- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Budimo realni, Apple nikad nije ni bio vizionarska već više copy paste firma. A i Apple je svoj plafon dozivio onog dana kad je Steve Jobs wannabe Cook sjeo na čelo kompanije.
Koliko se nekome ne svidjelo viđeno na WWDC 2016, meni je skorom sve apasolutno lijepo, zgodno i zanimljivo, a pravu konkretniju ekspanziju međusobne komunikacije "trijumvirata" očekujem 2017 dolaskom iPhone 8 modela!
To što se nekolicini kolega nije svidjelo, jebi ga, o ukusima se ne raspravlja!!!!
ATJ Lučko
S obzirom koliko si ti objektivan sve drugo bi bilo ogromno iznenadjenje... Uglavnom dosadno i potpuni izostanak noviteta u tehnooskom svijetu. U iosu je to mozda napredak al kad izadjes van vidis da kaskas par godina...
Jednom riječju: Ništa! 
Koliko se nekome ne svidjelo viđeno na WWDC 2016, meni je skorom sve apasolutno lijepo, zgodno i zanimljivo, a pravu konkretniju ekspanziju međusobne komunikacije "trijumvirata" očekujem 2017 dolaskom iPhone 8 modela!
To što se nekolicini kolega nije svidjelo, jebi ga, o ukusima se ne raspravlja!!!!
Pogotovo nove ikonice za iMessage i wow kad ih pokaze, mislim da su izrazi lica u publici sve rekli. Najdosadniji WWDC dosad.
Novosti za same korisnike su prilično razočaravajuće, no zapravo i ne vidim posebno nekog prostora za napredak, a još manje da bi iOS zaostajao za nekim/nečim. Ono što mi se svakako čini zanimljivim su novosti za developere, a to i jest konferencija za njih.
Novosti za same korisnike su prilično razočaravajuće, no zapravo i ne vidim posebno nekog prostora za napredak, a još manje da bi iOS zaostajao za nekim/nečim. Ono što mi se svakako čini zanimljivim su novosti za developere, a to i jest konferencija za njih.
Onda nikad nisi vidio android ocigledno.... Probaj neki na flagshipu pa ces vidjeti itekakav prostor za napredak...Ako je apple spao da emoji prikazuje kao novost na ios-u onda debelo zaostaje...
Konacno netko tko shvaca znacenje WWDC-a (Worldwide Developers Conference)
I sta ce developeri izmudrovati iz emojia?
I sta ce developeri izmudrovati iz emojia?
Pogledaj cijeli WWDC (ili barem najvaznije stvari) pa se onda vrati...
De ukratko navedi par najvaznijih stvari da ne gledam preseravanje appleovaca.... Gdje god sam gledao emoji su u top 5 najbitnijih stvari. Prosirene notifikacije, upozorenje na notifikacije kad uzimas telefon (ovo nisam najbolje shvatio kako se to manifestuje ali vec godinama imam ledicu i vibraciju kad uzmem tel.), kamera i widget na lock screenu, jos neke funkcije 3dtoucha i sta jos? Naravno svjestan si da ovo na androidu postoji godinama i da je nama koji ovo godinama imamo tako dosadnooooo..... Niko sretniji od mene da ja ios i iphone imalo konkurentan funkcijama andoridu i da imam slake muke sta izabrati ali ovako....Sve vise kaskaju ....
De ukratko navedi par najvaznijih stvari da ne gledam preseravanje appleovaca.... Gdje god sam gledao emoji su u top 5 najbitnijih stvari. Prosirene notifikacije, upozorenje na notifikacije kad uzimas telefon (ovo nisam najbolje shvatio kako se to manifestuje ali vec godinama imam ledicu i vibraciju kad uzmem tel.), kamera i widget na lock screenu, jos neke funkcije 3dtoucha i sta jos? Naravno svjestan si da ovo na androidu postoji godinama i da je nama koji ovo godinama imamo tako dosadnooooo..... Niko sretniji od mene da ja ios i iphone imalo konkurentan funkcijama andoridu i da imam slake muke sta izabrati ali ovako....Sve vise kaskaju ....
Nemam namjeru tebi pisati "ukratko" sta je sve novo za developere ukoliko nisi sam sposoban to saznati (procitati). Isto tako nemam namjeru vise odgovarati na tvoje postove jer pljujes po necemu a da nemas valjane argumente, vec mene pitas sta je novo. Ti si Android fanboy i to je ok samo nemoj drugima dosadjivati sa nepotrebinm postovima. Hvala
Ja ne pljujem nista vec kazem nista novo. Ako ti dozivljavas to kao pljuvanje pokazujes ko je fanboj . Boli mene uvo i za ios i andorid i kamo srece da postoji konurencija ali ne postoji. Pitao sam sta je novo i procitao sam sta je novo. Nazalost nista. tj novo je za apple sto znaci bilo je novo za ostatak svijeta tamo negdje 2013 ili 2014 za ostatak svijeta... A tvoje ponasanje je djetinjasto. Cim ti se ne svidja sta citas ti se neces igrati. Mislio sam da je forum razmjena misljenja ali ocigledno nema toga kad je apple u pitanju. Ili dizes u nebesa ili si fanboj troli i sta sve ne ;)
Onda nikad nisi vidio android ocigledno.... Probaj neki na flagshipu pa ces vidjeti itekakav prostor za napredak...Ako je apple spao da emoji prikazuje kao novost na ios-u onda debelo zaostaje...
Iako vidim da si pristran, zagriznut ću mamac i svejedno pitati da mi pojasniš što to imaju tako revolucionarno flagshipovi na Androidu, a nema na iOS-u? Svaki put kad izađe novi uber-flagship o kojem svi androidovci bruje potrudim se isprobati ga u dućanu i nisam do sad vidio nikakve prednosti u odnosu sa iPhone, čak naprotiv. Po meni glavni razlozi zašto bi netko uzeo Andorid uređaj su dobar izbor povoljnih uređaja te mogućnost krađe aplikacija bez kupovine. Stoga, molim tebe da mi kao expert za Android objasniš što to ima tako dobro da si takav android fan?
Nisam android fan niti fan bilo cega ali evo ukratko... Bezicno punjenje, customizacija svega, jednostavno prebacivanje bilo cega na i sa uredjaja. OTG, funkcionlni bluetooth, 32gb uredjaji, amoled ekran, instalacija verzije firmwarea po zelji itd itd...Ukratko nemam nikakva ogranicenja u osu i HW-u... Zasto sam fanboy ako kazem da mi se ne svidja IOS? Imam pravo da mi se nesto ne svidja a da nisam fan ili hejter? Zasto vi toliko licno primate kritike na racun IOS ili applea generalno? STa je to wwds donio revolucionarno sto u ostatku svijeta ne postoji vec nekoliko godina? Nije trollanje vec me cisto interesuje i vjeruj mi kad ios ponudi funkcionalnost andorida ja ga prvi kupujem Kad se rijese itunesa i ostalih ogranicenja...O fluidnosti rada i dizajnu vec su bajke opjevane i to su argumenti koji vec nekoliko godina visu nisu nikakvi argumenti za ios...
Kao iOS developer nisam odusevljen novitetima na WWDC-u. Proslogodisnji je po mojem misljenju imao vise noviteta.
Najvise me smeta sto je SiriKit poprilicno ogranicen, a volio bi da nije kako bi ga mogao koristiti unutar aplikacije koju razvijamo.
Sve u svemu jedan klasican WWDC 
Klasičan WWDC. Emoji su previše, to mi je bezveze, ali ostatak je ok.
macOS ima novi file system.