X-Fi Titanium Fatal1ty

poruka: 11
|
čitano: 1.494
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "X-Fi Titanium Fatal1ty".
17 godina
neaktivan
X-Fi Titanium Fatal1ty

Moje novce neće vidjeti.

http://forum.bug.hr/forum/topic/windows/vista_i_creative_x-fi/3344.aspx?sort=asc&view=flat

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 22:02 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: X-Fi Titanium Fatal1ty
BUG kaže...

osnovna razlika je u tome što Champion Series model dolazi s dodatnim skupom konektora namijenjenom ugradnji u prednju stranicu kućišta

gdje je to? LoL
17 godina
neaktivan
200$ maaa daaaj nisu normalni..da imam love na bacanje uzeo bi je a ovako....ni 1$ im necu dat :)
17 godina
X-Fi Titanium Fatal1ty

Ljudi vama je puno 1000kn za takvu zvučnu!???

Ja da imam pare odma bi ju kupil!

Uglavnom u memoriji je za bolja vremenaCool

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jimmy kaže...
BUG kaže...

osnovna razlika je u tome što Champion Series model dolazi s dodatnim skupom konektora namijenjenom ugradnji u prednju stranicu kućišta

gdje je to? LoL
 pa recimo u utor u kakvom se nalazi i dvd čitač/pržilica.
17 godina
X-Fi Titanium Fatal1ty

Porez na budale, kartica košta 50 dolara a njegova naljepnica 150...

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
X-Fi Titanium Fatal1ty

Ponovo Creative i njihova marketinška sranja. Govno upakirano u celofan sa potpisom. službene kartice Championship Gaming Series Smijeh  Marš. Za dobru igru je dovoljna najobičnija zvućna kartica. Nisam  ni vidio puno igri koje koriste EAXeve kako treba, a glavno je  da zvuk krcka, zbog Creatiovih savršenih drivera i  podrške, đubrad. 50 dolara za dodatni 5.25  modul. 200 baksa, za što? Ta cijena je preblizu profesionalnim zvučnim karticama za audio a uzevši u obzir Creatiovu šlampavost  sa driverima, nije vrijedna  te cijene.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
X-Fi Titanium Fatal1ty

Za te novce se može dobiti sasvim solidna poluprofi ili profi zvučna kartica. Da je do sto dolara, ajde de.

Creative kartice sam dobijao na poklon, pa ih zato koristim, inače bih, da sam svoje pare trošio, odabrao nešto drugo.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Fi Titanium Fatal1ty

Izgleda kako nisu samo drajveri, zanimljivo da na vlastitom forumu CL-a sve puca od šutnje na pitanja o krckanju i sl.

S druge strane - mene baš zanima kako će ovo ispast. Gledano po specifikacijama nisu njihove kartice baš smeće,

ali da im je iskrenost i podrška prema mušterijama strava i užas - to je.

A za 200 dolara profi karticu - halo! Pa na takvim karticama samo potenciometri koštaju 200 dolara.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Level 1 kaže...

Izgleda kako nisu samo drajveri, zanimljivo da na vlastitom forumu CL-a sve puca od šutnje na pitanja o krckanju i sl.

S druge strane - mene baš zanima kako će ovo ispast. Gledano po specifikacijama nisu njihove kartice baš smeće,

ali da im je iskrenost i podrška prema mušterijama strava i užas - to je.

A za 200 dolara profi karticu - halo! Pa na takvim karticama samo potenciometri koštaju 200 dolara.

Creative je kupio legendarni E-mu. E-mu 0404 dođe oko 900 kn. Nisam mislio na CreamWare, Digidesign, TC electronic. Ove cijene koje Creative fura za igraće kartice je smiješan. Pa nisu više 90ete.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 8:30 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Razumijem tvoju misao, ali profesionalna oprema je profesionalna oprema.

E-mu 0404 je dobar komadić hardvera za počet doma sa učenjem, zabavom i slično.

Dobiješ OK rezultat, ali ako ti padne na pamet ideja - idem složiti tonski studio - onda ćeš

kupiti profi opremu. Od kablova i slušalica do monitora. Rekao bih da tada više E-mu neće biti dosta.

Ne zato jer ne valja - nego zato jer to više nije taj segment.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 13:48 (Level 1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice