Windows Phone 7.8 tek 2013.

poruka: 34
|
čitano: 3.644
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone 7.8 tek 2013.".
14 godina

Katastrofa. Stvarno želim kupiti WP8 mobitel, ali kad vidim kako tretiraju dosadašnje korisnike {#}

Why so serious?
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi neki Android 4.1/4.2 mobitel i budi miran

Sto se tice microsofta i mobitela, za mene su mrtvi ;)

Moj PC  
3 18 hvala 0
14 godina
Re: Windows Phone 7.8 tek 2013.
NiGHTSEEkER kaže...

Imam Galaxy S3 i nisam zadovoljan, android mi je najmanje drag OS za mobitele.

Why so serious?
16 godina

ah, kao da su te novosti koje će se dobiti nadogradnjom na 7.8 neke strašno revolucionarne bez kojih se ne može koristiti sadašnji WP mobitel. Ako smo mogli bez toga do sad možemo i još mjesec-dva

Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisam iznenađen. Tako su prošli i korisnici starog Windows Mobilea, kad je Microsoft konačno izbacio WP7. To je dakle pravilo, a ne iznimka.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr

1 0 hvala 0
16 godina

bitno je da će doć a sad mjesec dva ne bitna stvar

17 godina
odjavljen
Vortac kaže...

Nisam iznenađen. Tako su prošli i korisnici starog Windows Mobilea, kad je Microsoft konačno izbacio WP7. To je dakle pravilo, a ne iznimka.

U odnosu na WM nije isto. WM je prestar, to je kao da očekuješ nadogradnju s DOS-a na Windowse 7, razlika je enormna. No, WP7 na WP8 nije smio biti problem, pa makar da su ponudili besplatan flash novim ROM-ovima za uređaje koji odgovaraju, a većina high-end uređaja jest, jer WP7 i nije imao "slabih" modela. Ovo im jest svinjarija, pogotovo nakon onakve kampanje za Lumije prve generacije, jer ma kako sličan 7.8 bio vizualno Osmici, to nije WP8 i bitno se razlikuje.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 12:13 (Tonči).
16 godina

a valjada vam je jasno da im je sad prioritet WP8 i nova nadogradnja za njega ... jer to direktno utječe na prodaju ... za stare modele mogu prolongirat jer će biti znatno manja šteta!

13 godina
neaktivan

Ja imam WP7.5 i zadovoljan sam. Bitnije mi je što će staviti u 7.8 od toga hoće li to biti dva-tri mjeseca kasnije...

5 0 hvala 0
17 godina

Bogami, sve ovo je samo potvrdilo pricu da treba kupovati trecu verziju uređaja. Necu se opet zaletiti pa kupiti prvu verziju ARM tableta kao sto sam kupio WP7! Ja sada svoj Trophy7 nemogu prodat niti za kilu krumpira :/ 

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hudo kaže...

Bogami, sve ovo je samo potvrdilo pricu da treba kupovati trecu verziju uređaja. Necu se opet zaletiti pa kupiti prvu verziju ARM tableta kao sto sam kupio WP7! Ja sada svoj Trophy7 nemogu prodat niti za kilu krumpira :/ 

istina, cijena je bezobrazno niska.  ja sam svoju omniu curi dao... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Tonči kaže...
, jer ma kako sličan 7.8 bio vizualno Osmici, to nije WP8 i bitno se razlikuje.

Evo sam si sebi odgovorio na pitanje {#}

Ja pak vjerujem da ce bit custom romova/hibrida Wp8 na starije uređaje kao sto vec sad ima wp7.8 hibrida ali pitanje je:

da li je to normalnom smartphone korisniku uopce potrebno, prelazak  sa wp7 na wp8?

17 godina
odjavljen
bik kaže...
Tonči kaže...

Ja pak vjerujem da ce bit custom romova/hibrida Wp8 na starije uređaje kao sto vec sad ima wp7.8 hibrida ali pitanje je:

da li je to normalnom smartphone korisniku uopce potrebno, prelazak  sa wp7 na wp8?

Mislim da nisi razumio moj komentar, a i ne znam gdje si vidio pitanje u mom komentaru.

16 godina
Pa naravno da je potrebno....prvo bluetooth file transfer netre mi cesto al kad treba sliku ili mp3 prebacit to su muke.... I usb mod isto naravno da je potreban....i na kraju i file explorer..... Ako to netrebaju bit sastavne stvari na jednom smartphoneu ja neznam sta onda treba....i tu mislim on najobicnijih korisnika do uber korisnika....
Opali HVALA ↓↓↓
17 godina
Cognitor kaže...

Ja imam WP7.5 i zadovoljan sam. Bitnije mi je što će staviti u 7.8 od toga hoće li to biti dva-tri mjeseca kasnije...

I ja sam zadovoljan, pravo osvježenje nakon androida.

Jedino šta me smeta je izostanak opcije za isključivanje rotiranja ekrana (osima ako se mobitel roota).

Al, možda to dođe sa WP 7.8 {#}

13 godina
Cordas kaže...
NiGHTSEEkER kaže...

A daj ga meni onda. Imam rootani Galaxy S gt-i9000 na 4.1.2. ROM-u i super sam zadovoljan. Personalizacija do ibera, radi brzo, stabilan. Što bi ti htio?

13 godina
neaktivan

E, da baš tako, a osobito ne mogu smisliti Apple way (bez usb direkt transfera/file explorera), mora da sam stara škola ali to me izluđuje.  Ali, hoće li to biti u 7.8 - Nemam pojma...

0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
bik kaže...
Tonči kaže...

Mislim da nisi razumio moj komentar, a i ne znam gdje si vidio pitanje u mom komentaru.

Dobro nije bilo pitanje ali si sam sebi kontradiktorno odgovorio na svoju prvu izjavu:

"No, WP7 na WP8 nije smio biti problem"

"jer ma kako sličan 7.8 bio vizualno Osmici, to nije WP8 i bitno se razlikuje"

Šta sad mislit na to; wp7 nadogradnja na wp8 ne bi smio bit problem a ustvari se wp7 i wp8 bitno razlikuju?!

@jocommb:

sve nabrojano i puno više imaš vec od davnih dana samo treba rootat mob i malo googlat kao i na androidu/iosu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 14:50 (bik).
15 godina
neaktivan

iskreno nadao sam se update-u... ali izgleda da cu prije uzet Lumniu 920 nego dobiti update :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bik kaže...
Tonči kaže...
bik kaže...
Tonči kaže...

Dobro nije bilo pitanje ali si sam sebi kontradiktorno odgovorio na svoju prvu izjavu:

"No, WP7 na WP8 nije smio biti problem"

"jer ma kako sličan 7.8 bio vizualno Osmici, to nije WP8 i bitno se razlikuje"

Šta sad mislit na to; wp7 nadogradnja na wp8 ne bi smio bit problem a ustvari se wp7 i wp8 bitno razlikuju?!

@jocommb:

sve nabrojano i puno više imaš vec od davnih dana samo treba rootat mob i malo googlat kao i na androidu/iosu.

Dakle, nisi razumio: WP7 i WP8 su po zahtjevima gotovo identični sustavi. Tehnički zahtjevi WP8 bi čak trebali biti i niži. Vizualno 7.8 i 8 su jako slični, ali postoji velika razlika u mogućim načinima programiranja samih aplikacija, odnosno o mogućnostima WP8 sustava i zato je razlika bitna.

Što se hardvera tiče, WP8 bez problema može na hardver Lumije 800, kao i Omnije 7. Dakle, radi se o majmunariji.

17 godina
neaktivan
Cordas kaže...
NiGHTSEEkER kaže...

Stvarno steta, jer trenutno imas jedan od najboljih telefona na trzistu. 

Stvarno ne znam zasto bi gledao WP8 ako vec imas tako dobar android telefon na kojem su mogucnosti prakticki neogranicene.

Probaj se poigrati s drugim ROM-ovima i prilagodi mobitel sebi,  a ako ti je do izgleda WP-a ( tiles i ostale gluparije ) mozes to namjestit i na androidu ( googlaj malo, ne znam tocno kako se zove )

( isuse koliko TD-ova gore na moj post , nije da serem bezveze vec sam jedan od onih koji je navijao za WP7 od prvog "alpha" prikazivanja i kupio sam Omniu 7 prije skoro 2 godine ;D )

17 godina
neaktivan
jocommb kaže...
Pa naravno da je potrebno....prvo bluetooth file transfer netre mi cesto al kad treba sliku ili mp3 prebacit to su muke.... I usb mod isto naravno da je potreban....i na kraju i file explorer..... Ako to netrebaju bit sastavne stvari na jednom smartphoneu ja neznam sta onda treba....i tu mislim on najobicnijih korisnika do uber korisnika....

Kaj ce ti file explorer kada je WP (7 i 8) totalno ogranicen i zatvoren. Svaka aplikacija ima svoj totalno izorirani storage, a jedina veza medjusobno je putem vrlo restriktivnog proxya koji dozvoljava samo one formate koji su podrzani (doc, slike). Ajde, na WP8 je to nesto ublazeno.

To da nedaju upgrade WP7 na WP8 mogu shvatiti dvostruko:

1. zele sto vise zaraditi - tako radi vecina proizvodjaca osim Applea
  2. WP8 zahtjeva enormno puno flasha - primjer Surfacea koji vise trosi na OS nego na korisnika

Bilo bi dobro da na WP7 daju SkyPe koji moze raditi u backgroundu. Ali, sumnjam da ce se to dogoditi jer onda ne bi zaradili na WP8. Drugim rijecima pod 1. je tocnije.

14 godina
protjeran

Drazene, WP8 nije jednako WinRT koji se nalazi na surfaceu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drazen kaže...
jocommb kaže...

Kaj ce ti file explorer kada je WP (7 i 8) totalno ogranicen i zatvoren. Svaka aplikacija ima svoj totalno izorirani storage, a jedina veza medjusobno je putem vrlo restriktivnog proxya koji dozvoljava samo one formate koji su podrzani (doc, slike). Ajde, na WP8 je to nesto ublazeno.

To da nedaju upgrade WP7 na WP8 mogu shvatiti dvostruko:

1. zele sto vise zaraditi - tako radi vecina proizvodjaca osim Applea
  2. WP8 zahtjeva enormno puno flasha - primjer Surfacea koji vise trosi na OS nego na korisnika

Bilo bi dobro da na WP7 daju SkyPe koji moze raditi u backgroundu. Ali, sumnjam da ce se to dogoditi jer onda ne bi zaradili na WP8. Drugim rijecima pod 1. je tocnije.

{#} Nije ti ovo Apple gdje je iPad=veci iPhone.

14 godina
NiGHTSEEkER kaže...

Stvarno steta, jer trenutno imas jedan od najboljih telefona na trzistu. 

Stvarno ne znam zasto bi gledao WP8 ako vec imas tako dobar android telefon na kojem su mogucnosti prakticki neogranicene.

Probaj se poigrati s drugim ROM-ovima i prilagodi mobitel sebi,  a ako ti je do izgleda WP-a ( tiles i ostale gluparije ) mozes to namjestit i na androidu ( googlaj malo, ne znam tocno kako se zove )

( isuse koliko TD-ova gore na moj post , nije da serem bezveze vec sam jedan od onih koji je navijao za WP7 od prvog "alpha" prikazivanja i kupio sam Omniu 7 prije skoro 2 godine ;D )

Kao prvo, na papiru je možda jedan od najboljih mobitela, ali u praksi je to daleko od istine. 

Ne želim se igrati custom ROM-ovima jer su to igre bez granica. Namjerno sam ostavio službeni software 2 mjeseca jer su me svi uvjeravali kako je S3 super brz i super fluidan, što iz prve ruke mogu reći da nije istina. 

Dakako, radi S3 brzo kad nema previše pokrenutih aplikacija, ali (ne znam zašto) nakupi se svega i svačega u memoriji i znatno se uspori. Android je još uvijek Android, samo malo ušminkan sa nekakvim featureima ala project butter i slično. 

Iz nekog razloga korisnici Androida ne žele priznati taj problem sa stabilnošću, dok korisnici iOS-a i WP8 ne žele priznati probleme zatvorenošću (premda ne vidim nekakav problem kod iOS-a osim nemogučnosti prilagodbe sučelja). 

Why so serious?
14 godina
dastefan kaže...

ah, kao da su te novosti koje će se dobiti nadogradnjom na 7.8 neke strašno revolucionarne bez kojih se ne može koristiti sadašnji WP mobitel. Ako smo mogli bez toga do sad možemo i još mjesec-dva

ja planiram da uzmem lumiu 900, ali meni treba mass storage, blutu, custom ringtone, to wp 7.5 nema

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
dastefan kaže...

ja planiram da uzmem lumiu 900, ali meni treba mass storage, blutu, custom ringtone, to wp 7.5 nema

pa imas custom ringtone :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina

pa mislim da stavim svoju pjesmu, normalno, bez ikakvog rezanja i sl. {#}

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

jasno je ko dan da onda moraš na wp8 koja sve to ima... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Dakle, nisi razumio: WP7 i WP8 su po zahtjevima gotovo identični sustavi. Tehnički zahtjevi WP8 bi čak trebali biti i niži. Vizualno 7.8 i 8 su jako slični, ali postoji velika razlika u mogućim načinima programiranja samih aplikacija, odnosno o mogućnostima WP8 sustava i zato je razlika bitna.

Što se hardvera tiče, WP8 bez problema može na hardver Lumije 800, kao i Omnije 7. Dakle, radi se o majmunariji.

Ovo jednostavno nije istina. WP8 telefoni su hardverski jači od WP7.

Domagoj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice