Wolfram Alpha

poruka: 18
|
čitano: 2.872
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Wolfram Alpha".
17 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

Zanimljivo...

Sto vi mislite?

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolfram Alpha

uf al ce to bit bugovito

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Procesor: AMD Athlon X2 6000+ Graficka: ATI (Sapphire) Radeon HD3450 512MB DDR2 Memorija: 3GB DDR2 RAM Hard: Seagate Barracuda 160GB MBO: ASUS M3A78
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Wolfram Alpha
Inferno kaže...

uf al ce to bit bugovito

zašto?
pa ne radi to neki "neznalica"!
taj lik je izmislio jedan od najkompleksnijih software-a, doktorirao teorijsku fiziku sa 20god, .... itd...
18 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

Lik je genije, nema sta!

Uopce ne sumnjam da ce ovo uspjet!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sasa kaže...
Inferno kaže...

uf al ce to bit bugovito

zašto?
pa ne radi to neki "neznalica"!
taj lik je izmislio jedan od najkompleksnijih software-a, doktorirao teorijsku fiziku sa 20god, .... itd...
Doktorat ili izmisljanje jednog od najkompleksnijih software-a ne daje garanciju za "ne bugovitost".

Naravno da ce biti bugovit ali to ne znaci i ne upotrebljiv, mada vjerujem da ce upotrebljivost biti ogranicena, na nacin da ce software ponuditi nekoliko mogucih odgovora ili kombinacija odgovora izmedu kojih ce korisnih morati izabrati njemu najprihvatljiviji.

I to vjerojatno nakon hrpetine pitanja od strane trazilice koja ce pokusati izvuci na taj nacin specificirani upit od korisnika.
Vidjeti ce se koliko ce trazilica biti prakticno upotrebljiva i pouzdana.

U svakom slucaju, mogu samo zamisliti koliko je truda ulozeno u ovako nesto. Izvrsna bi to trazilica bila...
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
18 godina
protjeran
S obzirom da ce biti fokusiran na usko podrucje pretrazivanja te s matematickim proracunom davati odgovore na pitanja, uspjeh ce ovisiti o smislu i nacinu postavljanja upita.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

pazite što kažem.. jednog dana matematičar će vladati svijetom... Smijeh

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 0:33 (bubbach).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

Prije nekoliko desetaka godina pisci znanstvene fantastike su u svojim knjigama spominjali ogromno računalo sa svom pameću svijeta i sa mogućnošću da odgovori na svako pitanje. Mi taj kompjuter već imamo (internet) samo još nismo naučili međusobno razgovarati, a kad zažive programi ovakvog tipa naučit ćemo i to. Slijedeći korak je izvođenje zaključaka iz činjenica i našli smo put do sveopće pameti.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Prije nekoliko desetaka godina pisci znanstvene fantastike su u svojim knjigama spominjali ogromno računalo sa svom pameću svijeta i sa mogućnošću da odgovori na svako pitanje. Mi taj kompjuter već imamo (internet) samo još nismo naučili međusobno razgovarati, a kad zažive programi ovakvog tipa naučit ćemo i to. Slijedeći korak je izvođenje zaključaka iz činjenica i našli smo put do sveopće pameti.

I onda cemo ga pitat za smisao zivota, a racunalo ce nakon dugog razmisljanja rec: "42". :D 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Assassin kaže...
virtualAThome kaže...

I onda cemo ga pitat za smisao zivota, a racunalo ce nakon dugog razmisljanja rec: "42". :D 
 To je bilo u filmu "Vodič za autostopere kroz galaksiju"(ili kak se vec zove), ak se nevaram?
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 9:51 (Hyperion).
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Assassin kaže...
virtualAThome kaže...

To je bilo u filmu "Vodič za autostopere kroz galaksiju"(ili kak se vec zove), ak se nevaram?
 Je, odličan film. Iako su mi knjige bolje.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Wolfram Alpha

Meni film bas i nije nest, dao bih mu ocjenu 4/10, previše je neozbiljan, i imaju glupe fore itd.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Paolo2612 kaže...
 Je, odličan film. Iako su mi knjige bolje.
 OT on:
Film nisam gledao, ali sam cuo da je smece u odnosu na knjigu. A knjigu sam naravno procitao u 2 dana :)
Ako volite SF u kombinaciji s uvrnutim humorom i pogledom na svijet, navalite. :)
OT off.
18 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

Ma film je glup, uopce ne prenosi filozofiju koju prenosi knjiga. Film je napravljen za siroke mase, a knjiga ne (procitao sam ju vise puta:D)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Odlicna kniga, film nisam gledao a izgleda da ni necu
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
bestia kaže...
Ako ti je knjiga odlicna, bolje nemoj gledat film da se ne razocaras. Meni je zao sto sam ga pogledao. Inace, citao sam sve knjige, osim one zadnje, ne znam tocno kak se zove (mislim da je "Restoran na kraju svemira", ili je to 2. dio, ne sjecam se vise), ali prvi (Vodic kroz galaksiju za autostopere) mi je apsolutno najbolji, ovi ostali su mi pisani nekako na silu, tek tako da se napisu (izgleda da su Adamsu zamirisali dolari, pa ih je odlucio jos malo "umnozit", hehe). Prvi dio mi je jedna od najboljih knjiga, stvarno da se covjek zamisli koliko je zapravo vazan! 
18 godina
neaktivan
Wolfram Alpha

Vrlo zanimljiv koncept. Jedva čekam isprobati to 'čudo' Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Assassin kaže...
bestia kaže...
Ako ti je knjiga odlicna, bolje nemoj gledat film da se ne razocaras. Meni je zao sto sam ga pogledao. Inace, citao sam sve knjige, osim one zadnje, ne znam tocno kak se zove (mislim da je "Restoran na kraju svemira", ili je to 2. dio, ne sjecam se vise), ali prvi (Vodic kroz galaksiju za autostopere) mi je apsolutno najbolji, ovi ostali su mi pisani nekako na silu, tek tako da se napisu (izgleda da su Adamsu zamirisali dolari, pa ih je odlucio jos malo "umnozit", hehe). Prvi dio mi je jedna od najboljih knjiga, stvarno da se covjek zamisli koliko je zapravo vazan! 
 Hvala,
Procitao sam sve knjige i slazem se s tvojom konstatacijom, film definitivno necu gledat!
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice