Windows Live Essentials - zamjena za sve?

poruka: 14
|
čitano: 2.762
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Live Essentials - zamjena za sve?".
17 godina
neaktivan
Odlično! :D
Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 15:11 (RaLe).

2 0 hvala 0
17 godina

Probat ću, ali nadam se da nije poput Outlook sučelja jer Outlook je hrpa nabacanog smeća koje ne možeš ukrotiti :)

ps. zanimljivo mi je samo zbog prostora, naime čeka se Google koji će ponuditi sličnu stvar kad izače Chrome OS, a vjerovatno će biti fleksibilniji nego MS, ali... tko zna :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/ - http://www.doom.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 15:15 (zbuzanic).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Windows Live Essentials - zamjena za sve?
zbuzanic kaže...

Probat ću, ali nadam se da nije poput Outlook sučelja jer Outlook je hrpa nabacanog smeća koje ne možeš ukrotiti :)

Isto onda možeš reći i za Photoshop, Autocad i sl. Outlook je super ako se znaš njime koristiti kako spada.

Freak Show Inc.
17 godina
protjeran

sviđa mi se novi messenger

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iz cijelog tog paketa koristim samo mesenđer, a njega svakom verzijom upropašćuju sve više i više. Razmišljam o tome da pređem na neku alternativu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Prince-Artas kaže...

Meni je ok samo ako se prebaci u compact view, onaj full je katastrofa..

Ne sviđa mi se novi sistem appear offlinea, sad se ne može slat poruke nekom ako si appear offline, samo ih primat.

Mora se kliknut na "appear online to this person" ili tako nešto.

I ne sviđa mi se što se ne može promijenit nick, samo ime i prezime.

I one reklame mi smetaju, ali to će se lako riješit a-patchem kad izađe verzija za 2011, za sad ima samo za betu.

+ kada se doda facebook, contact lista je blago zbunjujuća..

Sve u svemu, dosta tog mi se ne sviđa ali valjda će nešto riješit u budućim buildevima, ili a-patchem.

Trying is the first step towards failure.
17 godina
protjeran

Nisan ga još puno koristio, dao sam mu dopuštenje da se integrira sa facebookom ali i dalje nemogu četat sa fejs frendovima, neman ih na listi.

Al sve u svemu je puno bolji od prošlog koji nije baš namjenjen visti i sedmici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bill očito vlada iz sjene

Kakav pastir,takvo stado.

0 0 hvala 0
16 godina
nontryer kaže...
Prince-Artas kaže...

Meni je ok samo ako se prebaci u compact view, onaj full je katastrofa..

Ne sviđa mi se novi sistem appear offlinea, sad se ne može slat poruke nekom ako si appear offline, samo ih primat.

Mora se kliknut na "appear online to this person" ili tako nešto.

I ne sviđa mi se što se ne može promijenit nick, samo ime i prezime.

I one reklame mi smetaju, ali to će se lako riješit a-patchem kad izađe verzija za 2011, za sad ima samo za betu.

+ kada se doda facebook, contact lista je blago zbunjujuća..

Sve u svemu, dosta tog mi se ne sviđa ali valjda će nešto riješit u budućim buildevima, ili a-patchem.

Hvala na mini recenziji.Riješil si me muke stavljanja tog novog msna, pa ponovnog brisanja i instaliranja starog.

17 godina
neaktivan

Znači ni u finalnoj verziji neće biti mogućnosti da jedna osoba ima više nadimaka - pušiona.

offtopic: da li netko zna neki IM program koji podržava više nadimaka za jednu osobu?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivand123 kaže...

Iz cijelog tog paketa koristim samo mesenđer, a njega svakom verzijom upropašćuju sve više i više. Razmišljam o tome da pređem na neku alternativu.

No onda nemoj računati na msn sa alternativom, zato jer je MS promjenio SIP servere i nemožes koristiti videopozive na nitijednom alternativnom msn .

Najbolje je koristiti googletalk kao alternativu (mislim na protokol) i koristis na linuxu ili preko browsera ( gmail) videopozive ili chat. 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
17 godina

Sad su i kokoške postali Microsoftovi stručnjaci. Pa kud ovaj svijet ide! Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad sam instalirao to, nestali su mi svi kontakti. To je ili bug ili su me svi prijatelji odlučili ignorirati iste sekunde. Taj program nije zamjena za sve jer za razliku od Digsbya i Trillian Astre, ne mogu komunicirati s ljudima na Gtalku i Trillianu. Za Skype i Lotus Sametime razumijem da nisu podržani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po meni je ovo dosta dobro riješeno sve skupa. 
Držin ga u compact view ali i u full-u je sve super, sve se nekako glatko otvara, zatvara, ima zgodne animacije, zadovoljan san brzinon otvaranja svakog programa u paketu.

Jedina zamjerka je šta mi se windows live hotmail na internetu dosta puta zna srušit, tj neće mi se refresha i uvik piše inbox 0 a znan da san dobija mail pošto je došla obavjest na messenger.

Po meni ocjena 9/10.

P.S. 
Jeli ovo beta ili konačna verzija?

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice