za korištenje je potrebna odgovarajuća licenca (key-aktivacija), bez tog imaš trial period za većinu softa (u poslovne svrhe i to odvojeno piše, nema triala, što je nelegalno.. opet download? Svašta.
- distribuirati ne smiješ, ništa bez dozvole vlasnika, to se odnosi i na npr FOSS licecnu u kojoj upravo to piše ako je dozvoljeno odnosno ako nije banalno čitaj licecnu 7z.
- imaš li takvu dozvolu MSa? nazovi ih i pitaj, npr od kad BUG nema na DVDu npr directx..
Opet se kvačiš na download, koji je tu nebitan. a nebitan je i win 10.
može biti i win 7.
Dakle ako imam aktivator koji je isto legalan jer ga mogu downloadati, i onda ja za "osobnu upotrebu" mogu tj smijem koristiti win 7 ?!
koja je sad razlika između korištenja filmova i serija za "osobnu potrebu" i inf softvera ?!
Samo u tome što mi za film ne treba crack ili kakav key s weba
Ah stare priče. Neću i neću na win 10, win 7 je zakon. Kao da gledaš u prošlost: neću i neću na win 7, XP je zakon.
Ako ste lijeni ili nesposobni prilagoditi se novom OS-u koji i nije nov, onda je bolje da se držite pisačih mašina.
Zamisli koje razlike između 2 OS-a. S time da je 10-tka brža, daleko bolje radi nego 7-ica, sa win store-om (dobrodošli u 21. stoljeće) itd.
Ah dica.
Po čemu i u čemu radi brže ?!
Probao sam ju stavljati četiri puta od početaka "windows desetica-manije" koja se pojavila i od tad brdo problema s njom pa sam odustao.
Sad sam ju odgodio za jedno tri godine kad ju naprave korektnim softverom.
Daleko bolje radi malo sutra, uzmi brzi SSD pa usporedno stavi W7 vs W10 pa buš ovo zeleno pojel za gablec.
Kakav smotani prokleti Win store, kaj ti misliš da svima treba tak nekaj?Di ti je logika u podrumu, ako tebi treba bezvezni Win store to ne znači da baš svima trebaju takve tričarije.Spominješ nekakvu dicu, a ti se ponašaš ko dite od deset godina bez osnovne logike to sigurno.Zakaj bi neko mjenjal OS, ako je stari OS i više nego dovoljan za njihove potrebe?Samo mi ne spominji da je W10 sigurniji, jer to moš objesit mačku na rep pa nek trči okolo.
Pa i dica znaju da XP ne moš uspoređivat sa W7, to je OS razlika kao nebo i zemlja fučkaj ga sad.Kaj se tiče W7 vs W10 to je sasvim druga priča, i razlika(osim DX12) je za večinu ljudi ili korisnika potpuno nebitna.
5+
Da, win 10 naročito treba mojim curama na tri tisuće windowsa 7 u HZMO-
Rade u ESUD-u...gadan program, gladan Windowsa 10.
I sve ti radi OK?
Ok, ti si jedan korisnik, kroz moje ruke prođe stotine računala godišnje i problemi na 10 su izrazito iritantni, pogotovo kada se radi o driverima. U totalu su ok, ali imaju gadnih mušica.
Ma jok.
Tako sam blentavo napisao da izgleda kao da sam pobornik desetice.
Stalno problema s njom...pokušavao sam...pokušavao...da ti sad ne nabrajam sve probleme na koje sam naletio...bilo bi previše...