Windows Phone 7.8 tek 2013.

poruka: 34
|
čitano: 3.636
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone 7.8 tek 2013.".
17 godina
Re: Windows Phone 7.8 tek 2013.
jocommb kaže...
Pa naravno da je potrebno....prvo bluetooth file transfer netre mi cesto al kad treba sliku ili mp3 prebacit to su muke.... I usb mod isto naravno da je potreban....i na kraju i file explorer..... Ako to netrebaju bit sastavne stvari na jednom smartphoneu ja neznam sta onda treba....i tu mislim on najobicnijih korisnika do uber korisnika....

Niti jedna od ovih stavki meni nije bitna. BT je sporo smece i sa njim ic prebacit recimo album je pain in the ass. Ostale stvari su zgodne, ali ne i neophodne. Slazem se da bi trebale biti, ali da su MUST HAVE svima, nisu. 

Meni su jedno bitni tile-ovi razlicitih velicina. Za drugo me nije ni briga.

Rvat katolik!
17 godina
odjavljen
Domagoj kaže...
Tonči kaže...

Što se hardvera tiče, WP8 bez problema može na hardver Lumije 800, kao i Omnije 7. Dakle, radi se o majmunariji.

Ovo jednostavno nije istina. WP8 telefoni su hardverski jači od WP7.

Koliko i zasto? Zaista mislis da trebaju biti ili zelis reci da je WP8 osjetno sporiji OS od WP7? 

Troll level: sensei
17 godina
moderator
Cijenim zlocestu insinuaciju, no nije sporiji vec ima neke nove dijelove koji trebaju jaci hw (ie10, speachApi, location appovi u backgroundu...). Suludo je to gurati na uredjaje gdje nece raditi izvrsno.
Domagoj
17 godina
odjavljen

Šteta.

Troll level: sensei
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice