Windows Phone na Intelu?

poruka: 3
|
čitano: 1.652
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone na Intelu?".
17 godina
odjavljen
Windows Phone na Intelu?
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows Phone na Intelu?

Što se Intela tiče bilo je krajnje vrijeme. Samo da su se Microsoft i Intel uspjeli ili samo pokušali prije dvije godine "uskladiti" odmah bi legla anti-trust tužba...

Ovo sa Appceleratorom moram priznati da ne znam što da mislim. Znam da Microsoft nakon slavne Silvelight uzrečice "Our strategy has shifted" čini sve da privuče Javascript "programere", ovo pišem u navodnicima ne zato jer je Javascript tako loš, nego zato jer 99% ovih nisu nikakvi programeri. Taj potez mogu tumačiti jedino tako. A kako se sama platforma Appcelerator uklapa u Azure (tehnički a prije svega poslovno) moram priznati da mi nije baš jasno (ne poznajem Appcelerator dovoljno da bi mogao o istome suditi). Međutim sa poslovne strane mogu suditi: Azure je odlična platforma ali nije prikladna za 99% ovih koji su radili na Appceleratoru, iz jednostavnog razloga što se plaća (i to ne baš jeftino), a isto tako 99% ovih "programera" nije u stanju zaraditi za kavu sa svojim "programima"...

I još jednom se pokazuje da većina (hvala nebesima ne svi) tzv. free i/ili open source servisi i projekti nakon što privuku dovoljnu pažnju na kraju završavaju pod nadzorom neke korporacije, a oni koji su poslovni (ne tehnološki) model zasnivali na tom principu besplatnog ručka - bleje ko ovce što im se to dogodilo....

17 godina
Windows Phone na Intelu?

WP ? Di je link na prijavu {#}

Sad ga moram sam tražit, sa CV-om na opasaču :)

HONDA: THE POWER OF DREAMS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice