WP7 – ipak bez multitaskinga?

poruka: 25
|
čitano: 3.754
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WP7 – ipak bez multitaskinga?".
18 godina
neaktivan

daa,mobitel (smartphone) bez multitaskinga je odličan mobitel,mislim ono kome to još treba danas?!?

Pa dajte moj Sony Ericsson koji nije smartphone ima multitasking!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.

12 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ide stopama ios-a...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To MS namjerno ne želi uspjeh na tržištu ili?

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

LoL, jos je moj MIO iz 2005 na WM 4.0 nesto imao vraski multitasking.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WP7 – ipak bez multitaskinga?

Buduči da nema Multitaskinga, Tetheringa, Ne podržava mjenjanje kartica tj podržava ali kad ju promjenite praktički ju uništi jednosmjernjim preformatiranjem Dali vi imate i dalje namjeru kupiti windows phone 7 ? 

3 Da, i ako mu pola toga fali
9 Da, pričekat ču nadogradnje
10 Ne, kupujem Iphone
26 Ne, kupujem Android
7 Ne, neki drugi mob
početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
neaktivan

jos uvik nista nije bolje od symbiana

ubio si sve moje ljude
18 godina
moderator
Jesi li ti imao priliku koristiti par dana wp7? Meni se cini da nisi...
...
18 godina
neaktivan
Miro kaže...

nisam ni ja ali mi se čini (ne)pošteno smeće

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
18 godina
Miro kaže...

On nije probao ni ios ili android još pa tako govori ako kamoli win7 koji ima najbolje sučelje.

18 godina
neaktivan

Koliko sam ja upoznat, multitasking ne postoji u punom smislu, nego kad izađete iz neke aplikacije da bi recimo provjerili inbox emaila, i opet se vratite u tu aplikaciju, ostaje stanje zapamćeno i možete nastaviti tamo gdje ste stali.

Sad, ne znam kakva je situacija s media playerom, je li moguće u isto vrijeme slušati glazbu i, recimo surfati?

Ono što mene privlači kod WP7 je UI, muka mi je više od svih tih android shiny, lijepih 3d gumbića i eye candya. Ovo je baš po mom ukusu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 14:59 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Miro kaže...

Evo meni u ruci testni Dell na WP7. Al što ne voli moj kućni Wlan...popi*dit ću... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
18 godina
linuxuser kaže...

Buduči da nema Multitaskinga, Tetheringa, Ne podržava mjenjanje kartica tj podržava ali kad ju promjenite praktički ju uništi jednosmjernjim preformatiranjem Dali vi imate i dalje namjeru kupiti windows phone 7 ? 

Ispravite me ako grijesim, ali normalan multitasking nema niti jedan danasnji dummy phone (pa bio to iPhone, Android ili WP7). Dakle, niti jedan ne omogucava da se dvije aplikacije vrte u isto vrijeme, vec zahtjeva od programera koristenje posebnog APIja koji bi omogucavao nekakav rad u pozadini dok aplikacija nije aktivna. 

btw. Tethering je hakiran i radi na nekim modelima WP7 telefona...

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan

Ne, to oni samo kopiraju Appleov sistem. Svjesno i namjerno izbacuju softver bez par jako bitnih stvari, pa pomalo ubacuju kroz upgrade (ali ne sve odjednom nikako). :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wizo kaže...

Ne, to oni samo kopiraju Appleov sistem. Svjesno i namjerno izbacuju softver bez par jako bitnih stvari, pa pomalo ubacuju kroz upgrade (ali ne sve odjednom nikako). :D

To ti je taktika!

Ljudi su postali toliko glupi da kupuju poluproizvode.

18 godina
neaktivan

koje glupe rasprave... ne postoji neka znanstvena definicija za smartphone. imao on multitasking ili 3d ikone. mob je takav kakav je i sigurno nije bezveze tak složen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ja i dalje slinim za HTC HD7

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
18 godina

Sad bi trebali biti pravi fanboysi i reći svi u glas:

"Ali nama multitasking ne treba!!!"

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Prestani slinit i kupi si ga:

http://www.amazon.com/HTC-HD7-Unlocked-Global-Smartphone/dp/B004B3KANO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291300987&sr=8-1

{#}

Think locally, act globally...
18 godina
SupremeCommander kaže...
tnakir kaže...

Prestani slinit i kupi si ga:

http://www.amazon.com/HTC-HD7-Unlocked-Global-Smartphone/dp/B004B3KANO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291300987&sr=8-1

{#}

Pola place da dam za njega. Nisam lud. Cekam istek ugovora pa da kupim za nesto jeftinije ;)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
SupremeCommander kaže...
linuxuser kaže...

Ispravite me ako grijesim, ali normalan multitasking nema niti jedan danasnji dummy phone (pa bio to iPhone, Android ili WP7). Dakle, niti jedan ne omogucava da se dvije aplikacije vrte u isto vrijeme, vec zahtjeva od programera koristenje posebnog APIja koji bi omogucavao nekakav rad u pozadini dok aplikacija nije aktivna. 

btw. Tethering je hakiran i radi na nekim modelima WP7 telefona...

znam da nude opet pljuvanja po androidu ali eto sluša se mp3 i surfa se, ili svira  radio, i surfa se.

18 godina
Ha ha, a Steve Ballmer se smijao Appleu da nemaju multitasking, copy-paste...

2 0 hvala 0
18 godina
FlyBoy kaže...

Koliko sam ja upoznat, multitasking ne postoji u punom smislu, nego kad izađete iz neke aplikacije da bi recimo provjerili inbox emaila, i opet se vratite u tu aplikaciju, ostaje stanje zapamćeno i možete nastaviti tamo gdje ste stali.

Sad, ne znam kakva je situacija s media playerom, je li moguće u isto vrijeme slušati glazbu i, recimo surfati?

Ono što mene privlači kod WP7 je UI, muka mi je više od svih tih android shiny, lijepih 3d gumbića i eye candya. Ovo je baš po mom ukusu.

Microsoftove aplikacije imaju pravi multitasking, ali to third-party developerima nije dozvoljeno. Zato se developeri moraju muciti sa snimanjem statea aplikacije i kad se korisnik vrati u nju, mora izgledati kao da se nije ugasila. Ovaj novi WP7 UI je osvjezenje za razliku od sarenila na drugim platformama.
17 godina
Miro kaže...

Par dana nije dovoljno za neki pravi dojam o nekom novom operativnom sustavu. Sve novo je super i zanimljivo prvih par dana.

tnakir kaže...

Cak i review na gsm areni savjetuje kupovinu HD2 i stavis operativni sustav po zelji :)), cini mi se cak i win 7 moze....

17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

NIKAD, kao NIKAD ne bih kupio Windows Phone. Dosta mi je Windoza svuda gledat pa mi samo fali i na mobu...

17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

jos uvik nista nije bolje od symbiana

I ja sam jako yadovoljan sa Szmbianom, ali... moja N97 mi je najkatstrofalniji mob ikad! Idem na Adroida.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice