...jedva cekam isprobati windows 7...;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa isprobaj sad.
ionak se nece puno toga promjenit od rc do finala, samo ce bugove speglat.
Probao sam samo build 7000, i sve ok samo ima to dosta bug-ova još. Ona 64-bitna sedmica mi je zagadila život, ništa skoro nije htjelo radit...
pa isprobaj sad.
pa isprobaj sad.
Vista je u skoro svakom pogledu bolja od xp-a, jedino kad slušam muziku nepušta zvuk na svih 5 zvučnika,pa mi xp služi zbog toga i dx9 igrica jer idu nešto brže na xp-u.
Meni je Vista OK, samo jos uvjek koristim XP SP3 Jer igre jednostavno rade bolje.
Meni je Vista OK, samo jos uvjek koristim XP SP3 Jer igre jednostavno rade bolje.
Ima li DreamScene i za betu sedmince ? ili barem u RC-u ?
ma znam...probo sam build 7000 ali...cekam završnu verziju....
Ima li DreamScene i za betu sedmince ? ili barem u RC-u ?
Sto mislite oce Windows 7 RC oce on bit dostupan 5. May -a ili ce bit tek u šestom dostupan za javnost
Sto mislite oce Windows 7 RC oce on bit dostupan 5. May -a ili ce bit tek u šestom dostupan za javnost
Nevrijedi skidat, baš mi je bezveze 2-3 mjeseca prije izlaska skidat to...
Mogu Vam reći da mi je ova priča oko Sedmice već pomalo dosadila. U svakom novom BUG-u je glavna tema ona, a svaki dan na forumu se pojave barem tri teme o sedmici. Te je izašla nova BETA, pa novi RC, pa sad vijest o tome kako će finalna verzija izići u listopadu...
Fuj... Dosta mi je te Sedmice...