mene bi ovo bilo stid izvadit u javnosti... ja dizajna, tacno odgovara operativnom sistemu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3.5 sati baterije ... lol
vidim da ni jedan ni drugi ne znate bas citat
meni je 7" premalo za windowse, premalo...
vidim da ni jedan ni drugi ne znate bas citat
meni je 7" premalo za windowse, premalo...
ne brini, nisu ljudi mutavi - na iPadu je je vrijeme autonomije prilikom konstantog gledanja h.264 sadrzaja kakvih 12 sati, i to realno ne deklarirano, pa ti vidi sta je smijesno...
ios i windows8 su neusporedivi
sto ne govori da je ios los, dapace
ono malo sto nudi dobro obavlja
za bateriju vidi acer w510
iOS zasad nudi sve sto prosjecnom kupcu tableta treba. prosjecnog kupca ionako ne zanima sto je pod "haubom" ni kako radi to sta radi, njemu je samo bitno da one djinzdje koje on koristi rade kako spada, a autonomija kod reprodukcija videa je svakako jedna od najbitnijih stavki svakog tableta.
Office sa svakim tim tableticem je svakako lijepa incijativa, doduse ne pretjerano korisna al opet ne bi imao nista protiv kad bi i konkurencija pocela nudit isti...
ajde, ajde, može to i na 1 inč. potrudite se malo. 
iOS zasad nudi sve sto prosjecnom kupcu tableta treba. prosjecnog kupca ionako ne zanima sto je pod "haubom" ni kako radi to sta radi, njemu je samo bitno da one djinzdje koje on koristi rade kako spada, a autonomija kod reprodukcija videa je svakako jedna od najbitnijih stavki svakog tableta.
Office sa svakim tim tableticem je svakako lijepa incijativa, doduse ne pretjerano korisna al opet ne bi imao nista protiv kad bi i konkurencija pocela nudit isti...
Ovakav tabletić je za mene potpuno neupotrebljiv. Za mučiti se na malom ekranu i za silu već imam mobitel. IPad mi je dobar, ali jedva čekam preći na punokrvne Win8, ali na dijagonalu od 14"+... Sve ispod toga mi ne odgovara (osobito ne za čitanje)...
Ovakav tabletić je za mene potpuno neupotrebljiv. Za mučiti se na malom ekranu i za silu već imam mobitel. IPad mi je dobar, ali jedva čekam preći na punokrvne Win8, ali na dijagonalu od 14"+... Sve ispod toga mi ne odgovara (osobito ne za čitanje)...
100 ljudi 100 cudi, meni je optimalno kakvih 11" - 13"
Dal se ovdje govori o Win8 ili o Win8 RT?
Ovi 3.5 sati gledanja videa je koma. Kaj znaci da video dekodiraju u softwareu i ganjaju sva 4 cora na 100%?
Ili su novi Atomi (pretpostavljam da je novi jer ima 4 corea) teska koma po potrosnji?