Windowsi 7 i baterije

poruka: 11
|
čitano: 3.413
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 i baterije".
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 i baterije

Nije korisnik kriv...vjerovatno je kupio novi laptop sa neispravnom baterijom :P!!!!!

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Windowsi 7 i baterije

ne bi se čudio i da su stvarno kupili laptop s neispravnom baterijom. moj stari je kupio ACER 5738DZG sa w7 home premium i baterija mu je trajala u najboljem slučaju 45 min, nakon što ga je odnio na servis u stanovili su da je baterija neispravna. tako da... možda je čika Billy ovaj puta u pravu.

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
Windowsi 7 i baterije

Najlakše je uvijek krivit Microsoft.U pravu su 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Onda bolje pročitajte ovo i sami procijenite tko je u pravu:http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprohardware/thread/c6c043e6-eeb1-4e61-870d-896ca2f865d6.I moja je baterija radila na Visti 2 i pol sata,a sada na Windows 7 ni 10 min.

18 godina
Windowsi 7 i baterije

Svasta... meni na Win7 radi 4+ sati... iskreno na XP nisam ni testirao ali prema tvojoj logici, trebala bi trajat 2 dana!?

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Svasta... meni na Win7 radi 4+ sati... iskreno na XP nisam ni testirao ali prema tvojoj logici, trebala bi trajat 2 dana!?

Pročitaj koji post na stranici koju sam linkao pa vidi sam koliko korisnika ima isti problem.

18 godina
Windowsi 7 i baterije

Ja imam HP 4710s i HP 6830s i na niti jednom nemam problema, ni sa RC kada je rc bio vani, ni sa origigi retail verzijom?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Ja imam HP 4710s i HP 6830s i na niti jednom nemam problema, ni sa RC kada je rc bio vani, ni sa origigi retail verzijom?

Nisam ni ja imao,ali nakon određenog vremena samo se pojavila.Koristio sam i ja Windowse 7 još od beta verzije,ali se tek pojavilo na RTM verziji.Na navedenom linku korisnici također navode da su im nove baterije također pokazivale navedenu poruku i to na novim laptopima,neki su mijenjali baterije za nove ali im je poruka također ostala isto.Biti će da imaš sreće,ali nemoj se čuditi ako ti se kroz izvjesno vrijeme pojavi poruka o neispravnoj bateriji.

18 godina
Windowsi 7 i baterije

Ne kažem da nisu u pravu, samo me zanima koju to neispravnost Windows 7 detektuje. Na upozorenju o kome se radi Windows ni ne piše da je baterija prazna, već "Baterija 100% puna. Razmislite o tome da je zamenite. Postoji problem sa njom bla-bla..."

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 12:46 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Windowsi 7 i baterije

Svi su krivi... Proizvođači računala koji imaju jeftinjara hardvare i software koji prati stanje baterije, proizvođači baterija koji također isto šparaju na svemu. I na kraju i Microsoft, koji očito ništa iz prve nezna, ili neće napraviti da radi dobro.

Konkretno na mom XPS1530 točno 2 dana nakon garancije mi je baterija krepala... Ali krepala totalno. Do onda je radila i preko 4 i pol sata (imam onu extended 9 cell). Naravno garancija ne vrijedi, i sad čekam novu da dođe iz Canade.

U međuvremenu sam instaliro W7 i on govori da mi je baterija u redu iako ima samo max 2% kapaciteta nego što je imala prije. Dok u BIOS-u manager mi kaže da je baterija "really poor condidtion".

Sad da W7 gleda dobro podatke i da radi kako spada trebao je javiti da je baterija u banani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 12:58 (gkelekov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windowsi 7 i baterije

ne mogu shvatiti kako se netko pravi blesav. i microsoft i ostali.

imam prijatelja koji u firmi ima 4 ista hp laptopa. na 3 su stavili win 7 a na jednom je ostao xp,čisto zbog skenera i jednog starog uređaja. na win 7 je prijavljivalo kvar baterije.  da bi bili sigurni prebacili su tu ISTU bateriju u lap sa xp-om gdje je pokazalo da baterija ima još 55 % kapaciteta !

u tome je kvaka a ne u neispravnim baterijama. a naravno microsrotova je zadnja i amen !

Z

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice