Windows 7 povećava prednost pred XP-om

poruka: 67
|
čitano: 8.291
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 povećava prednost pred XP-om".
16 godina
neaktivan

Dobro, nemaš više argumenata zašto bi tebi  morala  osmica biti dobra pa smo se počeli vrijeđati?

Čuj ja sam osnovnu završio davne 1986. što bih i tebi preporučio. Pa lijepo postani CEO Microsofta pa ti njima pokaži kako se to radi....

A do tada školica i sedmica....   :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 povećava prednost pred XP-om
jellybean41 kaže...
Oldy kaže...

Nije istina ja to tako nisam napisao..... Inače bio bi u pravu da si ti obavezan biti na osmici pošto nisi obavezan..... Koga briga za tvoje zamjerke?... Imaš na raspolaganju niz ostalih operativnih sustava....

A ako se potrudiš postati programer i operativnih sustava moći ćeš napraviti i svoj vlastiti OS, dakle kreni sad.....

Kažem ne zanima me ćorkanje i pipkanje po tabletima posebno ne bez normalnih programa. ;)

aj se vrati na 1. stranicu i pogledaj tvoj post na koji sam i prvi put odgovorio. U tom postu pljujes i nazivas neznalicama sve koji su popljuvali 8-icu.

a kad se ti balonjo maknes sa ste osnovne skolice koju imas i kad dodjes na 1/10 razine mog znanja programiranja postat ces covjek.

corkanja nema ako si na tabletu od 10''. ili si ti mozda corav pa ti trebaju naocale, to je drugi par opanaka. ali za tvoju razinu (ne)znanja, tablet je i predobar)

Sad si se razotkrio da si najobičniji trol.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

On se ponaša kao da je on od MS naručio i platio OS pa se sada žali ne valja ovo ne valja ono....

Čovjek Božji makni osmicu i svi sretni i zadovoljni i ti i mi..... ;)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

On se ponaša kao da je on od MS naručio i platio OS pa se sada žali ne valja ovo ne valja ono....

Čovjek Božji makni osmicu i svi sretni i zadovoljni i ti i mi..... ;)

Ili možda drugim ljudima želi dati informacije da si mogu napraviti "informiranu odluku".A ne odluku temeljenu na marketingu jedne megakorporacije.

A možda je i platio.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 19:01 (g12356).
16 godina
neaktivan

Ma može naravno ali uz dva ali.... ja zastupam mišljenje da svatko nešto proba pa sam odluči tako je najbolje.... Svi smo već dovoljno veliki da donosimo odluke sami za sebe.... a drugo.... totalno je fulao temu.

Nadalje meni uopće nevaljaju dapače su mi fuj i lubenice i masline.... idem tražiti neki kulinarski forum pa ću i ja malo oplesti po njima, slažeš se?

Da li sam ih obavezan jesti? Naravno da nisam..... ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 19:12 (Oldy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jellybean41 kaže...
Kao programer i inženjer informacijske tehnologije znam jako puno o računalima i znam šta govorim i stojim iza toga što govorim.

Nisi ti vidio IT-a.

Kao prvo Win7 SP2 ne postoji.

Kao drugo, ljudi koji se prvi put susrecu sa kompjuterom i internetom nece praviti profil na forumu za svaki post (dobro, tebi je prvi profil posluzio samo za jedan post, a onda si valjda skuzio kako to ide u svijetu interneta {#}).

Trollcino.

sto se tice PDF-ova, na osmici ti barem ima odmah instaliran citac, dok si ga na ranijim Windowsima morao sam instalirati. A ako ti se ne svidja, valjda znas kako instalirati alternativni i postaviti ga kao defaultni program za PDF-ove, kao iskusan programer{#}(to ti je barem lako, isto ko na sedmici{#}).

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 19:54 (Bilal).
16 godina
neaktivan

No, ne moraš koristiti osmicu ako ti se ne sviđa baš kao što ja ne koristim masline jer mi se ne sviđaju, jel sada malo manje debilno?

Inače mali tip za tebe kao intelektualca bilo bi poželjno da počneš koristiti kvačice na slovima kada već ideš ovako javno pisati. Ovako izgleda kao da netko mutav piše.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:36 (Oldy).

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice