo čak nije tama o win, nego zastupljenosti-trendovima verzija.. tak da linux platforma nije suptorna strana kao OS, suprotne strane su xp-7-10.. jedina poveznica je decimnalna razlika postotaka koliko linux DE zastupljenosti..

-da, osim vremenskog glaglola, windows već je na aparatima, te aparate nazivamo PC. Ako mu to predviđaš, tad si u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 20:09 (ihush).
12 godina
neaktivan

Prvom prilikom se vracam na win7, treba nabavit monitor jer preko tv-a ne mogu ni uc u bios 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Prvom prilikom se vracam na win7, treba nabavit monitor jer preko tv-a ne mogu ni uc u bios 

- ulazak (i sve povezano s BIOSom) nema veze s OSom-monitorom.

14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
dai53nja kaže...

Adobeovih alata nema na Linuxu niti ikakvih alternativa, ok ima jedan solidan uredski paket, ali zato mu fali masu ostalih stvari, evo po zadnjim testovima ni pefromanse u igrama nisu jednake na Linuxu i na Windowsima.

Ne idu Windowsi nigdje još dugo vremena.

Imaš Gimp, niš' mu posebno ne fali a ima neke fore koje Photoshop nikad neće. Za obradu videa ima što god želiš umjesto Premierea, Hollywood je na Linuxu. Audacity sa par plug-inova radi što i stariji Audition. Za pdf ima alata. Igre na kompu u životu nisam igrao (navodno ih ima, ne bih znao) a hrpa stvari koje imam i mogu podesiti u Linuxu (plus hrpa stvari kojih nema jer ih ne želim) da efikasnije radim i da izgleda kako želim u Windowse nikad neće doći.

Ali ne, ne želim da svi prijeđu na Linux, ni Windows ni Linux ni OSX ni Android ni iOS (blabla...) nisu za svakoga. Jedini problem je kad netko misli da mora imati 16 jezgri, Windows 11 i Photoshop CS9 da bi napravio "resize image" i ispod napisao "dat ass". Kao što se vidi, mnogima je i XP sasvim dovoljan i to nije nikakav problem ma koliko se korisnici 10-ke u zadnje vrijeme ponašali skoro jednako arogantno kao vlasnici Mac-a.

18 godina

Nema razloga da Windows 7 i 8.1 ne podržavaju DX12 ali to je jedina stvar koja če na kraju primorati da se il ima dual boot ili pređe na windows 10.  Što se tiće windowsa XP mnogi imaju takve kompjutere da više od XP ne mogu ni pokrenuti. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Destka su najbolji windowsi do sada.

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina

nezz sta ste svi napeti oko te privatnosti.. razloga za brigu imaju vece korporacije, mos mislit sta ce muji upast tajna sluzba na vrata zato sta 2-3 puta tjedno upali guzate amazonke koje se trljaju o sisatu šveđanku. da je tako prvi bi ja na panj 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
THK kaže...

Pa ako nema potrebe za DX12, zašto mijenjat konja koji pobjeđuje

EDIT - pod time sam mislio na Windowse 7, ne XP

12 godina

ljudi moji ostavite se mlacenja prazne slame jer ne kaže za ništa ona stara: Sto ljudi sto ćudi. Nekom paše ovo nekom ono i to je jednostavno tako ali jednostavno ne mogu svarit kad me netko uvjetava kako je recimo win 7 bolji od svega samo zato što ga on koristi.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
To bi bilo kao da netko tvrdi da je golf 2 bolji od golfa 7

🆒

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: