Windows Phone 8

poruka: 16
|
čitano: 2.867
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone 8".
16 godina
neaktivan
Windows Phone 8

Polako M$ grabi prema postolju smartphone-a na kojem su dosada suvremeno vladali iOS i Android, jedva čekam prvu Nokiu sa Apollo verzijom, biti će bomba {#}

I can do anything I want. And so can you.

19 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Phone 8
Stvarno napredak sto se tice SD kartice. WM6 imali promjenjljivi SD, pa onda na WP7 samo fixna, da bi na kraju ispravili glupost i vratili na promjenjljivu. Za divno cudo da nisu nastavili praksom nekih proizvodjaca i potpuno izbacili SD (mada je WP7 jako tome slican).
Puno vise me brine kolicina memorije koju zahtjeva. Lako moguce da bu bilo kao sa ICS da natjeraju ljude kupit nove telefone.

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Phone 8

Sumnjam, jer vidiš da šire podržani hardware na 4 rezolucije, znaci bit ce 8ica na različitim telefonima, vrlo vjerovatno ce se onda moci i sadašnji moći pokrenuti Apollo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows Phone 8

Po internetu se prica da ni jedan trenutni WP7 mobitel nece dobit update na Apollo. Ako to bude istina, ode sva prica o "nefragmentaciji" u vodu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows Phone 8

ako se to sve ostvari, morati ces bit poprilicno "alternativan" da ne uzmes wp

izgleda da je nokia ipak mudro izabrala

null
14 godina
Windows Phone 8

bit ce ok ako dodaju usb host mode, pa da se koncno mogu i periferije vezat na wp, ovak je cisti dreck od telefona, blokiran sa svih strana{#}

1 1 hvala 0
17 godina
H4X0R kaže...

Po internetu se prica da ni jedan trenutni WP7 mobitel nece dobit update na Apollo. Ako to bude istina, ode sva prica o "nefragmentaciji" u vodu.

Prica se ali iskreno se nadam da to nece biti istina, jer uzmi u obzir svi likovi koji su kupili Lumie kad su izasli za pola godine ce te iste lumie moci baciti u wc solju jer nece moci napraviti nadogradnju a i mi ostali koji imamo druge telefone sa wp platformom. Nadam se da microsoft nece to uciniti, bilo bi nefer.

16 godina
neaktivan

Da bar android uvede minimalne zahtjeve za svoje telefone. Iskustvo korisnika bi bilo odmah bolje.

15 godina
neaktivan
Windows Phone 8

Objektivno ovo nije nikakav napredak u svijetu smartfona ali mi je drago sto su se malo opametili sto se tice  podrške za promjenjive microSD- kartice.

M$ traži zlatnu sredinu izmedu Android-a, BB-a i iOS-a i ovo je korat u pravom smjeru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows Phone 8

A zašto na Vidilabu (mobil.hr) pišu sasvim suprotni podaci (link)? Jel to možda materijal za zločestu stranicu?

I znači li ovo "mogućnost privatne distribucije aplikacija" da stavljanje aplikacija neće biti isključivo vezano samo za marketplace kao što je bilo i u Windows mobile (ja sam pomalo laik u ovim stučnim izrazima)? Zna li tko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Phone 8
E Mandy. Upravo si prekrsio SOPA, PIPA i ACTA!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mandy kaže...

A zašto na Vidilabu (mobil.hr) pišu sasvim suprotni podaci (link)? Jel to možda materijal za zločestu stranicu?

I znači li ovo "mogućnost privatne distribucije aplikacija" da stavljanje aplikacija neće biti isključivo vezano samo za marketplace kao što je bilo i u Windows mobile (ja sam pomalo laik u ovim stučnim izrazima)? Zna li tko?

Da, javit ću uredniku da Vidilab objavi na Zločestoj. Hvala.

Privatna distribucija je distribucija aplikacija samo željenima, bez javne objave na Marketu, da. Vrijedi za Windows 8 i Windows Phone 8.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 17:27 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Windows Phone 8

???

Ja nisam odavdje!!! Samo me interesiralo koje su vjerodostojne informacije.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Privatna distribucija je distribucija aplikacija samo željenima, bez javne objave na Marketu, da. Vrijedi za Windows 8 i Windows Phone 8.

Što to već ne postoji?

Svaki proizvođač WP7 telefona ima svoje aplikacije koje su dostupne samo korisnicima njegovih uređaja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
Tonči kaže...

Što to već ne postoji?

Svaki proizvođač WP7 telefona ima svoje aplikacije koje su dostupne samo korisnicima njegovih uređaja.

To nije to i nema veze s tim.

14 godina
kaisersephirot kaže...

Polako M$ grabi prema postolju smartphone-a na kojem su dosada suvremeno vladali iOS i Android, jedva čekam prvu Nokiu sa Apollo verzijom, biti će bomba {#}

Brzo će past s njega... Danas sam sat vremena pokušavao složit spajanje na wireless koristeći certifikat na HTC 8x da bi nakon svega ispalo da to uopće nije podržano. OK ajmo onda barem složit VPN. Šipak, UOPĆE nije podržan - nema - ne postoji. {#}

Telefoni s tim OS-om su definitivno namijenjeni samo za djecu jer su za bilo kakvu napredniju poslovnu uporabu neupotrebljivi.

http://www.wpcentral.com/wi-fi-eap-tls-support-coming-windows-phone-some-point

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wptips/vpn-support-on-windows-phone-8/bab9d301-f806-464b-a54c-ee50af44436d?msgId=f6ba9306-0810-4689-9176-5837fec1b560

Sramota!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice