Windows Phone App Studio

poruka: 10
|
čitano: 2.784
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone App Studio".
17 godina
Windows Phone App Studio

...ograniceni alat za ogranicene korisnike da razvijaju ogranicene aplikacije na ogranicenom OS-u.... ali nema veze - bitno da se aplikacije štancaju i da im broj u Store-u raste... sad se zbilja svaki drek moze osjecati programerom...

Moj PC  
9 33 hvala 0
16 godina
Re: Windows Phone App Studio

Kako si ti naporan čovjek.

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
Aldo kaže...

... sad se zbilja svaki drek moze osjecati programerom...

Ovdje možemo vidjeti klasičnog snoba u divljni foruma.

12 godina
neaktivan
Aldo kaže...

...ograniceni alat za ogranicene korisnike da razvijaju ogranicene aplikacije na ogranicenom OS-u.... ali nema veze - bitno da se aplikacije štancaju i da im broj u Store-u raste... sad se zbilja svaki drek moze osjecati programerom...

Ukoliko bi malo razmislio prije laprdanja možda bi došao do zaključka da će na ovaj način ljudi dobiti poticaj i dodatno se doškolovati za razvijatelja aplikacija. Krenu jednostavno uz maksimalnu pomoć i malo-pomalo uče o programiranju.

Sigurno si čuo da pisana riječ puno govori o autoru. Tako i ovo tvoje neosnovano "pljuvanje" po ljudima koji će ovaj alat koristit puno o tebi govori.

16 godina
kratos091 kaže...

Kako si ti ograničen čovjek.

*

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Windows Phone App Studio
Mozda se covjek malo grubo izrazio, ali ima pravo sto govori za stancanje aplikacija... MS je sad primarni cilj pribliziti se koliko ide appstoreu ili playu. Trenutno im je u interesu kvantiteta a ne kvaliteta.

6 2 hvala 0
16 godina
Windows Phone App Studio

Pa sumnjam da će na ovaj način povećati broj aplikacija u app storeu jer je za objavu potreban dev account koji košta... Prema videu na njihovoj stranici: https://appstudiomediastorage.blob.core.windows.net/asset-3f71c851-4c88-4bcb-aa71-162a705dc018/AppStudio_tutorial_8r3.mp4?sv=2012-02-12&st=2013-08-05T06%3A24%3A58Z&se=2015-08-05T06%3A24%3A58Z&sr=c&si=6d23a3b4-1141-4add-96ec-9e3bd0f950f0&sig=QR8ixmKBGv2Lz9uzkQ2LZifLFEK4iatkwvHBUtqIPHA%3D, ovo je više onak za kreirati si neku vlastitu jednostavnu aplikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 17:06 (dastefan).
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
dastefan kaže...

Pa sumnjam da će na ovaj način povećati broj aplikacija u app storeu jer je za objavu potreban dev account koji košta... Ovo je više onak za kreirati si neku vlastitu jednostavnu aplikaciju.

i za koristenje ovog alata trebas account. tak da ovo direktno izaziva povecanje broja shitappova u store-u. voljel bi da sam u krivom. inace da bi uopce razvijao za svoj mob opet trebas account (ili neku dobru dusu da napravi dev unlock na tvojem wp8 mobu, kaj bude malo teze jer je MS ogranicio broj dev unlockova po accountu na 3). U svakom slucaju, moje kontinuirano pljuvanje po platformi je izazvano zatvorenom politikom MS-a i prilicno *ederskim odnosom prema svojim developerima. Ovo "priblizavanje" naprednijim korisnicima u svrhu samopromidzbe smatram izuzetno stetnim za ostale developere koji ce se utopiti u moru "generator programera". slicno se dogodilo i na Android sceni. tak da ne branim ni jednu stranu.  Poanta je: Uvedite za boga miloga neku kontrolu kvalitete i na Store-u i omogucite side loading aplikacija za ostale koji bas zele proizvoditi/konzumitrati sranja od aplikacija. 

16 godina
Windows Phone App Studio

Ja sam se potrudio pa sam pročitao cijeli tekst. A i otišao sam na http://apps.windowsstore.com/default.htm da vidim o čemu se radi. Za upotrebu nije potreban dev account nego običan microsoft account (http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-live/sign-in-what-is-microsoft-account) iliti bivši windows live ID. Samo za objavu na windows phone storeu je potreban Dev Center account koji do 26.8. košta 19 dolara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 15:53 (dastefan).
Moj PC  
3 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Windows Phone App Studio

Iovako ima previše gluposti na njihovom store-u. Nikakve kontrole. Ne znam kakva je situacija sa Apple-om i Android-om, ali Windows-ov Store je ko divlji zapad.

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice