Windowsi 7 u listopadu?

poruka: 16
|
čitano: 2.110
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 u listopadu?".
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 u listopadu?

...jedva cekam isprobati windows 7...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 u listopadu?

pa isprobaj sad.

ionak se nece puno toga promjenit od rc do finala, samo ce bugove speglat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Windowsi 7 u listopadu?

Probao sam samo build 7000, i sve ok samo ima to dosta bug-ova još. Ona 64-bitna sedmica mi je zagadila život, ništa skoro nije htjelo radit...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windowsi 7 u listopadu?
nadimak888 kaže...

pa isprobaj sad.

Samo to? Jbga, pa puno ljudi je tako i vistu probalo, pa vise nikad ni primirisalo njoj, samo vicu kako nevalja i kako je puna bugova... Iako danas Vista odlično radi na večini PCa...
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
Bocky kaže...
nadimak888 kaže...

pa isprobaj sad.

Samo to? Jbga, pa puno ljudi je tako i vistu probalo, pa vise nikad ni primirisalo njoj, samo vicu kako nevalja i kako je puna bugova... Iako danas Vista odlično radi na večini PCa...
 Vista je ok, mislim da oni koji prigovaraju imaju stare athlone xp i pentiume 4 pa im se vuče.

Vista je u skoro svakom pogledu bolja od xp-a, jedino kad slušam muziku nepušta zvuk na svih 5 zvučnika,pa mi xp služi zbog toga i dx9 igrica jer idu nešto brže na xp-u.

Imam vistu 32-bit ultimate i windows xp proffesional 32-bit u dual  boot-u.

Probao sam jučer "dream scene" koji spada pod ultimate extras i super je. To služi da umjesto pozadinske slike imate video, npr. epizodu voyagera stavite u mpeg-2 format i pomoću dream sensa pokrenete i pozadina će vam biti cijela epizoda voyagera.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 15:38 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Windowsi 7 u listopadu?

Meni je Vista OK, samo jos uvjek koristim XP SP3 Jer igre jednostavno rade bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
cezar234 kaže...

Meni je Vista OK, samo jos uvjek koristim XP SP3 Jer igre jednostavno rade bolje.

Nije istina, usavrsavanjem drivera za Vistu, ista je po testovima pretekla XP, ali moram priznat da se i meni Vista prilicno gadila dok je bila u beti, a sada je odlicna. Win7 je vec sada dosta upotrebljiv, pa se mogu samo nadat najboljemu kad bude finalna verzija.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 15:23 (Pudge).
18 godina
Windowsi 7 u listopadu?

Ima li DreamScene  i za betu sedmince ? ili barem u RC-u ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 u listopadu?

ma znam...probo sam build 7000 ali...cekam završnu verziju....

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 16:29 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hyperion kaže...
Bocky kaže...
 Vista je ok, mislim da oni koji prigovaraju imaju stare athlone xp i pentiume 4 pa im se vuče.

imamo mi i stare celerone i durone. pa neću valjda mijenjati računalo samo zato, jer je izašao novi OS. Smatram da moj barton može zadovoljit moje potrebe još 2-3 godine (ako ne rikne). Microsoftu se nešto žuri sa sedmicom, kao što im se žurilo sa win 2000.  Jedina greška što se vista ne zove Vista ME.
ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/
17 godina
Dementor kaže...

Ima li DreamScene  i za betu sedmince ? ili barem u RC-u ?

Nisam siguran, probaj preko update-a skinut, ako neće onda skini neki sličan tool koji ima istu tu funkciju.

Znam točno što će mi bit pozadina, izrezat ću iz tridesetak epizoda star treka i bsg-a scena fight-a u svemiru s brodovima i sve spojiti hehe, al to tek kad dobim flat rate (za barem 20god.)
17 godina
neaktivan

Sto mislite oce Windows 7 RC oce on bit dostupan 5. May -a ili ce bit tek u šestom dostupan za javnost

AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Cokaric kaže...

Sto mislite oce Windows 7 RC oce on bit dostupan 5. May -a ili ce bit tek u šestom dostupan za javnost

Bit će dostupan od utorka, 5. svibnja i moći će ga se skidati s Microsoftovih stranica sve do kraja srpnja.

18 godina
neaktivan
klimama kaže...
Cokaric kaže...

Bit će dostupan od utorka, 5. svibnja i moći će ga se skidati s Microsoftovih stranica sve do kraja srpnja.

Mali ispravak..moći će se skidat do kraja lipnja (6.mjeseca 2009.)
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
17 godina
Windowsi 7 u listopadu?

Nevrijedi skidat, baš mi je bezveze 2-3 mjeseca prije izlaska skidat to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Windowsi 7 u listopadu?

Mogu Vam reći da mi je ova priča oko Sedmice već pomalo dosadila. U svakom novom BUG-u je glavna tema ona, a svaki dan na forumu se pojave barem tri teme o sedmici. Te je izašla nova BETA, pa novi RC, pa sad vijest o tome kako će finalna verzija izići u listopadu...

Fuj... Dosta mi je te Sedmice...

Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice