Windows Features – po želji

poruka: 35
|
čitano: 5.149
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Features – po želji".
16 godina
neaktivan
RE: Windows Features – po želji
kavasaki kaže...
zoran010 kaže...
MaterAos kaže...

Meni je Vista draža, a radije ću na PC instalirati Mac OS nego Windows 7 čm izađe

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO
  LOL na sto pedeset petu. Windows 7 nije ništa drugo nego twekana vista, pa ako ti je draga vista, 7 bi ti trebala bit još draža.
 ma nije zoran010 lolao zato, nego zato što se mac ne može instalirat na PC. može uz nešto muke i tweakanja
16 godina
protjeran

Hajdemo sve karte na stol. Microsoft ima  na tisuce programera i ostalog ljudstva koji rade na razvoju i oni stalno treba da rade na necemu pa makar bilo i nepotrebno. Ono sto se moze dodati kao service pack oni prave novi OS. Poseban primjer je Vista vs win7. Ja osobno ne mislim najbogatijem covjeku na svijetu dati tesko zaradjenih  1000 kn i uciniti ga jos malo bogatijim pogotovo zato sto je do tog silnog bogatstva dosao monopolistickim ponasanjem i upravo drskim gusenjem ili kopiranjem  tudje tehnologije. Zovite me lopovom, hostaplerom ili po vasoj volji ali nema teorije da ja masno platim nesto sto jednog amera kosta recimo 150 kuna kada se uzme u obzir standard. Idemo dalje, jednog indijca to vjerovatno kosta dvije mjesecne place. Svatko tko kaze da je to realna cijena zasluzuje da bude oderan. Uz sva ta s*anja, windows je definitvno br.1 OS danasnjice.

Da samo taknem linux. To je jedan spoj nabacanog koda koji kao da nije namjenjen da se izvodi istovremeno. OS treba da bude kompaktna cjelina. Ne smije se desiti da jedan klik u jednoj igri odvuce na dno cijeli X windows system. Ja neznam sta vi Linux loveri uopce radite tamo osim sto surfate, slusate glazbu i gledate filmove. I za to jos moras drzati fige da se ne "lomi" slika na videu i da bas svaki mp3 radi. Znam da ce sada neki frik ovo prokometirati kako njemu sve radi ali savjetovao bi ga neka skoci na forum najpopularnije distribucije linuxa i ustanovi da najmanje 75% ljudi ima problema. To su problemi tipa da vas boli stomak koliko je smijesno do toga da vas boli glava koliko je glup problem.

Sa Macom nemam uopce iskustva i vidim ga kao sve lose sto spaja windowse i linux. Tipa, malo korisnika i svega popratnog + masno se placa. To mi je definitivno zadnja opcija.

Eto, kako se kaze 1000 ljudi, 1000 cudi, a ovo je samo jedno od vidjenja stanja stvari.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

7 rula.

17 godina

Ako je 7-ica stvarno natweekana vista, ne vidim uopće problem u tome... Glavno da je još bolje i da još bolje radi... Da se zovu Windows Bill Gates, Windows Vista 2 ili nešto treće sve jedno mi je....

0 0 hvala 0
16 godina
PICART kaže...

Ako je 7-ica stvarno natweekana vista, ne vidim uopće problem u tome... Glavno da je još bolje i da još bolje radi... Da se zovu Windows Bill Gates, Windows Vista 2 ili nešto treće sve jedno mi je....

meni bi bilo isto svejedno kako se zove...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice