WP 8.1 na 25% uređaja

poruka: 8
|
čitano: 1.217
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WP 8.1 na 25% uređaja".
17 godina
neaktivan
WP 8.1 na 25% uređaja

Čitajući članak palo mi je na pamet da je ukupna zastupljenost windows phone uređaja u odnosu na android i ios (derivati linuxa) gotovo identična zastupljenosti linuxa na desktop platformi.

2 3 hvala 0
16 godina
Re: WP 8.1 na 25% uređaja
rmiculini kaže...

Čitajući članak palo mi je na pamet da je ukupna zastupljenost windows phone uređaja u odnosu na android i ios (derivati linuxa) gotovo identična zastupljenosti linuxa na desktop platformi.

Ne vrijedi im to puno.

Da se Android zove "Linux xxxxx" onda bi to nešto možda i značilo većem broju ljudi, ne samo nama zaljubljenicima u informatiku koji gledamo što je ispod haube.

Swedish latin super funk.
12 godina
rmiculini kaže...

Što jasno ukazuje kako je važno pogoditi trenutak kada ponudiš neki proizvod na tržištu i koji si po redu koji nudi taj proizvod. Apple i Google su pogodili. Windowsi su zakasnili. Slično je sa desktop-om samo obrnuto. Jednom kad stvoriš vrlo zavisno (o tvojem proizvodu) tržište, teško da će te netko skinuti samo tako.

Samomrzeći hrvat
11 godina
protjeran
sirka666 kaže...
rmiculini kaže...

Ne vrijedi im to puno.

Da se Android zove "Linux xxxxx" onda bi to nešto možda i značilo većem broju ljudi, ne samo nama zaljubljenicima u informatiku koji gledamo što je ispod haube.

Zaljubljenik sam IT-a i auta,pa nemam potrebe gledati ispod haube,samo uzivati u istima...

16 godina
neaktivan
rmiculini kaže...

Malo si se prevario

17 godina
neaktivan
duhonja kaže...
sirka666 kaže...
rmiculini kaže...

Ne vrijedi im to puno.

Zaljubljenik sam IT-a i auta,pa nemam potrebe gledati ispod haube,samo uzivati u istima...

Isto kao kada bi kuhar rekao, zaljubljenik sam kuhanja, ali nikad ne izmisljam nista novo niti eksperimentisem i samo kuham prema poznatim kuharicama.

Izvini, ali ti si samo korisnik, ne i zaljubljenik.

It's so deep how can you be so shallow
13 godina
protjeran
WP 8.1 na 25% uređaja
NHF,al kakve veze ima MS i sluzbeni WP8.1 update, sa Linuxom i poznavanju istoga?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP 8.1 na 25% uređaja

još malo (ne)zanimljive statistike: iOS je zastupljen na čak 100% Apple-ovih telefonskih uređaja. nije li to nesvakidašnje? {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice